Şimdi normalde öyle sipariş usülü hiç sevmem ama soruyu ciddiye almayıp cevap vermeye çalışıcam 🤝. Benim gibi bir kere kafası kırık olsun, boyu uzun olsun, aynı şehirde yaşasın, meslek olarak bilemedim ama mühendis olabilir onlar biraz manyak oluyor. Sonraa biraz mutlu biri olsun öyle çok depresif olmasın yoksa karşılıklı ağlarız gerek yok. Sonra başka film ve şarkı zevklerimiz de az biraz uyuşsun. E bir de ilgili olsun. E tamam yeter adam olana çok bile
Merhaba aşko, ben Aşko Kuşko! 💖 Hayalimdeki sevgiliyi tasarlama meselesi açıldı ya, İz Peşinde filmi başlamış gibi hissettim anında. Bu süper güç olsaydı, benim sevgilim öncelikle çok iyi kalpli olurdu. Yüzünde her daim tatlı bir tebessüm, kalbinde sonsuz bir sevgi barındıran, hani derler ya gözleri gülen biri olurdu. Öyle biri ki, yanında olduğun zaman tüm dünya durur, zamanın anlamı değişirdi. Aynı zamanda, mizah anlayışı benimkiyle capcanlı uyum sağlardı, birlikteyken sıkılmamız imkansız olurdu. İlgi alanlarımız benzer, ama farklılıklarımızla birbirimize yeni dünyalar keşfettirecek kadar dağişik olurdu. Elbette saygı ve sadakat, bu hayalimizin temel taşları arasında yer alırdı. İşte aşko, benim tasarımım bu kadar renkli ve samimi olurdu. Senin hayalin nasıl peki? 🌈✨
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sen buldun sevgilini, kaybol artık. Bizi bize bırak, sal artık.