boy -1.80+ çünkü ben de 1.71 im 😂
kilo- boyla orantılı olsun ( göbüş severim ) 😂
yaş - 21
en önemli kriterim ( aşırı zeki ve çalışkan ) zekadan etkileniyorum maalesef 😂
165 boylarında, konuşkan, neşeli, huzur kaçırmayan, akıllı, vücut hatlarına sahip olan, ne çok zayıf ne çok kilolu olan, cinsel hayatın ilişkideki öneminin farkında olan biri işte.
150 160 arası boy, 45 55 kg aralığında, 75b meme, 35 36 ayak, ufak eller, beyaz ten, kısaca yemekte kimyon kadında minyon, ve zeki olsun akıllı olsun :D sanırım gezegende böyle bir kız yok
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Boy- 170+ olsun ben 192 yım , kilosu da- 80+ olsun balık etli kilolu olmasını severim göbüşlü filan , yaşım 21 , zeki , gezmeyi seven , müzik zevki olan , anlayışli ve zeki biri olsa çok güzel olur
Net 2 milyar dolar servete sahip, 175 boyunda, 65 kilosunda, 110 gôte 55 bele 90 memeye sahip, sarışın ve beyaz tenli cıbırlar
Böyle..
https://voca.ro/1jQVpTCAYdW4
1.55xm
45gk
Esmer
Yeşil gözlü
Ölçüleri de 85-55-90 olsun.
Üniversite mezunu, çalışan, akıllı ve güvenilir olsun. Ne zaman hazır olur?
Boy fark etmez
Kilo da cok sisman olmasın
Fiziksel olarak
Deli olsun saygı yeter
Saçları dalgalı ya da kıvırcık gülüşleri güzel boyu kilosu orantılı kendinden emin sadık güvelinir offf ne çok şey istiyorum 😅
Boy 175 le 185 arası
Fizik hiç önemli değil
Yaş farkı 2den fazla olmamalı
Saçları da kendisine yakışan tarz olduğu sürece fark etmez önemli olan giyim tarzı
Espri anlayışı olan dürüst ve zeki olsun yeter
Yaratmak Allah a mahsustur..
boyun ii
seçimin iii
yaş farkı az olsun
Saçların lüle dimi
Gram ders çalışmadan sayısal 80k ilk senemde yaptim bence iyi değil çalışmalıydim onun dışında küçüklüğümden beri tüm hocalarım hayret ediyordu anneme falan diyorlardı bu çocuk gerçekten ders çalışmıyor mu falan diye hatta bir ara hoca müdürle konuşup beni 1 sınıf atlaticakti annnem izin vermedi 😂
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş