AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
144Cevap
Tanıştırmak istememesi ayrı ama dalga geçerler demesi AP ayrı çünkü insan sevdiği insanı kimseyle paylaşmaz korkar ben onu bu kadar seviyorsam başkasıda benim gibi hisseder diye çok korkar ama utanırım dalga geçerler çok farklı bence oturup konuş
Benimle dalga geçerler demiş ise üzerine fazla düşünmeye gerek yok
Sevdiğine emin misin? Kendine yapma bunu yol ver defolsun gitsin 😒
Çocuk seni kendi arkadaşlarıyla tanıştırmayı layık görmüyor işte.
Çocuk seni kendi arkadaşlarıyla tanıştırmayı layık görmüyor işte.
Kendi kararlarını milletin dediğine göremi alıyor senin sevgilin
Bende islamda uygun görülmez olduğunu düşündüğüm için tanıştırmak istemediğini düşündüm. Bunla ayrıl canım bu senle ciddi falan değil ailesiyle de tanıştırmayı utanır senle evlenmez.
Flörtünde temelli canım. Benim sevgilim kapalı olsa mezardaki dedemle bile tanıştırırım
M a l mış yazmıştım aslında
En başından beri seni istemediğinin kanıtı. O sana saygı duymak zorunda
Demekki etrafındaki tüm arkadaşları dinsiz kapanmak Allah'ın emri değilmi
Bu nasıl bir zihniyet ya hayatına alıp arkadaş çevresine almıyor böyle bir bakış olabilir mi
Senden utanıyor filan sanma seni kullanmak istiyor dikkat⚠ et
Bu zamanda artık kapalı ya da açık diye konu edenler dalga geçenler varsa sığ insanlardır.
Bravo
@pirpirella000 mersiiii :) bunların konuşulması bile dangalakça...
Yani ayip gercekten kiz kapali yani sen bu kizi gôrup sevdin niye kiriyosunki kalbini demi uzuldum yani gercekten😔
Sana katiliyorum kesinlikle👍
@pirpirella000 belki de insanlar doğruyu bulmaları için ya belli bir olgunluğa ya da yaşaması gerekeni yaşamasına bırakmak gerekiyor çakralarını açmak için dışardan dürtüklemek ne kadar taşıma suyu ile değirmen döndürülür ata sözüne çıkıyor.
Canım o seni gerçekten sevse seni savunur her yere götürür yanında çünkü kendinden emindir
Bence Yol yakınken Sen bu işten vazgeç o adamla olmaz
Yol ver gitsin. Benimle dalga geçerler ha? Böyle biriyle asla olma... Canın daha da yanar.
Kapalısın ve flörtün var, zaten çelişki içindesin.
Çok saçma bir davranış. Demek ki ciddi görmüyor seni.
Çok ciddi bir şey olmaz. Devamı olmaz.
"Benimle dalga geçerler.." içim cız etti. Büyü mj yaptı kör mü oldun kara sevdadan. Seviyo diyo hala ya😄. Kulağını aç iyi dinle. Senden utanıyo ama üstüne seni oyuncak kutusundan çıkarıp oynar gibi gizli gizli oynuyo o davar arkadaş
Kapalı olduğu için değil. Tribe girmişsindir. Ben genel anlamda arkadaşlarla açık veya kapalı tanıştırmak istemem.
Senden utanan adamdan ne bekliyorsun? İnsan sevdiğini arkadaşlarının içine çıkartmaktan utanır mı sence? Ayrılık nedeni bu ben böyle birini asla hayatımda kabul etmezdim. Allah yardımcın olsun eğer hala birlikteysen mutlu olamazsın ama böyle biriyle.
Adam senden utanıyor, sen hala "Bizden olur mu" diyorsun :D Allah akıl fikir versin :D
Bence seni yedek tutuyor o yüzden tanıştırmadı
Kapalıysan niye flört ediyorsun, bunu da irdelemek lazım. Soru içinde soru. Niyetin ciddiyse evlen, zaten çıkartacak seni herkesin içine mecbur..
seni olduğun gibi sevmeyen bir insanla bir ömür nasıl geçer.
Flörte niye böyle düşündün diye sormak❌
KS'de kscanlara sormak✅
Seven insan bunu düşünmez ve arkadaşlarının neyle dalga geçeceğini tam olarak anlayamadım?
Seni olduğun gibi kabul etmeyen biri seni nasıl seviyor olabilir? iyi düşün
ne güzel iste, erkek dediğin kadınını diğer erkeklerden sakınır
Baya aşağılayıcı bir durum. Arkadasının arkadaş çevresi sorunlu doğal olarka arkadasında
Evet olur olur devam et hayatını * istiyorsan sakın ayrilma
Sırf inanç ve giyiminden dolayı senden utanmak ne yaa oda arkadaşlarından kendini daha fazla küçük düşürme bence..
açık ya da kapalı insanları önce oldugu gibi kabul etmek gerek olmuyorsa zorlamalı
arkadaşlarıyla tanışınca ne olacak toplaşıp size düğün mü yapacak, zaten 6 aya ayrılacaksınız
Senden basbayağı utanıyor ya ondan ayrıl ya da onun istediği gibi biri ol. Birinden biri.
Senden giyim kuşamından utanan biriyle nasıl olur sen cevap verirmisin?
Sen buna sevgi mi diyorsun ben olsam cümlesini bitirmeden engellerim
Sırf kıyafetle yargılayan geri kafalı biriyle niye beraber olduğunu merak ettiğimden yazdim
Ya şakamısın? Gerçekten artık anlayamıyorum. Böyle birinden hızla uzaklaş.
Bence o yalan söyluyor olabilir, bahanesidir
Bence bu konular önemli, seni olduğun gibi kabul edecek birini hakediyorsun ❤️
Kendi kişiliğini duruşunu bulamamış biriyle yapamazsin. Elalemin ne dediğine bu akdar önem veriyorsa tercihlerini değiştirsin.
Bence yol yakinken bitir. Yani tesettur senin kendi isteğin..
Daha fazla kendini kaptirmadan ayril.
Tesetturunden utanıyor demek ki. Yıl olmuş 2024 hala bundan utanan insanlar var şaka gibi.. en yakın zamanda muhatap olmayı kes
Hiç etrafında böyle bir adam gördün mü canim niye hep en kötü olanlarla birlikte bu kizçeler doğru değil yaptığı
Şimdi anlamadığım; senle mi dalga geçerler yoksa çocukla mı? Çocuk kendinden bahsediyorsa ayrıl ama seni düşünüyorsa o farklı
soru mu bu tabikide olmaz böyle düşünen bir insana layık değilsin
Sevse her koşulda yanında olur senden utanmaz bence ayrıl.
Birbirinizi seviyorsanız arkadaşlarında bi önemi yoktur birbirinize arkadaş eş yuva olamadıktan sonra gerisinin canı cehenneme
Seni olduğu gibi kabul etmiyen biriyle olmaz olmamalı
Senden çekinen biriyle tabiki olmaz allah resmen kac kulum diyor sana
Dalga gecerlerse adamsa cevaplarini verir asko sen hic kafaya takma konusmayi kes derim
Ciddi seven insan ne olursa olsun herkesle tanıştırır
Dalga geçmek çok kötü bir şey, üstelik bu konu dalga geçilecek bi konu değil
Kesinlikle olmaz akıllı ol ayrıl ve arkadaşları ile tanıştırma gereği duyan erkek de güzel kardeşim
Chp zihniyeti bu ülkenin en büyük beka sorunudur. Hepsi olmasa da çoğu yobaz ve bu ülkeye düşmandır.
böyle flört mü olur ya bir de açıktan bunu söylüyor
Dalga geçecek kişilerle arkadaşlık kurmayacak o halde.
Ozaman onun malum yerine vur tekmeyi senden utanıyorsa sen niye buna rıza gösteriyorsun
Senden utanan insanı sende terk etttttttt