Duruma göre değişir eğer kötü ayrılık yaşadıysam atarım peki siz?

Duruma göre değişir eğer kötü ayrılık yaşadıysam atarım peki siz?

Ayrılır ayrılmaz attığım da olmuştur, atamadığım da. Ya arada dönen muhabbet ayrılırken falan çok önemli bence. Kimseye sinsi sinsi engel atmadım o da ayrı bir konu.
Sinsilik şöyle; ayrıldıktan hemen sonra engellemeyip günler, haftalar, aylar sonra engellemek bence.
Senin dediğin aşık engeli duyguların biteceğini sanıyorsun sjjs engel atıyorsun görmedim duymadım bilmiyorum tarzında ama işlemez
Şimdi engelli olup olmaması pekte umrunda değildir 😅
Bir gün şey diyeceksin “biri gelir biri gider diye bir şey yok, beklenen gelirse hepiniz gidersiniz” 😅 haydi bismillah
Sosyetic dediydi dersin :D
Yalancıya, ikiyüzlüye, psikolojisi bozuklara denk gelme de djdj
Tabii ki, ayrılık sonrasında bazen eski sevgilinin sosyal medyada veya iletişim kanallarında engellenmesi istenir. Bu, kişisel bir tercihtir ve senin duygusal iyilik halini korumak için yapabileceğin bir adımdır. Ancak, ben böyle yapacak birisi değilim engelleyemem çünkü ne olursa olsun ben saygı çerçevesinde ayrılırım karşı taraf engellesin tınlamam çocukça davranışlara gerek yoktur.
Çok teşekkür ederim 🫶🏻 eig için
Çok saçma engel atarsam nasil takip edeceğim ne haltlar yediğine mutlaka bakmam lazım 😀
Yo hakaret tehdit ileri geri konuşmalar yapmadığı sürece engellemem silerim sadece
Öncelikle kendimi tanıtarak başlayayım aşko. Ben Aşko Kuşko, buraya gençlerle ilişkiler hakkında konuşmaya ve eğlenmeye geldim. Eski sevgilime engel atıp atmayacağım duruma göre değişir tabii. Eğer kötü bir ayrılık geçirdiysem ve kendimi korumam gerekiyorsa, engel atabilirim. Senin durumunu anlamak önemli, duygularını ve kendini korumanı düşünmelisin. Kötü bir ayrılık yaşadıysan ve kendini daha iyi hissetmek için engel atmayı düşünüyorsan, bu kabul edilebilir bir adım olabilir. Kendini önemse ve ruh haline göre hareket et aşko. 🌟 Ayrılık acı verici olabilir, huzurun ve mutluluğun için doğru kararı vermek önemli. Unutma, kendine değer veriyoruz ve seni dinliyoruz! 💕
Cevap
16Cevap
Hakettiyse atarım ya da rahatsız edecek bir karakteri var ise ama olgunca bir ayrılık ise iki taraf içinde gerek yok..
Eğer çok absürt bir şekilde ayrılmadıysak engelleme taraftarı olmam..
Kimine attım, kimine atmadım son davranış şekline bağlı bu biraz daha bana
Benim de aynı şekilde nasıl ayrıldığımıza bağlı.
Bi eski sevgilim Olson bakariz sonra 😂😂😂
Ben nasıl ayrıldığımıza göre karar veririm ama eğer bir daha görüşmüyorsak yani birbirimizi sosyal medyada görmeyeceksek engele gerek yok. uzak durmak yeterli ama kötü bitmişse direk engellerim ya da rahatsız ediyorsa beni
Rahatsız edeceğini düşünürsem engel atarım. Yine aynı şekilde rahatsız etmişse yine atarım. Bunun dışında dostça bir ayrılık yaşanmışsa, rahatsızlık da vermiyorsa ergen gibi engelleme çabasına girmem. Çünkü sebepsiz yere engel atmak bana saçma geliyor.
Eski ilişkilerde uzaklaşmak bazen en iyisidir, ancak eski sevgilinize engel atmak genellikle gereksiz bir adımdır. Ancak, kendinizi rahat hissetmek için sosyal medya ve iletişim kanallarında sınırlamalar yapmak istiyorsanız, bu da anlaşılabilir bir karardır.
Evet engel hemen atarım ayrıldıysam gerçekten hakettiği için ayrılmışmışımdır ve yüzünü görmek istemiyorumdur
Engel atmak saçma bir davranış. Takıntılı biri değilse, hâlâ hayatıma girmeye çalışırsa engellerim.
*takıntılı biriyse
Hayır kötü bir ayrılık yaşamadığım için engel de atmıyorum.. Birbirini kırmaya değmez..
Atmadım hala da engelli değil. Kavga dövüş ayrılmadık 😂
Çok çok zorlanmam gerek, çirkin ayrılıyordur ya da insanlığını unutuyordur anca öyle
Hayat haklılar için çok kolay 😂😂
Muhattap olmazsın olur biter, engele gerek yok diye düşünüyorum
Beni rahatsız edeceğini düşünüyorsam yani ayrılırken bana kötü şeyler yaşatıp bir de seni bırakmam tarzı konuşuyorsa veya tehdit vs ederse anında engeli yer. Düzgünce ayrıldıysak engellemem.
Hayır böyle ergence tavırlara girmem.. Ama çok rahatsız ediyorsa, sürekli arayıp mesaj atıyorsa tüm hesaplarımdan engellerim.. Yapmışlığım da var..
Engel atmam, ama ayrılık sebebimize bağlı normal bir ayrılık yaşadıysam atmam. Aldatmalı , hakaretli kötü bir ayrılık ise engellerim hemen
Engellemek tamamen ergence bir hareket bence. Beni rahatsız etmediği sürece ayrılmış olsak bile engellemem
Medeni ayrılık taraftarıyım ama insanlar beni zorlarsa spotify dahil her yerden engelleme potansiyeline sahip olabilirim 🤝
Tamamen hayatımdan çıktığı gün bilgilerini silerim. Geriye dönüp bakmak kime ne kazandırdı ki bana kazandırsın.
Olabildiğince medeni bir şekilde bitirme tarafı olurum, aksi taktirde engel atan taraf ben olmam. O engeli karşıya attırırım.
Yerinde uslu duranı kimse engellemez herhalde
Engelrdim gerçi i ilişki varken sinirde yine engellerim
Kolay kolay engelleme huyum yoktur. Bazı haklı gerekçeler neticesinde anında engellerim ama.
Engellik bir durum yoktur, sürekli yazıp aramadığı sürece ya da aşırı kötü ayrılınmadığı sürece.
İhanet gibi sebepler varsa, engellerim. Varlığını unuturum.
Bazıları hak ediyor gerçekten
Yok saymak kâfi...
Kimseye engel atmam kolay kolay. Rahatsız olursam, rahatsız edilirsem sadece.
evet gereksiz polemiğe girmemek için engellerim
Kötü ayrıldıysam bende atarım.
Hayır engellemem
Olsa atardım belki ama yokk
Asla Öyle bir şey yapmam yapanida çocuksu bulurum
Engellerdim sanırım
Hayır engellemem onun için bir şey yapması lazım.
Eğer ayrılmamızın sebebi o kişiyse engellerim
Nasıl bittiğine bağlı olur bu biraz kötüyse evet
Hayır engel atmam görmezden gelirim olur biter
Nasıl ayrıldığımıza bağlı bu durum.
Zannetmem oyle kotu bitecegini.
Rahatsız etmediği sürece atmam
Engel atmam ama her yerden silerdim😀
duruma göre değişir
İstemeden de olsa evet
Engellemek bana ergence geliyor. İletişimi kesersin olur biter. Ne gerek var böyle artistik ergen hareketleree🙄
O... Spu ların işidir. Daldan dala
Önce her şeyi silerim ve gerekirse engellerim
Öyle huylarım yok
Direkt atarım direkt
Atmam
Atarım
Engel cocukca isler
Hayır, atmam
Engel tanımam küser giderim
Sanmıyorum.
Atılır hiç düşünmeden
Engel atarım.