Lütfen yardım edin özellikle beyler?

Herkese iyi geceler. Arkadaşlar ben 1 58 boyunda tatlı sempatik gerçekten iyi kalpli biriyim bazen saf bazen seytanım ama aşık olunca beynim çalışmıyor hayatıma biri girdi çok ani oldu ve ani gelişti gerçekten, barda tanıştık arkadaşımın arkadaşıydı olmamız imkansızdı ama olduk, sevgilim 1 90 boyunda gayet yakışıklı birisi fakat benim sıkıntım şu çok sorun yaşadık inanılmaz şimdi benimle dini nikah kıymak istiyor 3 ayımız. kıyafeylerime giymesen olur mu diyor. Zaten çok uzun bir ilişkiden çıktım, bu çocukla benimle ilerde gerçekten evlenir mi yoksa günaha girmemek mi tek derdi? Çünkü çoğunlukla oluyoruz. Ama hala ünlü bir kadının çok açık resimini beğenmiş. ne yapmak istediğini bilmiyorum gözünün dışarda olduğunu biliyorum ama kabul etmiyor. Daha önce ciddi ilişkisi olmamış sevgilileri hep flört tarzı ama önceden otelde olan bir resmini gördüm birde benleyken başka bir takıntılı sevgilisine söylememiş. olaylar çok farklı. Ne yapacağımı bilmiyorum dediğim gibi geçmişim temiz değil ama o normal sanıyor.

Lütfen yardım edin özellikle beyler?