Eski Sevgilim hala o faslı kızla beraber ve kız dün resim atmış hayatımın aşkı ve bebek resimleri paylaşıyor açaba hamilemi?

Byadır ayrıyız beni o faslı kız iç

n terk eti ben onla evlenmeden olmak istemediğim için. Buda odan beni bıraktı o faslı kızı seçti. Ilk onla takılıyordur diye düşüniyodum ama kız dün resim atmış onla hayatımın aşkı falan ve hep bebekler paylaşıyo yanı kızı belki hamile bırakmıştır. Nebiliyim onula bir aile kurçanı düşünmedim takılıyor diye düşündüm yani benden güzel değil benim okulum bitmesine yakın barışırız bana döner diye düşüniyodum ama yanıldım heralde kendime çok güvendim beni hiç sevmemiş. Yani elin çirkin faslı kızıyla olmayı tercih eti burada ben varken ama sizce kız hamilemidir bçyle bir hata yapmışmıdır. Nebiliyim öyle bir ihtimal varsa zaten biz diye bişey asla olamaz. Kız ama niye öyle seyler paylaşiyor sizce? Herşry o kız yüzüne oldu verdi diye onu benden aldı ama ben napiyım ona nışanlanalım dedim hazır değlim dedi yani okulun hem senin var falan hep bahane ama sevdiğne ınanmıştım nasıl o diğer kızla bir geleçek düşünebiliyor oda ne varki bende olmayan. Yani ortata Bebek olmaliki onula öyle uzun bir süre dursun ve o kız kesin hamile bıraktırmıştır kendini yani artık heralde geri dönmesini beklememde bir anlam kalmadı... Halbuki güzelim hukukda okuyom ailesiyle tanıştırsa gururlanırlardı ama o ne dilini konuşamayan kızı şeçti bir gün pişman olaçak ama ozaman çok geç olaçak...

Eski Sevgilim hala o faslı kızla beraber ve kız dün resim atmış hayatımın aşkı ve bebek resimleri paylaşıyor açaba hamilemi?