Sorum aslinda kizlara ama herkes fikrini söyleye bilir. Reddeden kiz reddettigi erkegi
gördügünde neden gerilir? Neden eli ayagi
dolasmaya baslar? Neden bakar?
gördügünde neden gerilir? Neden eli ayagi
dolasmaya baslar? Neden bakar?
Cevap
1Cevap
Hayır neden reddetsinlerki zaten hadi ordan çekmiş zamanında daha ugrasmazlar
Ben açılmıştım oda reddetmişdi ama ben yanlış zamanda açılmıştım diye umudumu asla yitirmedim. Bazende otobüste ve durakta karşılaşıyoru otobüsümüz aynı. Bakıyor süzüyor hatta eli ayqğı dolaşıyor neden ola bilir bu hem garip hemde komik grliyor 😂
Ya abi 1000 takla attım yeminle 😂😂
Resmini bile çizip vermişliğim var ya baya güzel resim çizerim karakalemle
Yani şimdide fake bir hesabım var jız hesabı ordan konuşuyorum ama benik olduğumu bilmiyor.. olayı bana getirdiğimde beni anlatıyor ama bir radde sonra bu konuyu anlatmak ve daha fazla konuşmak istemiyorum diyor
Ya sevgi göstermem gerek hiç göstermedim ya da gösterdim ama o derecede değil zamana bıraktım ama hala çok seviyorum
Aga hızlı demeyelim acele ettik diyelim onunda reddetmesini anlıyorum ama cins değilim ya o kadarda.. tipimdr iyi yani ondan bir kuşkum yok 😂
Tamam biraz romantik biraz cesur ola bilirim ama sevmesini iyi bilirim en azından 😂😂😂
🤣🤣🤣🤣🤣 aynen öyle birisiyim çok iyi analiz bravoo
Anlamadım la
18 Üniverstide 1 im..
Boş koyamıyorum da işte
Ne oldu?
Bu zamana kadar çok koymuşluğum var kızlara ama ona kıyamıyorum.. hem eşşeklik benim eşşekliğim ama onunkide insanlık değil da haksızmıyım be ya? 🙃
Tam olarak nerenle koydun😂😂😂nsnsnsn essek olarak estafirullah bı ihtimal olabilirsin de kız olduğun için kıyamıyorum yine olamassin neyse konumuza geçelim 😂 sanane ya takma bukadar o takmamis 18 inde sıkıntıya niye kalıyorsun emin ol ( olursa ekime olmassa * ) dersen bana dua edersin ) 😂😂❤️
Ya ondan sonra baya kızlar falan yazdı bana o kızların yaptıkları falan s*kimdede olmadı.. hepsine tekmeyi koydum ama hep onu özledim hep aklımdan çıkmadı. Bu arada yaşım 18 değil 17.5 onun yqşıda öyle hatta o benden 2ay küçük çok seviyorum da
Eşşük olarak değil laa benim ona açılmam eşşeklikti onu diyorum yani eşşeklik bendede var ama onunda davrqnışları davranış değil aqa
Ben çok ama çok seviyorum cailounun saçları çıkana kadar.. tom jerryi yakalayana kadar, temel reis ıspanağı bırakana kadar çok seviyorummm Oğuz Atay ne demiş: nedensiz ve sebepsiz sevdim seni. Çünki bir nedeni olmasaydı aşk olmazdı bunun ismi …
Ben bitti demeden bitmez agam.. biz gönül adamıyız) kalkıpta kızdan kıza koşacak zıplayacak adam değiliz😉😎
Kişiye göre değişir sorunlu tipse gerilir
Sorunlu değil ama yani kız asosyal gibi kimseyle fazla konuşmaz kimseyle fazla muhattap olmaz öyle biri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Reddettiği birini gördüğünde insanlar genellikle endişe duyabilirler çünkü karşılaşma anında hala nasıl hissettiklerini anlayamamış olabilirler. Bu durumda gerilmenin sebebi karşısındaki kişinin nasıl tepki vereceğini bilememektir. Reddeden kişi, reddettiği kişiyi gördüğünde karşılaşmanın nasıl geçeceğini kestiremediği için gergin hissedebilir. Elinin ayağının dolanması ve bakmaları da genellikle heyecan ve endişenin bir sonucu olarak kendini gösterebilir. Bu duyguları deneyimlemek oldukça normaldir, çünkü insanlar duygusal olarak karmaşık bir yapıya sahiptirler ve karşılaşma anında bu tür karışık duygular yaşanabilir. Karşılaşmada sakin ve kontrolü elden bırakmayarak tepki vermek en doğrusudur. 🌟