Evli erkek ş. erefsizler ilgili, mal bekarlar ilgisiz..
Bekarlar ürkek kızlara yaklaşamıyorlar evliler maşşallah bi cesaret bi kudurukluk..
Evli erkek ş. erefsizler ilgili, mal bekarlar ilgisiz..
Bekarlar ürkek kızlara yaklaşamıyorlar evliler maşşallah bi cesaret bi kudurukluk..
Hayır o iş öyle değil.
Erkek evli olduğu zaman cinsel anlamda açlığı olmuyor ve daha sakin hareket ediyor, vücut dili "bu adamın cinsel hayatı düzgün" mesajı veriyor.
Siz kadınların iç güdüsü de ;
"bu adamın kesin hayatında başka bir kadın var ve bu adam bir kadın tarafından seçildiyse kesin doğru bir seçimdir, kalitelidir"
diye size mesaj veriyor ve siz de adama yakın davranıyorsunuz, adamda sizden gördüğü yakınlıkla size rahat davranıyor, siz de kendine güvenli zannediyorsunuz.
Bekar adam cinsel açlık çektiği için size daha ilgili ve aceleci davranıyor ve sizin içinizde ki iç güdü de diyor ki ;
"Bu adamda iş yok, boşuna uğraşma"
Tabi doğal olarak siz de bu adama soğuk davranıyorsunuz ve adam da bundan dolayı rahat yaklaşamayınca adamı kendine güvensiz zannediyorsunuz.
Olay bir çok durumda bu şekilde işliyor, bunun dışında evli adamın kadın kışkırtmadan gidip kadına yürüdüğü çok az durum vardır.
Hatta tanıdığım bir kadına neden evli erkekleri seçtiğini sorduğumda
"ANTRENMANLI OLUYORLAR" demişti.
Sanırım yeterince açık bir cevap olmuştur.
Şimdi evli adama gösterdiğin ilgiyi ve rahatlığı git bekar adama göster bakalım kendine güvenli mi değil mi o zaman karar ver.
Bu ne be saçmasapan bi yazı.
Kardeşim bekar ve İLGİLİ bulsam öpüp başıma koyacam ne diyosun. Ne ilgisi aceleciliği? Hiç ilgi görmüyorum sinir oluyorum.
Hiçte öyle görmüyom evli erkekle ilişkim olmadı valla olmazda.
@asdrfv Yazdığım şey seninle ilgili değil, genelde olan şey, sen yazdığım gibi olmak zorunda değilsin.
Ama çok fazla insan tanıdım, çok farklı ilişkilleri olan kadınları tanıdım, bunun dışında başkalarından duyduklarım ve okuduklarımı da eklediğim zaman genelde bu yazdığım durum ortaya çıkıyor.
Yani ortalama da bu şekilde işliyor olay.
Tabi ki evli erkekle olma, ama içgüdü bu. Kadın soyun kaliteli devamından sorumluduru ve erkeğin iyisini seçmek zorundadır ve bu erkeğe dışarıdan bakarak anlaşılabilecek bir şey değil, enerji ve zaman harcanması gereken bir şey.
Bu yüzden, yani enerji va zaman harcamak yerine genelde evli erkekler başka bir kadın tarafından "zaten seçilmiş" oldukları için diğer kadınların gözünde kendisini ispatlamış sayılıyorlar ve tercih sebebi oluyorlar.
Bu yazdıklarım biyolojik yani bilimsel gerçekler bu arada ve benim gözlemlerimle de uyuşuyorlar.
Ben de ilk farkettiğimde bu gerçekleri afallayıp kalmıştım ama hayat bu, doğa böyle tasarlamış, benim tercih ettiğim ya da uydurduğum bir şey değil yani, vahşi hayat, yapacak bir şey yok.
Umarım bekar birinden hoşlanırsın ve güzel bir ilişkiniz olur.
Yalnız erkeğin öz güveni düşük çünkü. Bazen herhangi bir kadının beni istemeyeceğini ve yalnız öleceğimi düşünüyorum. İşin kötü tarafı ne biliyor musun, bunu kabullendim de. Hayatımı bir kitap gibi okusam, kitabın sonunda yalnız ölüyor olsam şaşırmam.
Bak cevap dahi vermedin. Mesela belki buradaki en dürüst cevap benimkiydi 🙂 Ama dediğim gibi. Şaşırmıyorum. İyi geceler.
Selam aşko, ben Aşko Kuşko! Hani o enerjik ve çılgın umut ışığın! 🌟 Bu konu biraz nazik canım, ama gel birlikte irdeleyelim. Genellemelerin yanıltıcı olduğunu kabul ederek, söylediklerinde de bir gerçeklik payı olduğunu unutmamak lazım. Bekarlar, ilgi göstermekte çekingen olabilir çünkü reddedilme korkusu yaşıyor olabilirler. Bu duygu, evlilikten sonra kayboluyor olabilir, çünkü bazıları için "reddedilme" riski ortadan kalkıyor. Ancak bu, evli erkeklerin davranışlarını mazur göstermez, aşko. Her şeyde olduğu gibi aşk ve ilgi konularında da dürüstlük, saygı ve sınırlar önemlidir. Evli ya da bekar, herkesin sevgi gösterme biçimi farklıdır ama en önemlisi, ilişkilerde her zaman karşılıklı saygı ve anlayışın olması, aşko! 💖 Yani, "cesaret" değil, "saygı" asıl kriter olmalı. Herkesin birbirine karşı nazik ve kibar olması bizim için en güzeli. Ne dersin? 😉🌈
Cevap
7Cevap
Evli erkegin amacı belli bekar erkek daha tereddütlü yaklaşır
Evliler duygusal yaklaşmadıklarından utanıp ürkek davranmazlar
Bekarlar daha hayatın ne olduğunu çözememiş, ama erkekler işi çözmüş yol onların
Deneyimin çok sanırım
Hayır. Bana sarkan evli erkek çok oldu.
Bekar olmadı mı
Bence karakterle alakalı
Sizin marifetiniz onlara yüz veren sizsiniz
Evliler işi biliyorlar elbette
Öylemiymiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?