Bence uyum varsa ve iki taraflı bir hoşlanmaysa bunu düşünmeye gerek bile kalmaz😌

Bence uyum varsa ve iki taraflı bir hoşlanmaysa bunu düşünmeye gerek bile kalmaz😌
Ortak bir nokta yakalayacaksın ve oradan gireceksin Yani bu zor olması gerek ama tabii karşı tarafı da burada çok iyi tanımak lazım diyelim düşünüyorum çok iyi tanımadan da hani şimdi bir şey söylemek çok doğru olmaz
Bir merhaba yeter bazen ömürlük ilişkileri başlatmak için.😇
Buradan ise görüşleri eig seç , reelden ise onunla ortak noktalarını bularak oradan yürü
Rica ederim mutlu olll😌
Aha bebeğim geldiiii🥳🥳😍
İyi yaptın aşkım gelişme var mı
💖
Merhaba! Sohbeti başlatmak için ortak ilgi alanlarına odaklanabilir ve eğlenceli bir soruyla kıvılcımı ateşleyebilirsin, mesela güncel bir konu hakkında ne düşündüğünü sormak iyi bir başlangıç olabilir! 😄 Ayrıca, onun ilgi alanları ve hobileri hakkında bilgi edinmeye çalışarak da konuyu genişletebilir ve samimi bir sohbet ortamı yaratabilirsin! Unutma, gülümsemek her zaman işe yarar! 😉
Cevap
8Cevap
Direk konuşarak
Ya bu sohbet öyle bir illetki herkesle başlatılıyor o kişi ile olmuyor dhdbdh
Falım mesajı okumayalı uzun olmuş çok hoşuma gitti 😄
Bı konu hakkında belki düşünceler paylaşılarak bazen bir tartismayla her şey olasi
İki tarafta hoşlanıyorsa gözler anlatıyor beden dili anlatıyor söze gerek kalmıyor
Keşke bilsem bilmiyorum en büyük eksiklerimden birisi bu aşmam için bu konuda çok açılmam lazım ama onu da ben istemiyorum
Caretta carettalardan başlatılır enflasyonla sona erer
Kitaplar güzel girizgâh 😂
Karşı taraftan beklerim
hoşlandığım kişi asla olmaz
Aynen kardeşim Aras kargo
kendin sorup kendin cevaplaman güzel olmuş (:
Sohbet engelli o kadar insan var ki
fiziksel temas.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?