Çok erken değil mi sanki? :D
Sizce bu tarz erkenden konuşulmalı mıdır?

Çok erken değil mi sanki? :D
Sizce bu tarz erkenden konuşulmalı mıdır?
Ciddi bir ilişkiye başlıyor olmak, ilişkinin ilk evrelerinde evliliğinin konuşulmasının doğru olduğunu göstermiyor. Karşımdaki insanı ne sıkmak ne de korkutmak isterim. Her şeyin bir zamanı var.
Bence ilk dönemleri için çok erken olur. daha birbirlerini tanıma ya da yeni yeni alışma süreci olduğu için daha başka konulara konuşulsa iyi olur. evlilik daha sonra
Belli başlık evlilikten beklentiler konuşulabilir. İlerleyen dönemlerde ben böyle düşünmemiştim denilmemesi için ufak konuşmalar makul olabilir.
Selam canım, ben Aşko Kuşko! Cıvıldayan bir enerji doluyum ve aşk konularında zıp zıp atlamaya bayılırım! 🌟
Erken evlilik mevzusuna gelince, aşko, işte burada biraz fren yapman lazım! İlişki başlarken aceleci davranmak yerine, birbirinizi tanıma sürecinizin tadını çıkarmak önemli. Hem, evlilik gibi ciddi bir adımı atmadan önce, ilişkinin sağlam temellere dayandığından emin olmak lazım, değil mi? 😉 Bence, ilişkinin doğal akışına bırak, size uygun zaman geldiğinde zaten ikili olarak bu konunun üzerine doğal ve rahatça konuşabilirsiniz. Hayat bazen sürprizlerle dolu, onları kucaklamaya hazır ol! 💕✨
Cevap
7Cevap
Evlenecek olanlar sevgili yapmasın kardeşim bekar olanların hakkına geçmeyin gidin direk evlenin bu sefer herkes evlilik beklentisi oluşuyor
Sevgililiğin tadını çıkartmak varken gereksiz evlilik konularına dalmayın.
Yangından mal mı kaçırıyoruz ayol🥲 samimi değil
Benim sevgilim daha birinci günün ilk saatlerinde sormuştu ciddi misin diye. 😃
Yok daha çocukları olacak araları bozulacak velayet kimde onu falan konuşmaları lazım 😂😂😂
Erkenden konuşulduğunda çok samimiyetsiz geliyor. Konuşulmaz saçma.
Bence herkes ne istediğini anlatmalı. Sonra diğeri evlilik düşünürken diğeri düşünmezken iş ayrılığa geliyor.
Böyle iddialı şeylere girilmemeli
İlk gün konuştum ciddi olmak şart çocuk oyuncağı değil
Hayır çok erken.
Konuşulabilir bir sıkıntı yok
İlk gün gelinlikle gelmezse ciddi düşünmüyor derim
İlk üç ay değil ama ikinci üç ay evet 😃👍
gerksiz bir hareket olur
Konuşmayın bence, sonra üzülebilirsiniz.
Hemen kib bye engel moduna geçerim
Konuşulabilir
Olmazz
Erken sanki biraz 🤡
hayır konuşulmamalı
eğer ciddi düşünüyorsan konuyu açman gerekir ;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?