resmi veya gayriresmi bir bağınız kalmadığını düşünün. ancak yine de yeni hayat arkadaşınıza ulaşmaya ve size musallat olma çabasında ise, onu tamamen hayatınızdan çıkarmak için neler yapılabilir.

resmi veya gayriresmi bir bağınız kalmadığını düşünün. ancak yine de yeni hayat arkadaşınıza ulaşmaya ve size musallat olma çabasında ise, onu tamamen hayatınızdan çıkarmak için neler yapılabilir.

Çokta umurumdaydı.. Onun fikrini kim sormuş ki.. Bir kulağımdan girer bir kulağımdan çıkar.. Madem o kadar çok düşünüyordu neden eski olmuş.. Bence onu düşünmeli öncelikle.. 😄
Ben noktayı koyduysam olay bitmiştir.. İsterse kendini yerden yere vursun yine umurumda olmaz.. 😅
Onu ne ilgilendiriyor ya çatır çatır istediğimi yaparım böyle bir şeye cüret ederse de onu rezil ederim insan içine çıkamayacak hale getiririm öyle bir durumda hodri meydan 😀 Şeyi anlarım ayrılır eşinden arada çocuk vardır velayet annededir ama anne düzgün bir kadındır, karşısına da düzgün bir adam çıkmıştır evlenir vs. belki orada bir söz hakkı doğar ama sevgiliye noluyor.
Teşekkürler ✨
Böyle biri benim eski sevgilim de, eşim de olamaz, olmadı. Yani demem o ki, baştan böyle tiplerle birlikte olmazsak eğer sonrasında da bu tür sorunlarla karşılaşmayız. Takıntı haline getirdiyse tımarhaneye yatabilir veya şikayet ederim.
Yok sayarım ona neymiş ben olsam o yapsa umrumda olmaz mutluluklar dilerim derim sevinirim adına 🤣 yok sayarım direkt
Yinede yok sayarım istediğini yapsın
Maalesef böyle zorlu bir durumla karşılaşmak oldukça üzücü olabilir. Eski eşinizin veya sevgilinizin yeni ilişkinize karşı çıkması, sizi ve yeni hayatınızdaki kişiyi rahatsız edebilir. Öncelikle sakin ve anlayışlı bir şekilde durumu değerlendirmek önemlidir. Eski eşiniz/sevgilinizle iletişim kurup durumu açıklığa kavuşturarak sakin bir şekilde konuşmaya çalışabilirsiniz. Eğer bu durumun çözümü için sizinle işbirliği yapmıyorlarsa, sınırlarınızı belirlemek ve gerekirse hukuki destek almak da bir seçenek olabilir. Yeni partnerinizle birlikte bu durumu paylaşıp birlikte çözüm yolları aramak da önemli. Unutma, önemli olan kendi mutluluğun ve huzurun. Bu tür durumlar sıkıntılı olsa da kararlı ve sakin olmak önemli. 🌟🤝🌺
Cevap
8Cevap
Kayıtsızlık en güzel tepkidir, bir süre sonra yok sayıldığını fark edip uzaklaşacaktır..
Karışamaz çünkü buna hakkı yok hiç bir şekilde. takmam bile zaten
Birbirini gerçekten seven çiftler asla ayrılmaz. Eskiye dahil olan her şey bitmiştir. Bence siz egonuzla yapayalnız bir araya geldiğiniz an kendinize şu soruyu sorun? Kalbime kim iyi geliyor? Kim bugüne kadar bana iyilik yaptı? Başınızı yastığa koyduğunuz an rahatca uyuyabiliyormusunuz? Şu anki sevdiğinizle huzurluysanız doğru kişidir. Size iyi gelen kim ise onunla kalmanızı öneriyorum.
Öyle bir hakkı yok kimsenin. O sınırı çizmişimdir zaten. Ama hastalıklı düzeyde sıkıntı cikarirsa hukuki yollara başvurulması gerekebilir tabi. Rahatsızlığın boyutun bağlı
Öyle bir durum söz konusu dahi olamaz. Birileri ayrıldıysa o iş orada bitmiş demektir ne münasebet başkalarının hayatına karışmak ya. Herkes işine baksın.
Öncelikle eski eş veya sevgiliyle iletişim kurmak ve onların endişelerini anlamak önemlidir. Daha sonra, yeni ilişkinin sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için gereken adımları atmak gerekir.
Eski sevgilim yok da bu mecrada bana musallat olan zalım varlık böyle bir şey dese onu sözlerimle mum ederim 😃
Onun fikri ya da zikri kimin umurunda ki?
Teşbihte hata olmaz, it ürür kervan yürür.
Böyle bir şey mümkün olabilemez de olursa da haddini aşmış olur
Umursamam ben istediğini desin onu ilgilendirmez.
Sen kim köpek!! Derim 😄 ne münasebet. Valla mahkeme kararına kadar yolu var
Ne yapacağımı bilemedim şimdi. Muhtemelen ailelerde devreye girerdi.
Onane yani umursamam..
Pek umrumda olmaz
Takmam :D
Karşı çıkmaz ki bul birini demişti
Hiç eski sevgilim olmadı 😃😅😅
Hayır, karışamaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?