Şimdi bu devirde bence fakir insan yok ama bana göre benden üstün olmasını isterdim her konuda mesela ben 3 dil biliyorum o 4 dil bilsin gibi. Bu sadece bir örnek tabikide başka şekilde düşüne bilirsiniz 😅😅😅
Sizin fikirleriniz nelerdir
Şimdi bu devirde bence fakir insan yok ama bana göre benden üstün olmasını isterdim her konuda mesela ben 3 dil biliyorum o 4 dil bilsin gibi. Bu sadece bir örnek tabikide başka şekilde düşüne bilirsiniz 😅😅😅
Sizin fikirleriniz nelerdir
Bir ilişkide önemli olan bunlar mı? eğer arada uyum, aşk varsa bence gerisinin pekte bir önemi yok önemli olan o bağı kurabilmek o olmazsa zaten diğer kriterlerin pekte bir önemi yok açıkçası
Bence de mantıklı olan senden daha fazla şey bilmeli bir erkek ama tabi böbürlenmemeli öyle bir karaktere sahip olmamalı ama senden birtık üstün olmalı bu senin ona bakış açını daha farklı gösterir yani onu daha yüceltirsin kalbinde aklında ve bu sevgiyi daha da arttırır
😃😃😊😊🤗
Bilemiyorum şartlar degisebilir ben daha çok potansiyele ve karaktere bakıyorum azimli bir fakiri zengin bir tembele tercih edebilirim diger özelliklere de bağlı tek özelliğe bakmam.😅
Bende tek bir özelik bakmam ama üşendim yazmaya 😂😂😂
😄😄😅😅
Olmaz. Erkek, kadından üstün olmalı.
🙂🤗👏👏👏
Cevap
9Cevap
Öyle bir dizi izliyorum şu an, Queen of Tears. Oğlanı kendilerine iç güveysi ve köle yaptılar. Zengin bir kız şartlarından vazgeçemez zaten. Adapte olamaz fakir hayatına.
😂😂😂
Olur aslında, zengin kız fakir erkeğe pahalı kıyafetler alırsa, araba alırsa o da zengin olur.😂😂😂😂
😂😂😂
Sonra da kızı aldatır
yanlış düşünüyorsun bence nereye kadar her konuda senden iyi olabilir ki gönül işlerinde böyle ayrımlara ben karşıyım karşındaki kişi iyi ve sevgisinden eminsen tamam işteee
Daha öncede olmadı şimdi de olmaz. Olsa bile bir taraf hep eziklik içinde yaşar gider.
Ekrke zengin olsa olurda kiz oldumu sikinti
🙂🙂
Zenginlik iyidir sana katılıyorum biraz bi tık üstün olmalı yanındaki kişi
Olur olur bal gibi de olur
Olur da öyle bir kız yok..
Olmaz gibi ya 😂
😃😃😅😅
😂😂😂
Ben fakirim 😂😂
olur
Olmaz
imkansız