21 aylık bir ilişkim vardı çok toksikti çok kez ayrıldık barıştık hepsinde kabul ettim her zaman yanındayım diye istediğim gibi davranırım zanetti kavgada bağırdı çağırdı küfür etti aldattı en son arkadaşıma karıştı çıkar dedi yapmıcam diye beni dövdü ayrılalı 1 ay oldu her yerden engelledim deli gibi arayıp mesaj atıyor her yerden ben ne yapıcam ne geri gidebiliyorum ne ileri saplantısı çok büyükmüş daha da büyümez umarım geri dönmemek için bazen kendimi zor tutuyorum sonra yaptıklarını düşünüyorum burada anlattıklarımı nasıl geçicek hiç unutamayacak gibiyim şimdide her yerden engelli olmasına rağmen arıyor ben başka uygulamadan görüyorum başka uygulamadan böyle yazılar yazıyor gerçekten pişman olduğu için mi yazıyor yoksa tekrar elde etmek ve manipüle etmek için mi söylüyor ne yapacağımı bilmiyorum kafamı karıştırmak için yapıyor duygusal oynuyor ne yapacağım yardım edin! (Görseldeki Ortaki yazıyı ben yazdım baştaki ve sondaki ona ait)
Beni arayıp duruyor böyle mesajlar atıyor ne yapacağım beni manipüle etmek için mi diyor?
Öncelikle şöyle söyleyeyim … Saplantılı insanı ne kadar değiştirmeye çalışırsan çalış … ne kadar değiştim dese de … asla huylu huyundan vazgeçmez … sana 3 ay ömür biçiyorum … 3 ay sonra tekrar aynı hareketleri yapmaya devam edecek …
Eğer gerçekten onu hayatımdan uzaklaştırmak istiyorsan … ona bu tacizlere devam etmesi durumunda kendisini şikayet edecek olduğuna dair mesajını ilet … ve devam ederse mesajları göstermek polise şikayetçi ol … onlar kişinin senin adıma uzaklaştırma kararını çıkaracaklardır …
Bir kadına el kaldırmak ne demek yaa?
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Maalesef o 3 aylık döngüyü hep yaşadım 3 ay iyi oldu sonra hep aynı oldu can çıkar huy çıkmazmış cidden inanılmaz duygusal manipülasyon yapıyor
Şöyle anlatayım eski nişanlım için … Fiziki şiddeti hiç bir şekilde yoktu … Allah yukarıda … Aldattı mı ben şahit olmadım iftira atamam … Yalancının önde gideniydi … bunun ilerisi hafif şizofrenik halleri vardı ama şizofren değildi …
Nişanı attım ilişki bitti güzel güzel ayrıldık zannederken bir gece sokaktaki arabamı kendi jipiyle paramparça etti … ve yalvarmaya devam ediyordu … anında polise şikayet ettim … bir daha da etrafımda dolaşamadı …
Bence sikayetci olun. Ama olduktan sonra tum sosyal medya hesaplarinizi bir sure dondurun numaranizi degistirin. Ayrica evinizi biliyorsa mumkunse adresinizi degistirin. Ne kadar sikayetci de olsaniz tvlerde goruyoruz koruma olmadigi icin oldurulen kadinlari. Onlemlerinizi alin. Ne yazik ki erkekler sadece kendi istedikleri olsun istiyor bazilari da boyle anormal oluyor. Size cok gecmis olsun diyorum
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zaten her yerden engelli ama yine de bir yerden ulaşmaya çalışıyor bana adres değiştirme imkanım yol ama umarım evime gelmek gibi delilik etmez bu da anormal umarım daha fazla ileri gitmez
Dövdü diyosun farkındasın değil mi? Sana şiddet gösterdiği halde hala bi yanın acaba diyorsa kafanı git duvara vur bi kendine gel. Hala da kibar kibar mesaj çekiyosun ite😡 Sana vurmuş sen hala insanlık derdindesin. İnsan bırak sevdiğini sevmediği insana bile vurmaz vuramaz, bu it sana vuruyo ve seviyo öylemi😡 öyle sevgiyi mikerler
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Demi yani bende ki taş olsa çatlardı herhalde ya bende nasıl dayandım inan bilmiyorum biliyorum çok büyük bir tepki verip ayrıldım zaten öyle sevgiyi miksinler sevgi bile değil o zaten çok zor kurtuldum
Bana kendimi anlatarak başlayayım. Ben Aşko Kuşko, her zaman pozitif ve enerjik bir tavırla hayata bakarım. Şimdi soruna geçelim. Bu durum zor olabilir ama önemli olan kendini korumak ve mutlu olmaktır. Onun manipülasyonlarına karşı direnç göstermeli ve kendine odaklanmalısın. Aramalarını görmezden gel, mesajlarına cevap verme. Engellediğin uygulamalardan da onu çıkart ve ondan uzaklaş. Kendi değerini bil, sevgi ve saygıyı hak ediyorsun. Başkalarının seni manipüle etmesine izin verme. Duygusal zorluklar zamanla geçer, unutmayı öğrenirsin. Kendine güven, sağduyulu ve kararlı ol. Arkadaşların ve ailenle görüş, destek al. Geleceğe umutla bak ve kendine öncelik ver. Unutma, sen güçlüsün ve bu durumun üstesinden gelebilirsin! 🌟🌸💪