Kizlar çok önemli?

Benim bir erkek arkadaşim var 27 yaşinda ben 23 yaşindayim ailesi ile tanişdik 9 aylik bi ilişki benide tüm sülalece çok severler ama benim annem o çoçuğu istemiyor neyse kizlar esas konuya gelelim bi gün biz annemle eski şehire gittik 2 günlüm döneceğim günü söylemedim bu bizim ilişkimizin 2,5 ayinda oldu ben bugün görüntülü atadim bu benim hala Eskişehir’de olduğumu biliyordu kendisi benim karşi binamda oturuyor bi baktim evinde kiz var ama bana uyicağini söyledi ben bunu aradim ben depresyondaydim ondan kiz geldi sadece bişeyler içeçektik sonra ben bununla ilişkimi bitirme karar alinca kendimi oldururum söyle böyle nolursun aff ett bende aff ettim seviyordum neyse ondan sonda değildi bana gelmişti olmadi ama çok üzdü beni bi kavga ediyoruz diyelim sülalemde insan kalmiyor küfür ettiği bana diyor seni birakirim engellerim yüzümü göremezsin korkutuyor beni hep bende tamam diyorum böyle yapmayalim beni engelliyor kavgada bitti diyor sonda sabah yine yaziyor günaydin aşkim sen benim nefesimsin seni çok seviyorum herşeyden bende ona diyorum seni seviyorum ama artik korkuyorum ayrilmaktam onun evinde başka birisini görmekten o günden sonra yalnili olmadi telefonuna bakarim herleyi ortadadir heryerde fotolarimiz vardir herşeyi söyler bana ama artik ben çok yoruldum bugün çevrım içiydi sordum kimle konuşuyorsun ponçiğim tüm sülaleme küfür etti seni engellerim birakirim bana böyle şeyler sorma bende tamam aşkim dedim sonra 1 saat geçti seni çok seviyorum kusura bakma dedi ben kendimi övmeyeyim ama çok güzel tatli çekiçi kizim ama o öyle değil maalesef neden öyle kendimi his ediyorum anlamiyorum bide ben akrep burcuyum , ve kendimde PSİKOLOJİ MEZUNUYUM KIZLAR
Kizlar çok önemli?