Benimle dalga geçerler felan dedi. Bizden olur mu bilmiyorum ama onu seviyorum oda beni seviyor 😞
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılO seni zaten hayatına kabul etmiyor sadece ihtiyaçları olduğu için seninle beraber oluyor Sen bu kadar aşağılık mısın ki onunla beraber olmaya devam ediyorsun Bir de bize soruyorsun o güzel kardeşim'a söyle gitsin ihtiyaçlarını para karşılığı bu işi yapanlarla halletsin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapalı bir kadının flört yapması bile, a normal durum ve islama aykırı. Osmanlı döneminde yaşasaydın, 100 kırbaç cezası alırdın. Çünkü islam hukuka göre bir kadın, dışarıya ancak kocasıyla çarşaf giyerek çıkabilir. Bu durumda Şeriatın gelmesini istiyorsan, kendinle çeliştiğini ve laik cumhuriyetin kıymetini bilmen gerektiğini ; şeriat gelmesini istemiyor ve Atatürkü seviyorsan ise tebrik ettiğimi bilmeni isterim.
Erkek arkadaşın ise garip biri ve böyle ilişki yürümez. Zira muhafazakar erkeğin, muhafazakar arkadaşları olur. Şayet ben Atatürkçüyüm ve asla muhafakarlarla arkadaşlık kurmam. Tüm arkadaşlarım da kemalisttir. Yani bu erkekle, zıt görüşlere sahip olabilirsin ve ilerde sorunlar çıkabilir. Sende de utandığı, çok belli zaten. Bu yüzden kendin gibi muhafazakar çevreden, birini bulmalısın.
02 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir şekilde olamaz miyiz
Cevap sahibi+1 yılYok hiç sanmıyorum, sevgilin senden utanıyor. Böyle biriyle olmaman lazım.
+1 yılFlörtünüzün sizi kapalı olduğunuz için arkadaşları ile tanıştırmak istememesi, ilişkinizdeki ciddiyet ve saygı konularını gündeme getiren bir durumdur. İlişkiler karşılıklı saygı, anlayış ve kabul temelinde yürütülmelidir. Partnerinizin bu kararı ilişkinizin geleceği ya da gelemeyeceği hakkında düşünmeniz için önemli bir nokta olabilir.
00 Yorumla
+1 yılEğer flörtün, senin tesettürlü olduğun için arkadaşlarıyla tanıştırmak istemiyorsa, bu onun tercihi olabilir. Ancak, iletişim ve anlayış önemli olduğu için bu konuyu açıkça konuşmanızı öneririm. Belki de endişelerini ve düşüncelerini paylaşarak bir çözüm bulabilirsiniz.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Canım, yaşadığın durum gerçekten zor olabilir. Kendini olduğun gibi kabul edip, başkalarının seni değerlendirmesine izin vermemelisin. Eğer flörtün seninle dalga geçiyorsa ve seni olduğun gibi kabul etmiyorsa, gerçekten seni seven biri olmadığını düşünebilirsin. Kendine değer ver ve sahip olduğun değeri onunla paylaşmaktan çekinme. Eğer ilişkinizde bir problem varsa açık bir şekilde konuşmayı deneyebilirsin. İlişkilerde dürüstlük ve anlayış önemlidir. Unutma, seni gerçekten seven biri, seninle gurur duyacak ve seni olduğun gibi kabul edecektir. 🌟❤️
90 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
129
Cevap
141Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir çekincesi varken hala yanında duruyor oluşun kendine hakaret..
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılayrıl direk senden utanan seni sevmiyordur
40 Yorumla Senden utanan birisiyle hala konuşmaya devam etmen bile çok büyük hatadır.
454 Yorumla
Soran+1 yılAma oda konusmak istiyo yani sevdiğini söylüyor hep
Soran+1 yılBen şey dedim. Dalga geçsinler nolcak dedim. Niye dalga gecsinler felan dedi. Sadece bitane arkadasiyla tanistircakmis öyle diyo
Bu toplumda ben de kız arkadaşımı erkek arkadaşımla tanıştırmam. Kaldı ki ben zaten çoğu adamın boş beleş olduğunu biliyorum, uzak duruyorum. Kız arkadaşımın da uzak durmasını isterdim.
Ayrıca kızlarda şu durum da var: erkek, kız arkadaşını erkek arkadaşlarıyla tanıştırdığı zaman kız diğer erkeklere de ilgi duymaya başlıyor. Bunun önünü erkek tabii ki alamaz, kızı eve mi kapatacak? Güven duygusu da lazım.
Ama eli şeyinde bekleyen birçok adam varken ben niye kız arkadaşımı abazalarla tanıştırayım ki? Kız kıymetli bir şeydir. Evinden alır evine götürürsün. Erkeksen kadınını koruman gerekir bu toplumda.
Biraz ilkel olacak ama ben kadının çalışmasına da sıcak bakmıyorum bu toplumda. Çünkü kadını özgürleştiren bir şey değil maalesef çalışmak. Bindiği metroda, otobüste her adam güzel gözle bakmıyor.
Erkeğin çalışıp kadına en iyi şekilde bakması gerektiğini düşünüyorum. İlkel gelir ama bence bu böyle.
Sorunun özünden saptım ama maalesef böyle.
89 Yorumla- +1 yıl
afganistan style
- +1 yıl
@zsrndr siz biraz roman okuyun. Okunani anlamıyorsunuz. Aksine ben kadınlar için guvensiz bir ortam olduğunu belirttim. Yoksa gittiğim benzincide kadın çalışan olması bile onur verici benim için. Kadını eve kapatan zihniyetten değilim ben. O bindiği kalabalık otobüste abaza heriflerin içinde olmasını tabii ki istemem sevdiğim kızın.
Demek ki bu ülkenin adaletinden çok memnunsun ki böyle cahilce bir yorum yapıyorsun. İki üç önce kediyi öldüren adamı dışarı saldılar, senin kafandan istiyorum ben de, pırıl pirilsin maşallah.
Sokak ortasında öldürülen başak cengizi de mi unuttun? Hemcinsindi o senin ama işte kadın kadının düşmanı, unutuldu dimi onlar?
Ben yobazım sizin gibi düşünenlere göre, sevdiğim birinin ağzı içki kokan abaza heriflerin masasının yanında olmasını istemem. Kalabalıkta dolaşmasını istemem, insan sevdiğinin üstüne titrermis, siz laik olun ben yobazlıgimla mutluyum - +1 yıl
Yalnız beyefendi dışarı çıkmasın eve kapansın bütün gün evde otursun demiyor dikkat etti iseniz ya da yazı uzun diye galiba sonuna kadar okumadınız..
- +1 yıl
Bravo 👍👏
+1 yılSana değer veren bir adam bunu söz konusu etmezdi. Arkadaşları ise bu durumda saygılı olmalılar ama görünen ise iyi gün dostu oldukları 🤷🏻♀️
İnsanı ayrıştırmakta psokojik şiddeti doğurur, oysa dinini yaşamak isteyen birine yapılacak bu durum farklı düşünce, farklı bakış, saygısız ve bencil insanların yapacağı durumdur 😔 onlara en iyi tavsiye kendilerini geliştirmelerini ifade etmesini söylemen olurdu 🤌
20 Yorumla
+1 yılSeni sevdiğini insanlara gösterecek cesareti olmayan insan yarın bir gün evlenmeyede cesareti olmaz. Eğer gerçekten seni seviyor ve istiyorsa çevresindeki insanlara ya ayar verecek ya da onlarla bağlantıyı kesecek. Yoksa gitsin açık birisini bulsun. Fikrim bu şekilde.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Allah aşkına böyle bir ilişki olabilir mi ne sevgisinden bahsediyorsun seven böyle yapar mı Allah aşkına onun sadece sözde sevgi falan yok ayrıca kapalı olmak neden utanç duyulacak bir şey olsun ki böyle cahil biriyle olma sana bu sözleri söyleyen biriyle oluyorsan zaten senin kendine saygın falan yoktur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Olmaz o iş seni yanına yakıştırmayanı sen neden yakıştırıyorsun kendine. Benim sevgilim olsa göğüsümü gere gere gösteririm bu benim sevdiğim kadın diye. Şuna emin ol seven haykırır kullanan saklar sevgisini...
44 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel söyledin 🥺
Soran+1 yılKesinlikle 😞 nasıl ayrilcam peki
+1 yılBir insanın size olan sevgisini sizin icin neleri göze alabileceği ile değil, sizin icin nelerden vazgeçebildigi ile anlarsınız... sevmek bu olmamalı.. en azından benim lisanımdaki sevgi bu sekilde değil.
40 YorumlaSizden utanan, dalga geçileceğini düşünen birini ciddiye almayın. Kendinize saygınız olsun, kimsenin değersizleştirmesine izin vermeyin.
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenden utanan birisiyle hala konuşmaya devam etmen çok yanlış. Eğer seni sevseydi arkadaşlarıyla hemen tanıştırır çekincesi olmazdı. Ama bu bildiğin senin tesettürlü olmandan utanıp kimseyle tanıştırmaya tenezzül etmiyor. şu an arkadaşlarından utanan ileri zamanda ailesinden de utanı. Yol yakından ayrıl bu kişiden.
10 Yorumla
+1 yılBenim takıldığım nokta şu neden arkadaşlarıyla tanışmak istiyosun zaten zamanı geldiğinde işler ciddiye bindiğinde tanışmış olucaksın ama seni herkesten gizliyor ise annesinden bile ozman sıkıntı büyük demektir uzaklaş ondan
11 Yorumla
Soran+1 yılDaha annesiyle tanıştırmadi yani okadar ileri bişey olmadı şu an
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Ne kadar sallak insanlar var yaw. Zaten kapalı türbanlı kızlar daha çekici daha güzel ve daha seksi oluyor benim de eski sevgilim kapalıydı valla çiçek gibi de kızdı. Valla kapalıların tadı bir başka oluyor 🙂😃😃
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBenimle dalga geçerler demek seni kendinden aşağı görüyor ve senden utanıyor demektir. Bu düşüncedeki insanın ne kendine ne de sana saygısı yoktur. Kendine saygın varsa onunla ilişkini bitirmen gerekir.
20 Yorumla
+1 yılSevgilin millet ne der diye mi yaşıyor onun aklı yokmu milleti dinliyor başkasının aklıyla haraket eden biriyle yol yürümez yol yakınken ayrıl bence derim şimdi sevgilisiniz bir de evlendiğinde daha zor olur kararsız biri ile evli olmak tüm sorumluluk sana kalır.
30 Yorumla
+1 yılFlörtken senden utanan biri ile ciddi bir ilişki kurmayı düşünen biri... Sanırım sadece kapalı değilsiniz ya akıl tutulması yaşıyorsunuz ya da bu sizin nefsi sınavınız. İnşallah gittiğiniz yolun yanlış olduğunu erken farkerdersiniz
10 Yorumla
+1 yılSeni kapalı olduğunu için arkadaşıyla tanışmaya utanan erkek, yarın bı gün seninle nasıl evlenip her ortama beraber gireceğini düşünebiliyorsun madem arkadaşları dalga geçecek o zaman arkadaşlarıyla bağını koparıp seni sen olduğun gibi eleştiri yapmayan arkadaş çevresi edinsin safmisin kızım ya
20 Yorumla
+1 yılgüzel kızım saçmalama inan bana seni her halinle kabul edicek kişiler cikicak karşına olduğun gibi kabul etmeyen bi dingille güzel kalbini bozma o da seni çok sevseydi ne olursa olsun kabul edip herkesi karşısına alır göğüs gererdi böyle giderse çok yıpranırsın umarım onun bu davranışları düzelir ve sevgini hak eder💓💓💓
10 YorumlaSeviyor mu arkadaşlarının çevresine bile göğüs kabararak seni ilan etmiyor ken seviyor mu diyorsun gerçekten hala kusura bakma ama sevmeyi bırak sana değer verdiğini bile düşünmüyorum saçmalık
10 YorumlaBelki de kapalı biriyle düşünmüyordu ve ona layık değildi. Arkadaşları bunu bildiği için hani sen böyle diyordun noldu tarzında takılabilirler.
Yoksa senin kapalı olman sorun değil bence.10 YorumlaSeven insan çekinmez tanıştırır ve seni savunmasını bilir. Arkadaşlarına karşı bile savunur yani. O eğer bunu yapamıyorsa seviyorum kelimesini kurmasına gerek yok çünkü boşa söylüyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. bana kalırsa olmaz. Neden seni saklama gereği duyuyor ki?
seni küçümsemiş gibi bir durum oluyor. Göğüsünü gere gere bu durumu izah eder tanıştırırdı.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. Önceliği sen değilsen ne kadar seviyor olabilir ki böyle birisiyle devam edip kendine haksızlık etme bence seven sevdiğini başkalarını önemsemeden söyleyebilmeli
10 Yorumla
+1 yılTürbanlı birinin sevgili yapması uygun değil. Allah hidayet nasip eder inşAllah. Türbanı hakkıyla takın.
28 Yorumla- +1 yıl
Bunu sen mi söylüyon😀😀😀😀
- +1 yıl
Evet?
- +1 yıl
Ya bi s. git sen
- +1 yıl
@hurishanim Allah ilk önce sana hidayet nasip eder inşallah 🙏☺️
- +1 yıl
Siz Allah’ın adını anmayın lütfen.
- +1 yıl
@Edatekn bence de ösjdksks
+1 yılsenden utanan birisiyle, sana böyle söyleyen birisiylr hala nasıl cıkarsın insanda gurur olur biraz sevginiz batsın. Senden utanıyorum ne demek ya
20 YorumlaSenin kararlarına saygı duymayan biriyle neden hala birliktesin yanımda olacağını seninle utanıyor aç gözünü gör gerçekleri
20 Yorumla
+1 yılSeni sevse senden utanmazdı. Dalga geçen kişilerle bir arkadaşlığını gözden geçirirdi ve ağzının payını vermekten çekinmezdi.
20 Yorumla
+1 yılDevam etmez bu, etmemeli. şimdi tanıştırmadığı çevresine yarın öbür gün bakın bu benim karım demez bu adam
20 Yorumla
+1 yılBu ilişkiy devam ettirmek zaman kaybıdan ibarettir
30 YorumlaSenden utanıyor bunun nesini anlamıyorsun yol ver gitsin gerçekten sevseydi büyle utanmazdi
30 YorumlaHayır ilerde seni dışlar bu.
İnsan sevdiği insanı çevresiyle tanıştırmaktan utanır mı?30 Yorumla
+1 yılYarın evlenince dugunede cagirmasin öyle sacmalikmi olur
30 YorumlaAsıl kapalı olduğun için seninle gurur duymalı böyle bir zihniyetle birlikte olman kendine de inancına da hareket
10 YorumlaBence bunu sormamalısın bile ben senin yerinde olsam ona bir dakika bile zamanımı harcamdan ayrılırdım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Seven insan sevdiğini herkese kabul ettirir ve kimseye küçük dusurtmez ilerde sorun çıkar bu boyleyse
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Çok saçma bence arkadaşlarının bir bildiği var ve her zaman yaptığı şeyi sana söyleyecekler diye bir şüphesi de olabilir sanırım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılo zaman onlarla arkadaşlığını bitirsin dalga gecerler ne demek senin kendine saygın yok mu askim bir de dalga gecsinler nolcak demişsin 😩😩
10 Yorumla açıkçası baş örtülü olup birileriyle sevgili olanlarla ben de dalga geçiyorum ikisi birbirinin zıttı :D :D
120 Yorumla- +1 yıl
@Sudeeisk Baş örtüsü takmanın manası erkekler saçımın telini bile görmesin o derece dinime önem veriyorum demek. Dindeki yeri bu. Aynı zamanda bu din hayati bir konu olmadıkça bir kadının 1. derece akrabası olan erkekler dışında erkeklerle konuşmasını da yasaklıyor. Sevgili olmak el ele tutuşmak falan dinen zinaya giriyor. Bir taraftan sonuna kadar dine uygun giyinip diğer taraftan kıyafet dışındaki tüm emirleri çiğnemek çok saçma ve çok büyük çelişkili geliyor.
- +1 yıl
Kanka okumadan bilmiyorlar boş ver 😅
- +1 yıl
@Elissana Ben Müslüman değilim
- +1 yıl
@Elissana git kuranı oku Nisa 34 yazdığı gibi kocan seni dövdüğü zaman sesini çıkarma erkeğin kölesi ol itaat et burada adama saldırma
+1 yılSeni seven biri senden asla utanmamalı hem kendinden utanması gerekiyor o seni haketmiyor ilişkini bitirmelisin kesinlikle
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle sevgi olmaz. Yarın öbür gün evlenmek isteseniz o zaman seni kimseyle tanıştırmak istemez. Ya da senle dolaşmak istemez. Böyle saçmalık mı olur. Elinden tutacak. Göğsünün gere gere bu benim yarim diyebilecek.
10 Yorumla
+1 yılo senden utanıcaksa sevgili olmasaymış sen naptın kendinimi sattın adam mı öldürdün hayır sadece inandın dinin gerekçesini yaptın salla bunu
10 Yorumla
+1 yılSeven insan bu şekilde bir düşünceye sahip olmaz, veya olsa dahi dile getirmez. Kendinizi kullandırmayın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılTakılmayın bu kadar gelecek planı olur ailen ile tanistır dersiniz yok der harici arkadaş ile tanistirmiyor diyerek üzülmeyin dert etmeyin.
10 Yorumla Allahım ya kaçıncı yüzyıl olmuş hala insanlar kapalı açık ayrımı yapıyorlar ne diyelim ki artık
20 Yorumla
+1 yılNe alaka niye senle o zaman? abdestin mi bozulur diye dusunuyor acaba 😅😂
Bitirmelisin20 Yorumla
+1 yılBelki arkadaşları insanlarla fazla dalga geçen ve ön yargılı kişiler olabilir ve bu yüzden deni tanıştırıp senin moralini bozmak istemiyor olabilir, bunu öğrenmek lazım. Eğer gerçekten böyleyse bu tarz insanlarla arkadaşlığını bitirmesi lazım.
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle arkadaşlarının hepsi dalgacı tipler
+1 yılOnu seviyor musun bilmiyorum ama onun seni sevmediğine adım gibi eminim
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence senden utanan biriyle hala birlikte olduğun için kendinden utanmalısın
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Noktala. Insan boyle bsyden dolayi partnerinden utanmamali.
12 Yorumla
Soran+1 yılAma seviyor yani sevdiğini söylüyor hep.
Aşk İlişkileri konusunda 825 cevap paylaştı. Önceliği sen değilsin arkadaşları. Kendisiyle dalga geçsinler istemiyor. Seni sevse özgüvenle arkadaşlarına tanıtırdı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAkla gelen ilk soru kapalı birinin flörtleşmesi ve kapalı birini arkadaşlarıyla tanıştırnaya utanan birinin kapalı biriyle flörtleşmesi
00 Yorumla Sizden olur tabiki, senin kapalı olman kendisi için sorun değilse insanların ne düşünecegini umursamadigi zaman tabiki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. Kapalı arkadaşları muhafazakar dinini yasamaya çalışan hak yolunda zannediyordum, ama arada böyle öküze tapanları da olabiliyormuş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. O zaman o arkadaşa soralım neden kapalı ile takılıyor? Bana bunu erkek jargonu ile açıklasın. Ben nedenini sana anlatırım abim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılNeden? Seni gözlerden mi kıskanıyor... yoksa utanıyor mu?
Utaniyorsa yol ver gitsin
Kıskanıyorsa bi dusun00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKapalı bir kızın tek başına yabancı bir erkekle ne işi var? Bir kadın, erkeğin erkek arkadaşıyla neden tanışmak ister
08 Yorumla- +1 yıl
Ben müslüman değilim kimsenin dini beni ilgilendirmez ama islam sözcük karşılığı teslim olmak demek ya dinlerini öğrenip ona göre hareket etsinler ya da yok ben kapalıyım ben dindarım ben radikalim şeyinden mi vazgeçsinler
- +1 yıl
Bu üstün tavrınızdan dolayı teşekkür ederim iyi geceler
- +1 yıl
Ayrıca açık olup muslumanda var, müslüman olan kadın başı ve vücudu açık gezemez. Erkekler müslüman olduğunu söyleyen ama açık olan kıza serbest değil nedense müslüman olduğunu söyleyen açıkta olsa erkeklerle içli dışlı olamaz. Sanki açıklar zina yapmiyormus gibi yazman abürst madem bu kadar çok bilgin var o halde açık kapalı farketmeksizin bütün müslüman kadınların erkeklerden uzak durması gerektiğini de bilirsin. Sanki erkekler sadece kapalilara harammış gibi konuşma burada
- +1 yıl
Pek saygıdeğer hanımefendi; siz beni çok yanlış anlamışsınız ya da anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz. Bu öfkenizin sebebi nedir nedir kafanızda kurup yazıyorsunuz sizin bu yazdıklarınız zaten benim karşı olduğum şeyler
- +1 yıl
Tamam kusura bakmayın ben hatalıyım
Omu seviyomuş heheheh ah canım ah yol yakınken unut
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Böyle sacmalık mı olur ya utanıyorsa yol verirdim nett
10 Yorumla
+1 yılTerket onu olmaz kendıne saygın olsun seni hak etmiyor
10 YorumlaDalga geçerler ne mk nasıl birbirinizi seviyorsunuz
10 Yorumla- Devamını Gör (210)
Devamını Gör(255)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Flörtüm, kapalı olduğum için arkadaşları ile tanıştırmak istemiyor. Böyle biriyle olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler