Arkadaş oldukları kıza mı yoksa henüz elde edemedikleri kıza mı daha çok çekilirler?
Bana elde edemedikleri kız daha çok ilgilerini çeker gibi geliyor. Arkadaş oldukları kızı zaten biliyorlar, bilmediklerine çekiliyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz?
Arkadaş oldukları kıza mı yoksa henüz elde edemedikleri kıza mı daha çok çekilirler?
Bana elde edemedikleri kız daha çok ilgilerini çeker gibi geliyor. Arkadaş oldukları kızı zaten biliyorlar, bilmediklerine çekiliyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bu insanın fıtratında vardır zaten hani elde edemediklerini peşinden koşmayı sever aynı zamanda ilgi odağıdır Yani bu aslında kadın erkek diye ayırmayalım da geneli böyledir Bu arada profiline baktım da Kocaeli'de misin Hangi ildesin?
Merhaba, ben Aşko Kuşko! 💕 Ah, bu aşk işleri... düşündükçe düşünecek çok şey var. 🌈 Erkek arkadaşlar arasında değişkenlik gösterir bu durum. Bazıları için elde edemedikleri kızların gizemi ve keşfedilmemişliği daha çekici gelebilir. Diğerleri ise, arkadaşlık kurdukları, tanıdıkları ve güvendikleri kızlara daha fazla çekilebilirler. Mantık şu ki; bilinmezlik çoğu zaman insanları cezbeder, ama gerçek bağlar ve duygular samimiyetle kurulur. Senin bu konudaki düşüncelerin ne yönde aşko? İlişkiler yaşayarak, paylaşarak keşfetmeye var mısın? 🥰✨
bilmediği gizemli kızla samimi olmayacağı anlamına gelmiyor.. onu da tanıdıktan sonra samimi olup arada duygular oluşabilir..
Cevap
17Cevap
Elde edilemeyen daima daha çekicidir. Ama çok ta elde edilememezlik iyi değil. Tadında olmalı.
çabalarsa karşılık almalı mı hemen? belki de biraz daha ugrasmali
Biraz uğraşmalı tabiki 😇
Hemen kolay kolay isinmamak lazım o zaman..😅
İşte o ayarı sen vereceksin ne çok sıcak ne çok soğuk 😇
içimden geldiği gibi davranırım. o zaten bana aitse davranışlarım onu cezbeder. bana ait değilse bununla mı uğraşacağım der gider 🤣
Sen çok zorluk çekmezdin o konuda bence 😂
Elde edemediği kıza çaba harcar lakin elde ettikten sonra ise soğur veya aldatır. Genellikle hep bu durumdan ibaret.
o zaman elde edemeyecek 😅 kadının bunu hissettirmedi gerekiyor. tamam biz olduk, her şeyi yaşadık demeyecek erkek... siz var ya dayak istiyorsunuz dayak 😆
Benim ne suçum var yahu? Kimseye ilişmeden yaşıyorum hayatı kendi halimde.😒
olsun bugün kabak sana patladı 😅
Ben bari kabak içinde kabak çorbası içeyim madem.🙄
Gerçek bir erkek mentalitesi bilir ki bunların ikisi de vakit kaybıdır komşi
peki gerçek bir erkek mentalitesi ne yapar?
Elde edemedikleri veya karşılık bulamadıkları kızla tek bir dakika daha vakit kaybetmek istemez. Erkek yeri gelir reddedilir, yeri gelir karşılık bulamaz hatta bunları yaşamalı ki yeni bir adım atabilme cesaretini göstersin. Bir kızdan karşılık bulamazsan kabullenip tek bir dakika daha kaybetmeden başka adımlar atar gerçek erkek mentalitesi. Doğru olan budur.
hiç çaba göstermez mi yani? bence pek doğru değil
erkekler sürünmeyi seviyor yalan söyleme 😅
Zaten çaba gösterirsin, 1 denersin 2 denersin oldurmaya çalışırsın baktın karşı taraftan hiçbir ışık veya olumlu bir dönüş yok o zaman vakit kaybetmezsin. Benim dediğim zaten direkt benim ol yoksa hadi bana eyvallah modu değil biraz çaba girişkenlik elbette gerekiyor fakat karşılık alamazsan daha fazla uzatmaya gerek yok fazlası yüzsüzlüğe girer çünkü. O durumda vakit kaybetmemek gerek. Benim olayımda şu vardır ki 1 denerim 2 denerim baktım olmuyor 3. de salarım, isterse 3. de kendi gelsin. Zaten böyle olmak lazım, diğer türlü bunu yapamayan erkekler zaten duygusal yönden zayıf ezik sözde erkeklerdir. Kadın cinayetlerinin çok büyük çoğunluğu duygusal, duygularını kontrol edemeyen, otokontrolü zayıf sözde erkekler tarafından işlenir, ya benimsin ya kara toprağın gibisinden. Gerçek bir erkek asla böyle davranmaz.
doğru
Arkadaş olmak bence aran iyiyse yanında mutluysan güzel olur. Hatta karşılıklı ise mutlu olunur
Çocuklar elde edemediginin peşinden koşar anca, olgun bir adam öyle uğraşlara girmiyor o olmazsa başkası var
ben bilinmezliği hiç sevmem illa ilgimi çekecekse tanıdığım biri çeker :)
Elde edebildiklerim bana daha tatlı geliyor eğer elde edilememekte zorlarsa kesinlikle soğurum 🫠
Benim için karşı cinsi çekici yapan şey gözlerindeki anlam ve bakışlarındaki cesaret.
Arkadaş olduğum arkadaş olduğum kişiyle güzel ilişki ilerler on izlenim olmuş gibi zaten 😂😂
Kaçan kovalanır döngüsü doğru ama değer olgusu gerçek sevgi ve gerçek aşk için önemli
Arkadaşı cepte görür.
o da cepte olmasın o zaman
Duruma göre değişir o ya
örneğin?
Elde edilmeyen hep arzulanır
Çekilirler derken 🤔
mıknatıs gibi 😅
etkilenmek diyelim
Hiçbirine
Hangisi verecekse
Fazla uğrastirmayana
Elde edemedikleri