Erkekler neden aciz kadın sever?

Merhabalar bir ilişkim vardı geçen hafta bitti. Kendisi daha önce bir evlilik yapmış biriydi bu benim için problem değildir normal yani ama eski eşiyle olan evliliği olaylı bitmesine rağmen eski eşi arada sırada bunu arayıp para istiyormuş. O da hayatında kimse olmadığı için gönderiyormuş. En son bizim ilişkimiz başlamadan bir gün önce erkek arkadaşımın hesabına yazmış ulaşamıyorum vs diye o da beni ilgilendirmiyor demiş. Onunla başlamadan önce tek istediğim şey o kadınla bir daha iletimişiminin olmaması eğer olursa ben olmam demiştim o da kabul etmişti. Ben her şeyini tek başına yapan bir kadınım çalışıyorum bu hayatta hatayı da başarıyı da tek başıma yaptım. Çok şeyler yaşadım ama asla yolumdan dönmedim. Geçen hafta yine o kişi yazmış ertesi gün eski eşi aramış konuşmuşlar vs kadın zor durumdaymış para istemiş vs ailesinin yanından ayrılmış işten çıkmış yeni ev tutacakmış paraya ihtiyacı varmış vs bizimkiside ne benden bahsetmiş nede hayır demiş. Ben birşeyler ayarlarım yapmış. Ben bunu duyunca delirdim tercih yapmasını söyledim o da kafam çok karışık bitirelim dedi. Ben geçen ay ayrı eve çıkacaktım ne ondan beş kuruş istedim ne başkasından şu an çalıştığım işten çıkıp 2 işte çalışmak istedim kimseye muhtaç olmadan yaşamak için. Sadece sevilmek istemiştim sadece sevmiştim... İlk defa birine güvenip evim demiştim o ise ben içindeyken yaktı o evi... Eski eşi boşanma aşamasında onun aldığı telefonla şey demiş 'senin iş arkadaşların bana yazıyor' yani böyle bir kadına nasıl tekrar yardım edebilir aklım almıyor.

Erkekler neden aciz kadın sever?