Made by
@Esra_bayram

Hiç aşık olmadığım için bilmiyorum 😕😏
Hiç olma bence aşık olduğun anlarda sen sen olmuyorsun gözün kör oluyor o kişi her daim aklında başka bir şey düşünme olanağın olmuyor evet heycan mutluluk zirvede aptal aptal gülüyorsun ama içten içe bir zavallı bağımlı oluyorsun heran merak ediyosun surekli yanında olmak istiyorsun ama ask kavusamamaktir en sonda bunu anliyosun ya ben aşkı çok büyük yaşadım ya da aşk böyle
Aşk geçiçi bir şey aslında. Asıl olan sevgidir. Bir insanı sevdiğinde daha çocuksu oluyorsun sanki. Her şeyine dikkat ediyorsun. Neyi sevdiğine. Ne ile ilgilendiğine. Ne yazdığına. Ne beğendiğine. Kimi takip ettiğine. Kimin takip ettiğine.
Çok güzel yazmışın … asıl olan sevgi…. Çocuksu … insan daha iyi biri oluyor sanki
Kesinlikle daha iyi birisi oluyorsun. Bu konu da haklısın, hatta onu örnek aldığın şeyler oluyor. Karakterin biraz onun ki gibi oluyor.
Hiç aşık olmadım ama, birinden çok fena hoşlandığımda bile gözüm kör oluyor sanki doğduğumdan beri hep o varmış hayatımda hissi doğuyor
😍 bu emoji yani 😂 çok güzelmiş
Ben teşekkür ederim ☺️😊
Cevap
6Cevap
Aşık olmuyorum.. çünkü aşk kullanmıyorum
Bana aşk yaramaz diye düşünüyorum mantıkli olmak lazım
Doğru kişiyle yarar
Yani haklı olabilirsin
Halıklıyımdır genelde 😏
Çok da mütevazı 😁
Haberin olsun diye söyledim 😏
Anlaşıldı 😄
şahane bir detay gibimsi oluyorum 😂
aşıkken gözüm kör oluyor diğer erkeklere bu kâfi
Güzelmişşşşş
Mal gibi olurum kesin.. Yani galiba öyle oluyorumdur..
bir kere olmuştum yani tam aşık demiyelim de öyle biraz aşıktım iyi bir histi ama aşk saçma bence aşk diye bişey yok ben aşka inanmıyorum
Valla ben de olmadım bilmiyorum neye dönüşeceğim 😂
Asabi
Kıskançlıktan mı?
Yumuşak olması lazımdı normal de.
Ucuyorum😆
Aşırı duygusal ve pozitif biri oluyorum
Hiç olmadım bilmiyorum 😑
Ben de
Düpedüzzzzz süzmee sallakk oluyom
Jdjseh
Aşık hallerimi unuttum
Canavar yaratık falan