Merhaba herkese
bizim neredeyse 2 yıldır sürdürdüğümüz çok güzel bi ilişkimiz var.24 yaşındayım. Baştan beri bana çok bağlı ve sadık bi erkek arkadaşım var. Gerçekten iyi olmam için elinden geleni yapıyor. Beni tüm ailesi ile de tanıştırdı. Hatta yüzük aldı bana. Bi teklif değildi ama yinede çok mutlu etti beni ciddiyetini gösterdi. Hepsini çok sevdim. Özellikle annesi her gün bana yazıyor çok iyi anlaşıyoruz. Hatta sevgilim askerdeyken annesiyle birlikte asker yolu gözledik diyebilirim. Onların yanında kendimi çok güvende ve rahat hissediyorum. Kızları gibi yani. Ben maalesef bi adım geri duruyorum sevgilime karşı bu ciddi adımlarla ilgili. Benim ailem de iyi haklarını asla yiyemem ama pek bi iletişimimiz yok diyebilirim. Yani annem ber zaman çok önyargılı bi kadın olmuştur. Onunla bi derdimi sırrımı paylaşmıyorum hemen yargılıyor. Üstelik benim annem psikolog. Erkek arkadaşımı benim telefonumdan sigara içerken attığı bi fotoğraftan öğrendiler ve asla tanımaya çalışmadan hemen reddettiler. Seviyor musun sana nasıl davranıyor mutlu musun diye bile sormadılar. Aksine sana sütümü helal etmem vs dedi. Ailemizde sigara içenler de var yani çok abartılı bi tepki verdiler. Hiç sormadılar kimdir bu ne iş yapar. Anlayacağınız bi rast gele fotoğraftan sevgilime yargısız infaz yaptılar. O dönemler öyle üstüme geldiler ve kızdılar ki ben korkudan artık sevgilimden ayrılmak durumunda kaldım. Ama bu ayrılık 2-3 ay sürdü sonra onsuz yapamadım. Oda istenmediğinin farkında ama bi sebeb yok ortada. Yani onun ailesi beni o kadar isteyip kabul ederken benimkilerin öyle yapması çok ayıp oluyor. Arada kalmış gibi hissediyorum. Hiç kimse için bi tarafı silmek istemiyorum ama konuşmaya da yanaşmıyorlar. Hemen sesler yükseliyor. Artık gerçekten ailemle bununla ilgili konuşmaktan korkuyorum. Ne yapmam lazım yardım edin lütfen.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer