Bir ilişki de sadece aşk, sevgi, para, mal, mülk, burçların uyumu, zevklerin uyumu falan filan bunlar tek başına yeterli mi? sence...
Öncelikle ilişkiyi taşıyacak yürek olmalı bir insan da. Bir misal verelim o vakit.
Hani derler ya Gemi batarken en son Kaptan terk edermiş ya ben de tam da bundan bahsediyorum aslında. Fırtınalı bir denizde bile, O kabuslu, cehennem dolu anlarda bile insan kendi sağlığını, psikolojisini kaybetmeden, sorumluluğundaki insanların hayatta kalması için sağlıklı, stratejik kararlar alabiliyorsa. Hem gemisini hem de gemi mürettebatını kendinden çok düşünüyorsa işte o Kaptan kendini bu mesleğe adamış demektir.
İşte ilişkide de, evlilik sürecinde de bir Erkek aynen böyle bir Gemi Kaptanı gibi olmalıdır. Sadece sevmek, aşk, hoşlantı, zevklerin renklerin uyuşması yetmez. Sağlam bir irade de gereklidir. Her ne olursa olsun o evliliği kurtarmak için elinden geleni yapmak için psikolojisini kaybetmeden sağlıklı yol gösterici kararlar alabilmelidir.
Evlilikte Bir Kadın her zaman kendini huzurlu ve güvende hissetmek ister. Böyle bir Eşten Kadın her zaman memnuniyet duyar. Çünkü O Geminin Kaptanı, ne o gemiyi batırır ne de terk eder. O yüzden fırtına kopsa da batmayacağını bilir. İşte bir evlilikte Güven ve Sadâkât böyle bir şeydir.
Benim asıl anlatmak istediğim de budur aslında. O yüzden her kişi ile evlilik olur mu? olmaz elbet. Bu kararlılık, irade, basiret yoksa kişi sizi istediği kadar sevsin ama yetmez. Böyle bir irade yoksa şayet size diyeceği " olursa olur, olmaz ise sen yoluna ben yoluma der "
Günümüz evliliklerinin ve ilişkilerinin tek sorunu bu değil mi sizce de...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer