Sizce duygularım bitmiş midir?

Merhaba sevgilimle 1 aydır beraberiz, ilk haftalar sürekli vakit geçirmek istiyordum, heyecan içindeydim, ama son bir haftadır hiçbir şey yapmak istemiyorum, ilk zaman çok sık görüştüğümüz için şimdi o bu durumdan sıkılıyor, hep yanımda olmak istiyor, o çalışmadığı için boş zamanı var ama ben şu an sabahtan işe gidip akşama kadar da onunla birlikte olmak istemiyorum yani bilmiyorum birkaç saat oturup eve geçmek kendime vakit ayırmak istiyorum ilk zaman tanıma heyecani ile herhalde sürekli vakit geçirdik bir suru şey yaptık, şu an ne konuscagimizi ne yapacağımızı bilmiyorum, çay içip doğru düzgün konuşmuyoruz ben anca hayatımda olan biteni anlatıyorum, yani duygularimdan emin miyim bilmiyorum o da bu duruma çok üzülüyor, ayrılma sakin benden diyor ama böyle de ikimizde yipraniyoruz benim yüzünden. Ne yapmalıyım? bugün gelmesen ben dinlensem diyorum peki tamam diyor, ya da hafta sonu bize gelme ben tek yatayım uyanıp durduğun için uykumu alamiyorum diyorum peki tamam diyip trip atıyor sanki, bende gerekcemi söylüyorum e bı hafta sonumuz var senle olmak istiyorum senin yanında olmak istiyorum diyor ama ben işte tek bı haftasonum var izinli günüm sürekli uyanmadan uykumu almak istiyorum, buna anlayış hem gösteriyor gibi hemde laf söylüyor gibi, bu durum beni sıkıyor, bunaltıcı geliyor
Sizce duygularım bitmiş midir?