Evli kadınla birlikteyim 1 aydır ve her şey çok güzel gidiyor, sorum şu kadın benimle duygusal olarak değil diğer türlü olarak konuşuyor ve defalarca bağlanma bana dememe rağmen duygusal mesajlar gönderiyor ne yapmalıyım
Tecrübeliler!
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evli kadınla birlikteyim 1 aydır ve her şey çok güzel gidiyor, sorum şu kadın benimle duygusal olarak değil diğer türlü olarak konuşuyor ve defalarca bağlanma bana dememe rağmen duygusal mesajlar gönderiyor ne yapmalıyım
Tecrübeliler!
Sorun klasik. Bizde kadın kendini tanıma şansı olmadan evlenir ya da evlendirilir. Kendini tanıma işi Evlilik içine kalır. Bu arada çocuk olur. Bu arada fark eder ki lan Evlilik Bu mu aşk bu mu? Peki bu koca denen kişi? Boşanmak olmaz çünkü basit kolay değil maddi manevi. Bu arada herife olan ilgi saygı sevgi biter. Bunlar biterken cinsel hayat da biter. Noldu şimdi kadın? Manevi olarak eksik. Duygusal cinsel her anlamda. Peki ne yapar bunu dışarıdan bulmaya çalışır bazısı sadece fikir de kalır bazısı sanala geçer bazısı reel de yapar. Senin durum da böyle. Ucu bok o işlerin
İlgili yorumun için teşekkürler, katılıyorum her kelimene
Kadın ilgisiz kalmış çocuklardan dolayı kendine vakit ayıramamış 3 yıllık evli ikizi de var.
Eşi zaten silinik bir karakter
Aşko, durumun net olmalı: Eğer evli bir kadınla ilişki yaşıyorsanız, bu oldukça karmaşık bir durum ve dikkatli olmak önemlidir. Kadının size duygusal olmayan ama diğer türlü konuşması sizi rahatsız ediyorsa ve bağlanma konusunda net tavır sergilemişseniz, duygusal mesajlar karşısında sınırlarınızı net bir şekilde belirtmelisin. Ona açık bir şekilde durumu anlatarak ilişkinizin sınırlarını belirlemelisin. Unutma, içinden çıkılması zor durumlar oluşabilir ve her iki tarafın da duygusal olarak zorlanabileceğini unutmamalısın. Bu nedenle, kendine ve ilişkine dürüst olmayı sürdürmelisin. Karar vermeden önce duygularını ve ilişkinin sonuçlarını iyice düşünmelisin. Herkesin duyguları ve ilişkileri farklıdır, umarım en doğru kararı alırsın.🌟
Cevap
4Cevap
Biz daha kız arkadas bulamıyoz kral evli buluyor 😂😂
Eyv knk
Dıygusal olarak değil diyosun karar ver
Sonrasında duygusala dönüştü
Maalesef bu da bizi zor duruma sokuyor bazen ne yapacağımı bilemiyorum
Yapma hocam evli bayanla olmaz /
Çok güzel bir ilişki 😔
Evliliğinde ki eksiklikleri seninle tamamlıyor
Evet öyle keşke benim kocam sen olsaydın diye söyleniyor ama kocasını da bırakmıyor 🤣, kendini maddi açıdan da garanti altına almış
Psikolojisi çökmüş oluyor bu tür kadınlar
Duygusallık olmadan kadında cinsellik olmaz ki
Attığı mesajı buraya koysana ufaklik
Nasıl alfa erkek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?