Kızlar ne suçlu ben miyim?

Selam kızlar 7 aylık bir ilişkim vardı Çok güzel gidiyordu İlk buluşmada Bana Eski kız arkadasını anlattı bildiğiniz durduk yere elini tuttum İlk öpücüğümü ona verdim dedi o an kötü hissetmiştim Dile getiremedim Eve geçince Kendisine söyledim Unutmadığı kimsenin olmadığını söyledi Bende merak ettim kızın adı ne dedim Bunu sormak Hakkım Çünkü Daha ilk buluşmadan O kızı anlattı bana kızın ismini bile Hatırlamadığını söyledi , neyse sonra şans verdim Bir de öğrendim Eski kız arkadaşı ile 1 bucuk yıl ilişkileri olmuş Ya ilişkiye başlamadan Söyleyebilirdi bunu , neyse yine boşverdim İzmir de yaşıyorum kendisi İstanbuldan İzmire gelir 3 ayda bir Beni görmek için , dünden önceki gün Bir anda Ortada bir şey yok ve her şey güzelken Bana Bu mesajı attı İltifat etmek tabiki güzel ama iltifat ederken bana geçmişteki ilişkilerini dile Getirdi ( 22 sene özel hissetmedim beni özel hissettiren sen oldun şimdiye kadarki 3. Sevgilimsin öncekilerle Cafeye gittim Ama çok buluşmadım 1 bucuk yıllık ilişkimde de toplasan 6 kere bululmusumdur onlar da toplasan 10 dkkyı geçmez) dedi. ya çok kötü hissettim mesajda Kızla 6 kere falan buluştuğunu elini tuttuğunu öptüğünü hatırlıyor ama ne hikmetse ismini hatırlamıyor Kendisine defalarca dedim Bana geçmişini açma dedim Kendisini affettirmesini Beklerken Beni terk ettiğini söyledi Pişmanım diyip özür dileyip sen kaybettin diyor utanmadan Kendisi terk edip kendisi şans istedi Çıldırmak üzereyim İlişkimiz bitti Ne yapıcam bilmiyorum kendisi Çok anlayışlıydı İlk Defa sinirlendiğini gördüm ve Bana hiç sevgilisinin elini tuttuğunu söylemediğini Benim yalancı olduğumu İftira attığımı söyledi Ve onu unutmak için hemen başka birini bulabiliceğimi söyledi mesajın sonunda benim ona sevgimi göstermediğimi Özel hissettirmediğimi söyledi beni bir kere KAYBEDERSİN DEDİ
Kızlar ne suçlu ben miyim?