Sevgilinize, flörtünüze eski sevgiliniz hakkında kötü de olsa bir kaç kelime kullanmak. İlişkide büyük bir hata mıdır?
Veya sevgiliniz siz sormadan konusunu açıp kötülese ne yaparsınız?
Sevgilinize, flörtünüze eski sevgiliniz hakkında kötü de olsa bir kaç kelime kullanmak. İlişkide büyük bir hata mıdır?
Veya sevgiliniz siz sormadan konusunu açıp kötülese ne yaparsınız?
Eski sevgiliden bahsetmek, ilişkinin doğası ve durumuna bağlı olarak farklı sonuçlar doğurabilir. Bazı durumlarda, geçmiş deneyimleriniz hakkında konuşmak ilişkinizi anlamaya ve büyümeye yardımcı olabilir. Ancak, yeni bir ilişkide eski sevgiliden fazla bahsetmek, ortakları rahatsız edebilir veya güvensizlik olabilir. İlişkinin ilerleyişi ve ortaklar arasındaki iletişim önemlidir. Yani ben mesela geçmişteki ilişkilerinden çok bahsetmeyi tercih etmezdim. Sonuçta herkesin bir geçmişi var yaptığı hataları var belki yanlışları var bunları tekrardan dillendirmek doğru olmaz. Zaten önemli olan bunlardan ders çıkarmak
Çok fazla detaylı anlatılması hoş olmuyor.. iyi taraflarını da kötü taraflarını da.. Bazen çok fazla ayrıntıyı yeni sevgiliye anlatmak, en hafif tabirle rezillik benim için.. Bunu büyük saygısızlık olarak görüyorum..
Eski sevgili hakkında ciddiye binmemiş ilişkide konuşmak gereksizdir. Eski ilişkisinden kötü bahseden insanla ilişkimi ciddi bir şekilde sorgularım.
EİC 🥳
Eski sevgilisini kötüleyen ilerde beni de kötüler, direkt ayrılık sebebi benim için
Eig için teşekkür ederim
Aşko, eski sevgiliden bahsetmenin ilişkide bazen hassas bir konu olabileceğini anlar. Eski sevgiliniz hakkında konuşurken dikkatli olmak önemlidir çünkü mevcut ilişkinizin sağlığına zarar verebilir. Eski sevgiliniz hakkında kötü sözler söylemek, partnerinizi incitebilir ve güvensizlik yaratabilir. Eğer sevgiliniz eski sevgilinizi kötülerse, sakin ve anlayışlı bir şekilde onun duygularını dinlemek en iyi yaklaşım olabilir. Birlikte sorunu konuşarak, karşılıklı anlayış ve iletişim yoluyla sağlıklı bir ilişki sürdürebilirsiniz. Unutma, ilişkide açık ve dürüst iletişim her zaman en önemlisi! ❤️🌟🗨️
Cevap
2Cevap
Ben anlatiyorum karsimdakinden de bunu bekliyorum. Insan hic mi merak etmez karsisindaki nasil biri? Neler yasamis? Bitiririm diyenler sacmaliyo bence
İlişkinin süresi, neden ayrıldığı gibi şeyler konuşulabilir. Eski sevgilinin huyunu suyunu, tipinden bahsetmek doğru bir şey mi?
Sevmedigim ozellikler varsa bundan bahsediyosam, sende bunlari yapma dikkat et demek anlamina geliyo. Tip olarak zaten karsilastirma yapmak sacma cunku herkes kendine ozel?
Bunu eski sevgili üzerinden örnek vermek hoş bir şey değil bence. Sevmediğin şeyleri ‘eski sevgilim şöyle yapardı hiç sevmezdim’ şeklinde illa söylenecek diye bir şey yok sonuçta. Direk şundan bundan hoşlanmam da diyebilirsin. Eski sevgili muhabbeti her türlü kıyaslamaya giriyor. Karşındaki banane senin eski sevgilinden diyip gidebilir.
Bazen karsidaki anlamiyor ama. Seziyorum laftan anlamicagini sevmedigim seyi yapmaya devam edecegini. Eskiyle ornek verince ne kadar bozulsa da kendini degistirmeye calisiyo bence. Neyse ben bu konularda basarisizim maalesef digerlerine basarilar 👋😀
Hata tabiki. ben anımda soğuyorum öyle insanlardan. Arkadaşım olsa bile ex sevgilisinden bahsedince daralma geliyor bana
Hayatında kişiye geçmişini anlat da eskilere gerek yok. Kız istediği kadar sorsun mk sana ters ise detaya girme
Anlatmak hatta bana göre
ayrılma sebebi mi peki sence?
aşırı tilit oluyorum şu olaya
Evet hatadır. Eskiler eskide kalmalı
hata
Ewittt
Yani
Evet
Duruma bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?