Sevgilim beni 3 aydır eski sevgilisi ile aldatıyormuş, iyi hissetmiyorum. Ne tavsiye edersiniz?

Normalde sevgilimi hep dinleyen bir insanım.
Sürekli sorunlarını dinleyip onunla dertleşmeyi seviyordum, genelde sorunu eski sevgilisi oluyordu yine de kıskanmıyordum, "onu özlüyorum" gibisinden şeyler söylüyordu.
Yine de ona tavsiye veriyordum, konuşup anlaşmak istiyordum ama git gide artık bu durum beni üzmeye başlamıştı benim hakkımda asla bir şeyi dinlemek istemiyordu sürekli onunla ilgili şeyler konuşuyorduk annemin kalbinde sorun var o yüzden hayati tehlikesi vardı bu durum canımı sıkıyordu anlatmak istediğimde "uyuyacağım sonra anlatırsın" diyip geçiştiriyordu benim doğum tarihimi bile bilmiyordu daha doğrusu benim hakkımda hiç bir şeyi bilmiyordu...
Sonra bir gün dayanamayıp söyledim. Ama saçmaladığımı söyledi sonra ayrıldım zaten geri dönmek için bir kaç kez bir şeyler şöyledi sonra haber almadım.
Ayrılmamızın üstünden 3 hafta geçmişti arkadaşlarım eski sevgilisine geri dönmüş falan dedi yine de güçlü durmak için Allah mutlu etsin dedim meğer zaten biz sevgiliyken bile konuşuyorlarmış bugün geldi arkadaşlarıma eşyalarımı vermiş bana getirdi tabide görmek istemedim çöpe attım...
Ona rağmen yüzsüz gibi bunu dalga geçe geçe konuştular benimle keriz diye dalga geçtiler.
şu an ne yapacağımı bilmiyorum tavsiye verebilir misiniz?

Sevgilim beni 3 aydır eski sevgilisi ile aldatıyormuş, iyi hissetmiyorum. Ne tavsiye edersiniz?