2 yıllık ilişkimiz var. Cok kıskanç.
Makyajima giyimime karışıyor sürekli.
Ne tatlım ne başka bişim kalıyor.
ben kednine bakan bir kızım. Bunu hava için vs demiyorum yanlış anlaşılmasın.
süslenmeyi güzel giyinmeyi seviyorum. Makyaj yapmayı seviyorum.
Düz tsban yerine topuklu tercih ediyorum mesela.
Bu suç mu?
Ben açık asla giyinmem maksimum omzum açık olur hafif. Bacaklarimi asla açmam.
kapalı değilim açanlara da saygim sonsuz
wma ben sevmiyorum.
fakat sevgilim benim bu giyinisimi bugün de dahil 2-3 yıldır eleştiriyor.
bugün bana sen ilgi tatlım dedi.
İlgi için kendini satarsın sen ve senin gibiler dedi.
bugün üzerimde her yeri tamamen kapalı sadece kolları tülden bir üst giydim sadece.
manyajim abartı da degil.
23 yaşındayim ve oldukca kedninyasima göre giyiniyorum falan.
ama ben kendimi birilerine beğendirmek için böyle yapıyormusum.
Sayamadığı laf kalmadi. Ayrildi benden.
ben nerde ne giyilir bilen bir kızım. Ona bunu defalarca anlattım.
Ben sahilde kapri bile giymem.
kızlar acaba ben yanlış mi yapıyorum diyirum bazen. acaba onu anlamıyormuyum felan diyorum. acaba daha sademinolsam diyorum bilmiyorum ki.
Sorun bende mi onu da bilmiyorum.
nolur bişi deyin tavsiyelerinize ihtiyaçim var.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Ben hata yaptığını düşünmüyorum ama şöyle açıklayayım Eğer senin daha da kapalı bir hale gelme düşüncen varsa zaten bundan bir tik ilerisi de artık tesettür oluyor öneririm ama bunu onun için değil Kendin için yapmanı öneririm ve Bence ayrılman çok iyi olmuş asla ama asla birlikte olmamanız gerektiğini düşünüyorum
Aslında kapanma düşüncesi pek yok bende kapanirsam çarşafa girerim ama şu an istemiyorum hani. Tesekkur ederim yinede ❤️ Dediğinde sanırım çok haklısın. Yani sırf bi rujum için ilgi 9r9sp6pusu olduğumu sürekli dillndirmesi beni çok yıprattı
Diğer yorumda Birkaç ay sonra nişan olacak demişsin ama gerçekten her şeyin hayırlısı Düşünsene evlenince sana bu şekilde davranan bir insanla birlikte olacaksın Seni zaten öncesinde gördü ve bu şekilde kabul etmesi gerekirdi O yüzden hiç kafana takma yoluna devam et
askim valla çok haklısın ya. En azından yol yakinken kurtuldum diyorum.2 buçuk,3 yıl sabrettim düzelir dedim düzelmedi... Peki sana bişi daha sorsam. bubadamin huyunu biliyorum bana dönecek ama farklı bir şekilde , özür dilemek huyu değildir. Kiskandirmsya çalışacak beni ve ben onu kaybetmemk için ona yakvarmami bekleyecek. Birkac kez öyle olmuştu. Sence napmaliyim o esnada. Arrik yalvarmak istemiyorum ama bir yandanda seviyorum. Uzuluyorum. Nasil bir turum icinde olmalıyım o an bilmiyorum
Bence sadece o an için değil hayatının geri kalanında da onu görmezden gelmeye başla yani sırf O öyle bilsin diye değil gerçekten hayatından çıkar. seni kıskandırmaya çalışsın başkasıyla konuşsun ne yaparsa yapsın İlla ki bir gün bu adam başkasıyla evlenecek zaten. evlenebilir yani Çünkü sen bunu göze alarak ayrılıyorsun. Ben senin yerinde olsam 2-3 yıldır değişmeyen bir insana asla geri dönmem Çünkü yaptığı tavırlar çok yanlış saygısızca Kırıcı ve daha Evlenmeden böyleyse evlendikten sonra kendinde daha çok hak görecek. böyle insanlar öyle olur çünkü ve daha kötü şeyler yaşanabilir O yüzden en mantıklısı kendi yoluna bakıp hayatına devam etmen
çok sağol çok haklısın dediklerimi düşünüyorum da. cok teşekkür ederim. Hakkimizda hayırlısı olsun o halde.
çok yıprattı beni cok yordu. Hep mutlu oldum yinede varlığın yeter dedim ona ama bugün sondu anladım. bugun ciddi anlamda bitti.
Dışarıdan bakınca ben de bittiğini veya bitmesi gerektiğini çok net bir şekilde görüyorum. Emin ol 2-3 yılda seni bu kadar yıpratan evlenince geçen 2-3 yılda belki bunun 5 katı kadar daha çok yıpratacak seni. kendine bunu yapma ve gerçekten seni hak eden mutlu eden biriyle birlikte ol Bunun için de acele etme her şeyi nasip kısmet gerçekten Aceleye gelmiyor
Suç sende degil o itte
Ondan ayrıl
Sana saygi duymayan birinden ne beklersin ki
ayrıldık valla ya. Cok seviyorum aşırı seviyorum.3 ay sonra nişan takacaktik bide. Ama dediğin doğru saygisi yok bana asla