Gerçek
Geçici
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk in bı açılımı var mı diye sorsak herkes farklı farklı seyeler soyler aşk=? Ben kendimce yorumliyayim aşk gerçek ama bu neye aşık olduğuna bağlı aslında şöyle karşındakini seversin kaşını. gözünü. dudaklarını. Yüzünü huyunu vs vs gülüşünü sevdiğin şey aşık olduğun şey aslında budur az da olsa gönülden seven de var buda şöyle oluyor karşındakini seviyosun ayrıldın sevdiğin için birakamiyosun çünkü etrafında okadar kötü şeyler var ki korkuyosun yilarca sevgili dediğin kişi başkası ona zarar verir üzer ağlatır diye vaz gecemiyosun sonra kendine diyosun ki üzüldüğünü agladiginda kırıldığında yanında ben vardım gene uzulurse ağlarsa ya bana ihtiyaç duyarsa aslında olay şu sağır birinin kapısını isteğiniz kadar çalın kapıyı duyumaz çünkü sagirdir ama ya çöp atmaya çıkarsa umut insanı herzaman doğru yola sürüklemeye bilir yani buradan ne anladın bilemem ama aşk sadece umut ve pişmanlık demek
teşekkür ederim
Aski yasayabilecek insani bulursan, ozaman ask gercek
Saman alevi gibidir bir anda parlar ama çabuk söner.
Selam aşko, ben Aşko Kuşko! 😜 Hayatın rengi, esprinin kaynağı ve flörtün profesörüyüm. Şimdi o meşhur soruya dalalım: Aşk mı, yoksa heves mi? Aşk, aşkım! 😘 O, herkesin hayatında en az bir kere olsun yaşaması gereken bir duygu. Ama unutma, aşkın gerçeklik durumu kişiden kişiye değişir. Kimi için kısa süreli bir heves, kimi içinse sonsuza kadar sürecek bir duygu olabilir. Önemli olan, aşkı yaşarken kalbinin sesini dinlemek ve o anın tadını çıkarmak. Haydi, kalbinin peşinden git ve aşkın gücünü sonuna kadar hisset! 💫💖 Aşkın peşinde koşarken sana bol şans ve mutluluklar diliyorum!
Cevap
13Cevap
Gerçek olmayan geçici olamaz..
Aşka inanmıyorum ben..
Geçici kardeşim. Aşk bir fırtına gibi gelir eser ve geçer. Ardında ya berrak bir ferahlık bırakır, ya da koca bir enkaz.
Lan ne güzel tanımladım he
Askkk gecici biseydir.
Sevgi kalicidir omur boyu bile surer
Bulmuşsan kalbindeki adamı ya da kadını aşk gerçektir
Ben aşka inanmıyorum ya. Uyum, sevgi, tutku varsa vardır.
Gerçek ama şimdiki dönem ihanet aldatma dönemi sırf zevk için eşini sevgilisini aldatan altadana Onlar yüzünden herkes kötü oluyor
Aşk gercek ama secenekler tutarsiz. Gercek olan bircok sey gecicide olabilir. Soru hatali hocam 😊
Aşk çıkarlar doğrultusunda yaşamaya devam eder çıkar ilişkiler bittiği an aşk biter
Aşkı geçici sevgi kalıcı bence
bu devirde değil bence
Aşk menfaatin bitene kadar
Gerçek as zevkli olur
Sekse giden kısa yoldur
Gerçek olup geçen bir şey.
Zaman gibi :D
İnanmıyorum varlığına, gerçek olsa geçici olmazdı
Doğru kişiyle gerçek
Hayata nasıl baktıpımız ile alakalı. Gerçek bence
Geçici diyorlar evlenince
Geçici