Reel
Sanal
Diğer (belirtiniz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sanal aşk ve reel aşk arasında bir karşılaştırma yapmak zor, çünkü her ikisi de farklı şekillerde deneyimlenir ve farklı faktörlere bağlı olarak kalıcılık oranı değişir.
Sanal aşk, internet veya teknoloji aracılığıyla tanışma ve iletişim kurma şekliyle gerçekleşir. Bu tür ilişkilerde fiziksel temasın olmaması nedeniyle bazı zorluklar yaşanabilir, ancak yine de duygusal bağlar ve yakınlık gelişebilir. Ancak, sanal aşkın sürdürülebilirliği konusunda bazı soru işaretleri vardır çünkü gerçek hayatta farklı kişilikler sergileyebiliriz.
Reel aşk ise, birbirleriyle fiziksel olarak etkileşimde bulunan insanlar arasındaki ilişkidir. Bu tür ilişkilerde fiziksel temasın ve yüz yüze iletişimin olması nedeniyle daha derin bir bağ geliştirme potansiyeli vardır. Ancak, bu tür ilişkilerin de zorlukları vardır ve kalıcılık oranı kişisel faktörlere bağlıdır.
Sonuç olarak, sanal aşk ve reel aşkın kalıcılığı konusunda kesin bir yargıya varmak zordur. Her ikisi de farklı şekillerde deneyimlenir ve farklı faktörlere bağlı olarak kalıcılık oranı değişir.
Ben aşka inanmıyorum ama sanal aşk uzun sürmez zaten gerçek aşklar her zaman daha kalıcı oluyor benim açımdan uzak mesafe ilişkisi yürümez çünkü. insanlar anlaşamaz ayrılırlar
Sanal aşkın büyüleyici olabilir
Çünkü karşı tarafın kusurlarını kapatma fırsatı var ve bu yüzden size mükemmel gelebilir
Ama aşk dediğin reel olmalı kalıcı ya da değil
Teşekkürler
Reel aşk
Cevap
61Cevap
Sanal aşkı reele dökünce :D önce bi yaşayamadıklarını yaşama kısmına geçiyorsun, dolayısıyla daha kalıcı oluyor.
Yaşanılan hiç bir aşkın kalıcı olduğunu düşünmüyorum artık.
Hala sanal aşka inanan cahil kesim mi var , tabiki reel aşk olmalı.
Bu çiftlerin tamamen ilişkiye bakış açısına bağlı bir durum aslında. Seven insan her şartta, her koşulda sever ve ilişkisi için mücadele verir diye düşünüyorum.
Önce Sanal diyebilirim. Zamanla bitse de tekrar ediyor.
Reelde ise görmek istemiyorsun. Bittiğin de tamamen unutuyorsun.
Esasen Ortası daha iyi sanal olup arada gerçekten görüşmen, o daha kalıcı oluyor.
Sanal ilişkim daha önce hiç olmadı ama sanki kalıcı gibi gelmiyor evlenenler vesaire duyuyorum yinede değişmiyor bu düşünce alışamadım bir türlü sahte gibi geliyor olamazmış gibi bakalım hayat bu belki bir gün değişir düşüncem
Aşkın nerde başladığı hiç önemli değil. İki kişi birbiri için uyumlu ise her şekilde kalıcı olur o aşk
Aşkın sanali da reeli de saçmalıktan ibaret.. çünkü aşk sanıyor insanlar aşki yaşatmayor sadece sanıyorlar ve öylemis gibi insanları inandıriyorlar
Cidden kişinin hislerine bağlı yani bu @nirhamm hanimcigim ve bu arada bana bir kelime yazarmisin özelden sana bir şey sormak istiyorum
Aşkın reelide sanalıda öyle boş geliyor ki şu an bana öyle dertler varki çevremde bende depremde ölen, bacağı kesilen, evi yıkılmış, işsiz kalan ne olacam Allah'ım diye ağlayan ben gibi
Kesinlikle Ben 3 gün kendime gelemedim hep hüzünlüydüm icim acıyordu Allah bir daha yasatmasın
Reel aşk tabiki de göz görecek gözden uzak olmicak
Kesinlikle reel aşk. Çünkü sanal aşktan ciddi ve uzun süreli bir ilişki olma ihtimali de çok çok az.
Sanal dan reele dönüşen kalıcı dir tabi direk reel olması daha iyi
Sanaldan kastın sadece sanalda kalan mi yoksa sanalda başlayıp reele taşınan mı?
Reel daha iyi yanında olur istediğinde görüşürsün sanal bana göre değil
Tabii ki reel. Sana olan hiçbir şey ne zevk verir ne de kalıcığı olur.
Gözden uzak olan gönülden ırak olur.. o yüzden her zaman reel.. Sanal ilişki bir yerden sonra Çalıştığın dersleri uygulamaya dokmeyip unuttuğun dersler gibi olur..
Sanal ilişki reele dönmediği sürece kalıcı olmaz. neticede ciddileşince en sonunda yüz yüze görüşeceksin yani :D sanalda baslayıp sanalda kalan herkes gecicidir soru buysa
et ete deymelı sıcaklıgı hıssıttırmelı ıcıne gırıp gıvıtmalı kı yanındıkı ınsanın zevk aldıgını hıssettırmeı cok tatlı ouyor yapmıyanlar denemelıdır mutlu son hızmetı sunulur sadece bayanlara
sanal aşkta reele dönüşebilir. Sonuçta karşındaki makine degil insan. Anlaştıktan sonra farketmez
Aslında bu kişilere bağlı reel olup 2 gün sonra ayrılan var sanal olup yıllarca devam eden var ama ben reeli tercih ederdim
Reel daha kalıcı olsa da sanal aşk heyecanlı ve hevesli oluyor
Sanal aşk güzel olsada? Genel de çıkar ve yalan üstüne kurulu. Sanal aşkı savunanlar sanal olarak evlenebilirler
sanal aşk küçümsenmemeli. sanalda uyum kuramadıysan gerçekte de kuramazsın, sanalda uyumun çok iyiyse gerçekte de iyi oluyor
Anlamadığım şey hersey İnternet olmuşken bitcoin bile bilmem nekadar olmuşken ilişkiye karşı ön yargı bence çok fazla
Birçok milletten kız arkadaşım vardı her seferinde "Gözden ırak olan gönülden de ırak olur" sözü haklı çıktı..
Tanışmadan aşk olmaz. Sanaldan bile olsa tanışmak gerekir. Burdaki konuştuğuyla karşına çıkan çok farklı olabiliyo.
artık sanal ilişkiler daha sağlık yürüyor gibime geliyor eğri doğru farklı ama çoğu insan ssanırım böyle daha mutlu
Yürütmesini bilirsen İkisi de bence kalıcı yani Aşk Sadece yanında olanı sevmek değil Aşk dokunduğunu sevmek değil Aşk dokunamadığını seversen aşktır
Bi’ şeylerin kalıcı olması için onunla bişeyler paylaşmak gerekir. Sanalda ne paylaşabilirsin ki :///
En fazla nude foto ://
Sanal aşkı reelde dökünce sanaldan bir şey olmaz
Sanaldan aşk olmaz reele dökülmesi gerekiyor.
Sanaldan sevgili olanlar çocuk gibiler.
Her ikisindede rii tutturursan kalicilik yalalarsin
sanalı reele taşırsanız kalıcı olur diye düşünürüm.
Reel değilse anlamsız ten tene değmeli arada birde olsa düğmeli.
ikisi de ölümlüdür her aşk ölümü tadacaktır mezara kadar gideni göremedik
Sanala dair hiç bir şey istemiyorum.
1 günlük reel
1000 bin yıllık Sanaldan iyidir.
Reel aşk bence gerçi insan bazen kendisine çevresine o kadar çok yabancılaşıyor ki
sanalda başlayıp reele dönmemesi için hiç bir engel olmadığı kanaatindeyim
Sanal aşk nasıl oluyor ya, kameraya ekmek mi banıyoruz?
böyle bir soruda reel seçeneğini işaretlemem gerekiyor tabi ki.
Kişiye olan hislere bağlı bu.
Karşınızdaki kişinin bıraktığı etkiye kişiliğine bağlı ama tabiki reelde anılar olduğu için bi tık daha ileri basmaktadır.
Reel tabi ki. Sanal nedir ya 🤦🏽
Reel bence çünkü birlikte daha güzel vakitler geçirdiğiniz için o insanda iz bırakıyorsunuz gezdiğiniz yerler gittiğiniz mekanlarda akıla gelirsiniz
Kişinin karakterine bağlı..
Sanaldan sohbet dışında hiçbir şey olmuyor.
Sanal ilişkiye asla gelemem uzaktan hiç bir şekilde anlayamazdık sanırım
Görmeden dokunmadan ne aşkı yahu
İkisi de değil ama sanalda aşk komik
Bana göre hepsi geçer. Keyifli akşamlar.
Sanaldan aşk olmaz ki
Aşka inanmıyorum
Güven varsa ikiside ama sanal daha iyi bence
reel mi? Türkçesi gerçek.
Sanal aşk mı olur o olsa olsa hoşlantı olur
Ne fark eder ikisine de inanmıyorum.
reelin yerini hiçbir şey tutmaz ki
Ikiside kalici. olmuy8r...
Reel aşk her zaman iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?