Aşk İlişkileri Daha sevgili olmadan evlilik hakkında konuşmaya başladık bu ilişkinin gidişatı nedir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sevgili değiliz ama evlilik hakkında konuşuyoruz bunun gidişatı nedir Güncellemeler+1 yıl Sevgili olduk dün akşam Daha sevgili olmadan evlilik hakkında konuşmaya başladık bu ilişkinin gidişatı nedir? Cevapla İlişki Soruları Nedir Soruları Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Bence biter yakında 0 0 Yorumla
Benaslışok Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 51% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Belki yarın, belki yarından da yakın ayrılık. 😏 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden peki Benaslışok +1 yıl Nedeni yok. Daha bismillah demeden ne evliliği. 😏 Soran +1 yıl Konuşuyoruz sadece hemen evlenmedik ama flört ediyoruz
Pseudanor Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 950 cevap paylaştı. İlk kargaşada ayrılık 🖤 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Öyle olcak büyük ihtimalle 😃 Yorumla Pseudanor +1 yıl Komik mi Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
Birlondralı Takip Et Xper 6 Yaş: 120 +1 yıl Herkes olumsuz yorum yapmış hayırlısı diyelim. 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Sevgili olduk Yorumla Birlondralı +1 yıl Sizin adınıza sevindim de ne ara oldu Yorumla Soran +1 yıl Dün akşam oldu flörtük çıkma teklifi etti kabul ettim bende Yorumla Birlondralı +1 yıl Sonu hayırlısı olsun diyelim artık Yorumla Soran +1 yıl İnşallah teşekkür ederim Yorumla
EnstrümanlarBokGibi Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Doğru bir şeymiş gibi durmuyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden böyle oldu bilmiyorum ama sonu yok bunun sevgili olmucaz büyük ihtimalle 😃 Yorumla EnstrümanlarBokGibi +1 yıl Ne istediğimizi bilmeden anlık ödüller için olmadık şeyleri istiyormuş gibi yapabiliyoruz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence biter yakında
Belki yarın, belki yarından da yakın ayrılık. 😏
Neden peki
Nedeni yok. Daha bismillah demeden ne evliliği. 😏
Konuşuyoruz sadece hemen evlenmedik ama flört ediyoruz
İlk kargaşada ayrılık 🖤
Öyle olcak büyük ihtimalle 😃
Komik mi
Evet
Herkes olumsuz yorum yapmış hayırlısı diyelim.
Sevgili olduk
Sizin adınıza sevindim de ne ara oldu
Dün akşam oldu flörtük çıkma teklifi etti kabul ettim bende
Sonu hayırlısı olsun diyelim artık
İnşallah teşekkür ederim
Doğru bir şeymiş gibi durmuyor
Neden böyle oldu bilmiyorum ama sonu yok bunun sevgili olmucaz büyük ihtimalle 😃
Ne istediğimizi bilmeden anlık ödüller için olmadık şeyleri istiyormuş gibi yapabiliyoruz
Sonu yok
Neden herkes negatif basmış ya 😅
fb olarak takıl bence
Eblilige gidebilir
O ne demek?