Hayatım cok berbat gidiyor yalvaririm yardım?

hayatım acayip düzenli ve güzel olan biriydim ta ki 2 ay onceye kadar. yasım 18. 14 ekım 2013 - ekım sonu 2014 arası ciktigim kiz vardi buse. asiri cok asiktim (halada asigim). buse benden daha cok asikti. ikimizde hayatımızdakı herkesi silip sadece birbirimiz olduk hayatımızda. ne o erkekle konustu ne ben kızla konustum. 2 ay once cok bunalıma girdim cunku buse 1 aydır ailesiyle olan sıkıntılardan kurtulamamıs + okul eklenmisti ve cok bunalmıstım sacma nedenden dolayı ayrıldık. 2 hafta cok kotuydum okulda evde heryerde. en yakın arkadasım cocukluk arkadasına (kız) numaramı vermis kimseyle konusmuyo arkadas ol cok kotu durumda diye. kiz mesaj atti oyle ya da boyle konstuk sonra bulustuk. buseden konu acıldı cok kotu oldum ve sarildik cok kisa. hata yaptıgımı farkedip hemen uzaklastım ordan ve kızla bidaha konusmadım. buseyi bir ara mutlu hissettim ve kizla cikiyomusum gibi whatsapp durumu yapmaya başladım. buse 2 hafta icinde ASİRİ ÖTESİ DERECEDE DAĞILMIS. (cocuklugu pek iyi değil anne ve babasi cok iyi insanlar ama sinir hastasi ikiside). sigara icer koluna cizik atar olms. bir gun bir cocukla yan yana gordum ve gidip cocugun suratı dagıttım. sonra bagırdı cagırdı konusmaya başladık. ben hic kimsenin olmadıgını soyledim ama buse bitik durumdaydı. 2 haftada İNANILMAZ dagilmisti inanamadim psikoloji alt üst olmus. o günden sonra buseyle konstuk 2 günde hersey düzeldi sandim sarildik ama buse cok ilgincti. baska birinin olup olmadıgını sordum insanız olur mu olur anlarım dedim yok dedi. cok soguktu konusmayı kestik. sonra bir kac sefer daha konustuk bir kac gun. buseyi cok iyi tanirim cok seviyo. Devamı güncelleniyor
Güncellemeler
+1 yıl
ne sorarsam bilmiyorum diyo veya canımı acitcak cevap veriyo.1 haftadır konusmuyoduk okuluna gittim dün. Cıkardım konustuk bir cocuk geldi aradasıyms bırakma sakın az once senden bahsedip ağladı dedi. buseyle bulustugumuz zamn yanımda cok iyi cok mutlu ama eve gittiginde veya yanımda olmadıgında sureklı aglıyo. bende darmadağın oldum ağla ağla Sis gozlerle geziyorım. Yalvarırım yardım edin. benim icin babasıyla 2 ay konsmayan kiz şu an ne durumda..
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca En yakın arkadaşı cagla vardı. kardesten otelerdı. bir gün bana buse acaba baskasından hoslanıyo olabılır mı dedı cok kotu oldum buseyı aradım bagırarak agladım sonra konusmaya baslamıstı benımle. Caglaya hayatımı bilmemnaptın demis. o gunden sonra kızlada konusmuyo o kızda sureklı aglıyor.
Hayatım cok berbat gidiyor yalvaririm yardım?