Kalbine ilaç gibi gelecek olan sevgilin nasıl birisi olmalı ki seni aşkıyla sarhoş etsin?

Kalbine ilaç gibi gelecek olan sevgilin nasıl birisi olmalı ki seni aşkıyla sarhoş etsin?

İdeal sevgili adayımda aradığım özellikler.
İletişim ve Empati Yeteneği sadakat ve Güvenilirlik, Saygı ve Anlayış, İlgili ve Destekleyici, Benzer Değerleri Paylaşma Gelişime Açık Olma, Esneklik ve Uyum Yeteneği, Mizah Anlayışı, Sevgi Dolu ve Şefkatli, Bağımsızlık ve Ortak Alanlar, Gelecek Hedeflerine Saygı Duyma,
Beni kafasına göre kriter kalıplarına sokmasın, yeri geldi mücadele, yeri geldi teslimiyet ile benimle sadece anı yaşasın. Güven sevgi saygıdan vs bahsetmiyorum bile onlar koşulsuz olacak 😄
Cevap
7Cevap
Gönlüm kimi seçerse ideal olan odur
Benden yaşça büyük olgun. baskın ve eğlenceli kadın.. bir de beni kalbim için sevmeli.. kafamız uyuşmalı çoğu konuda..
Kriter sıralamaya halim yok kafa yapıma uyan beni anlayan deli dolu birisi sadece olsaydı hayatımda böyle birinin olmasını isterdim.
Anlayışlı
Saygılı
Sadık
Sevgisini, ilgisini belli edebilen
Hayvan sever
Merhametli
Oturmasını kalkmasını bilen birisi olmalı.
Bir sürü şey yazarsın da.. gönlüne bu yazdıkların geçer mi orası koca bir muamma..
@asuasuasuman o halde hedef küçülteyim, sevgili adayında olmazsa olmaz dediğin 3 özellik nedir?
Ağırbaşlı, çalışkan, zeki , kadın peşinde koşmayan kaliteli bir adam. Bulana kadar bekleyeceğim
insan olsun sadakatli olsun karakteri düzgün olsun beni sevsin dış görünüşü hoşuma gitsin falan
ana kuzusu olmasın da yeterli
Hilal bıyıklı yakışıklı Pöh ♥️🫂🥰
Karakter kişilik
Saymaya mecalim bile yok 🫠
Öyle biri bence yok en azından yaşamıyor 😃👍
Kibar ve güvenilir olsa yeter
Erkekğimde hepsi mevcut ke
şu an ideal aday yok
Kimse yok
Sen kimsin
La senin kaç tane hesabın var 😂
Tamam. Evet ayrıldık