Bana bi yok gösterin gerçekten?

Kocamın arkadaşının karısı kocama yazmış ben görmedim asla ama kocam da bunu bir süre benden saklayıp devam ettirmiş baya konuşmuşlar cinsel anlamda her anlamda aklınıza gelebilecek her şey yani neyse ben bunu gördüm bi şekilde hiç sormayın dünyanın en kötü günüydü kocamın beni aldattığını öğrendiğimde çok kötü günler geçirdik aileler girdi araya kocamın ailesi fazlasıyla muhafazakar bir aile bizi onlar tekrar bir araya getirdi birde çocuğumuz getirdi tabi e haliyle benim güvenim sarsıldı bir iyiyim bir kötü kocam da benden defalarca af diledi özür diledi kendini affettirmek için elinden geleni fazlasıyla yaptı bende malum affettim ve devam ediyoruz evliliğimize neyse o oro*pu kadını açık açık tehdit ettim anlıcağınız elimde çıplak fotoğrafları var bunlara ona atarak ağzıma geleni yazdım ya varya bilmediğim küfürler ettim hakaretler ettim tabi gördü cevap vermedi ve hala da elimde fotoğrafları var eğer tekrar kocama bulaşmaya kalkarsa bunları kullanacağım neyse bunları kocam gördü bana biraz kızdı kızmasının nedeni de neymiş ona ait fotoğrafları kendi şahsi hesabımdan attım tehdit ettim hakaret ettim diye oda kalkıp beni şikayet edebilirmiş falan bende ne alaka dedim hiçbir şey yapamaz sonuçta görselleri atan o yani olayı anlattığıma göre hiçbir şey yapamaz benim zarar görmemden korktuğu için kocam böyle bir tepki verdi sizce böyle bir şeye kalkışabilir mi benim zannım böyle bir şeye yeltenmez yeltense bilene yuvası dağılır kocası daha bir şey bilmiyor çünkü gerçi kocası da tam bi peze*enk neyse sizce ben kötü mü yaptım bunu yaptım diye içim aşırı rahat çünkü keşke elimden daha fazlası gelse ona daha çok zarar verebilsem…
Bana bi yok gösterin gerçekten?