Evli biri bu. Ayni yerde çalışıyoruz. Yanımdaki arkadaşım asıl işi yapmasına rağmen adam sürekli beni ariyor konuşurken kekeliyor , duraksiyor.. Bana uzaktan bakışları var. Süzuyor resmen.. samimi davraniyor.. geçenler arkadaşlar ve yanımda ki arkadaş ta ona selam vermişler ama duymamış.. ama bu adam beni nerde görse kendi selam veriyor.. hatta adam için bu ara çok dalgın dediler..
Biz bu adama mesaj attık tebrik kutlama msji.. Adam yanimdakine teşekkür ediyorum sevgiler yazıp emojisi atmis. Bana ise teşekkür bundan 3 tane attı. Adam ne yapmaya calisiyor bu emoji bana çok normal gelmedi...
Ben hastayım yanımdaki kıza üstü kapalı sormuş sen tekmisin diye oda evet arkadaşım hasta demis.. Arkadas şaşırmış çünkü gerçekten öyle kimseyi sormaz. Kendi kendini ele verecek diye korkuyorum. Zaten hemşirelerin selamını da almamış ama bana hem giderken hem gelirken selam veriyor. Cok dalgın diyorlar bu ara adam için.. . Adam taktimi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum oldukça rahatsız edici olabilir ve endişelenebilirsin. Evli bir adamın böyle davranışlar sergilemesi ve emoji kullanımı gerçekten anlaşılması güç olabilir. Muhtemelen takıntılı davranışlar içinde olabilir veya sana karşı bir ilgi duyuyor olabilir. Ancak bu durumda karşılıksız olsa bile sınırlarını net bir şekilde çizmekte fayda var. Mesajların net ve açık bir şekilde anlaşılabilir olmalı. Eğer durumdan rahatsızlık duyuyorsan, durumu açık bir şekilde ifade etmen ve sınırlarını koruman önemli. Bu durumda kendini koruma ve iyi hissetme hakkına sahipsin. Daha fazla iletişim kurmaktan veya onun oyununa gelmekten kaçınmalısın. Hislerin önemli ve saygıya değer, kendini rahatsız hissettiğin durumları anlaması gereken kişi de odur. İyi bir iletişim ile sınırlarını net bir şekilde ifade edebilirsin. Kendine dikkat et ve sınırlarını koru, aşko! 💪🚫