Uysal huzur dolu
Heyecanlı hiperkaktif
Öfkeli belirsiz
Kendi halinde mülayim
Aklım başımda olmuyor
Bellir belirsiz duygular dolu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevdiğimde ona çok bağlanıyorum... Kendimden bir parça gibi görüyorum çok benimsiyorum ya. Yani sanki dünya ki tek erkek, tek en iyisi, tek en yakışıklısı, tek en zekisi gözümde o oluyor... Karşımdaki insanı iyi hissetirmeyi, şımartmayı seviyorum. Ondaki eksileri , artıları hepsini seviyorum. Merak ediyorum, her gün konuşmaktan sıkılmıyorum, hep onu görmek istiyorum. Ondan gelecek küçük bir ilgi bile beni heyecanlandırıyor... İlgisine aç hissediyorum belkide... Yazmadığı zaman çok üzgün, çok mutsuz hissediyorum. Üzülüyorum...
Neşeli bir kişiliğim , bazen huysuz... Ama sevdiğim biri olunca ona kızamıyorum, kıyamıyorum. Kızdığım zaman üzülüyorum ve karşımdakinin gönlünü alıyorum. Üzülecek, darılacak diye her adımımı dikkatli atmaya çalışıyorum. İlgimi, sevgimi fazla gösteriyorum. Fazlasıyla iyiliğini isteyip , fazlasıyla onu düşünüyorum...
Yani bu dediklerim eskidendi... Artık sevemiyor kalbim kimseyi...
Sonuç olarak ben sevince çok fazla seviyorum... Ve sonuç hiç iyi olmuyor , kaybediyorum... Kaybetmek derken bu işe oyun anlamında bakmıyorum ya da söylemiyorum. Sadece bir şeyler yanlış gidiyor işte. Kimseyi suçlamıyorum...
Bir kadın olarak erkeğe çok fazla yüz verilmemesi taraftarındayım ben şahsen bı benim fikrim düşüncelerine saygım sonsuz ama, şöyle bir gerçek var ki kimi erkekler bu şeyleri hak etmeyebiliyor zamanla senin ona bağlı olduğunu ve gözünün ondan başkasını görmediğini bildiği için karaktersizliğini ortaya koyup başkalarına yönelebiliyor birtakım bir yerleri ayrı oynayabiliyor şahsi fikrim bu benim görüşüm erkolar karakterli olun azıcık💅🏻
Sana katılıyorum... Yani bende yüz vermeme taraftarıyım... gerçekten şımarıyorlar. Ama ben o zamanlar ilk defa aşık olmuştum. Onu gördüğümde, konuştuğumda her zaman heyecanlanıyordum. Yani ne yapacağımı ona nasıl davranacağını kestiremiyorum. Onu öyle seviyordum ki kaybetmekten çok korkuyordum... Bunları ona söyledikçe onu daha çok kaybettim aslında. Birbirimizindik. Ama ruhen artık birbirimizden uzaklaşmıştık... Zaman geçtikçe farkettim ki bu bana iyi gelmiyor. Boğuluyordum. Sürekli kavga, sürekli onun dedikleri... Ben ona iyi yaklaştıkça o bana farklı davranıyor ve sürekli sözünü geçirmeye çalışıyordu... Yönetiyordu yani. Bu hoşuma gitmiyordu... Beni kontrol ediyor ve yönetiyordu... Ve bir süre sonra ona çok aşık olsamda dayanamadım terk etmek istedim , kabullenmedi. beni terket dedim. Ve gitti. Erkekler gerçekten onlara çok iyi davrandığımızda ve sevgimizi çok belli ettiğimizde ilk halleri gibi kalmıyor...
Diğer yorumlarında katılıyorum. Maalesef acı gerçekler işte şekerim...🤷♀️
+sonsuz ✨
Kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor adeta..
Sol yanımda hissettiğim ses kalbimin sahibine ait
Öfke dolu
Böyle;
Cevap
4Cevap
sevdiğim zaman mutlu olurum ama sevmedim.
Duruma göre değişir ama utangaç ve ponçik oluyormuşum 😅
Karşılıklıysa ; sakin, huzurlu, pamuk gibi
Karşılıksızsa; sınırlı, agresif, kuşkucu ve huzursuz
Anaç oluyorum maalesef. Üşüdün mü, acıktın mı, konforlu musun. Sen iyi ol da ben aç da, uykusuz da dururum vs vs
Ben hep deli doluyum ama aşıkken daha deliyim.🤭
Heyecanlı, aşırı bağlı, sahiplenici, günün her saati kişiyi düşünen biri haline geliyorum..
Ben denge kuramıyorum sanırım ondan dolayı olmuyor benden
Saf, salağa yatan, enayi ve kör
Aşk insanı aptallaştırıyor
Hiçbir erkek için kendimden ödün vermem bana değerli olduğumu hissettirecek olduğum gibi kabul edecek etmiyorsa yol orada şekerim (:💅🏻 Ben kendime tek de yeterim
Fazlasıyla düşünceli bazen bencil olabiliyorum sadece benimle gülsün benimle olsun vs
Çok sahiplenici sakın kimseye çok fazşa değer vermeyin hatta gerekirse süründürün kskfhlj
Leyla oluyor um shsh 😂
Pozitif mutlu kıskanç ilgili
Hiç sevmedigim icin bilemiyecem
İçimden romantik, şair garip biri çıkıyor.
Utanırım ben birazda heyecan olur öyle
Valla sevince göreceğiz bilmiyorum şu anlık
kelimelerle ifade edemeyecegim bir duygu
Pozitif, aşırı sahiplenici, neşeli, fazla kıskanç
Fazlasıyla sahiplenici ve kıskanç
Çok sevgi dolu
Annesi gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?