Erkek kuzenim neden böyle davranıyor?

Teyzemin oğlu var. Aynı şehirde yaşamıyoruz ama samimiyiz sürekli iletişim hâlindeyiz. Benden 5 yaş büyük. Konuştuğum birkaç kuzenimden biri kendisi. Diğerleriyle pek konuşmam samimiyetim yok yani. Son zamanlarda davranışları garip geliyor bana sizlerin de fikrini almak istiyorum bu konuda. Son 1 haftadır falan baya güzelleşmişsin cidden tarzında şeyler söylüyor. Uzun zamandır gördüğüm en güzel kızsın en son 2 sene önce görmüştüm dedi. (2 sene önce bi araya gelmiştik en son) Beni kastederek söyledi yani. Küsmüştü bana gönlünü nasıl alabilirim dediğimde seni göreyim diyor. Anlık fotoğraf istiyor bende tek açımlık attım. Niye tek açımlık atıyorsun bende kalsa iyi olurdu bu fotoğraflar dedi. Bende kötü olduğu için tek açımlık atıyorum diyince belki ben kötü görmüyorum o attığın fotoları dedi. Birkaç tane daha atmamı istedi hatta attım sonra yeterli bu kadar diyince güzel şeyler kısa sürüyormuş gerçekten dedi. Bunları randomlarla gülen emojilerle falan konuşuyoruz bu arada. İşin garip yani konuştuğu bi kız var diye biliyorum. Ama yıllardır tanırım öyle birisi değil kendisi. Niyeti farklı değilse bile yanlış anlamama sebebiyet veriyor. Sizce davranışları anormal mi?
Erkek kuzenim neden böyle davranıyor?