Birilerine aratmak gibi, takip etmek gibi

özelden aramak fake hesaplardan işletmek gibi yöntemlerle eşini sevgilini dener misin? güvenini sorgulamak adına. . bu tür şeyler yapar mısın?
Birilerine aratmak gibi, takip etmek gibi

özelden aramak fake hesaplardan işletmek gibi yöntemlerle eşini sevgilini dener misin? güvenini sorgulamak adına. . bu tür şeyler yapar mısın?
Yapan her türlü yapar bunun için bir kısıtlama veya sınama çabasına girmeye gerek yok. Özgürlük tanıyacaksın, sınavı geçerse de geçemezse de kendine. Aklını kullanan biri doğru insan ona gelince onun ona bir ödül olduğunun farkında olur. Dolaysıyla yanlış yapmaktan katiyen kaçınır ve ona gelen hediye için müteşekkir olur
Derin bir şüpheye düşen ve bazı şüpheleri konusunda haklı olabileceğini düşünen kadın veya erkekler bu deneme ve tuzağa düşürme yöntemlerine başvurabilir.
Günümüzde fake hesaplardan kontrol ederek sadakati sorgulamak oldukça yaygın zaten. Ancak kişi sözlerine uygun davranışlar sergilemiyor, her hareketi ile şüphe çekiyorsa, bunlara bile gerek kalmadan sen bana göre değilsin, bundan sonra görüşmemize de gerek kalmadı diyerek yolları ayırmak en iyisidir.
Aksi takdirde binbir yola başvuracaksın, ona buna rica edeceksin, için içini yiyecek hiç gerek yok bunlara.
🎈🎈
Hayır denemem bunu deneyen birisi de güvenmiyor demektir madem güvenmiyorsun sorunları oturup yüz yüze konuşmak varken saçma şeyler ile insan neden uğraşır
Böyle bir şey yapmaya ihtiyaç duyuyorsa bir insan, evliliğinde ve ilişkisinde güven sorunu var demektir, Güven duymadığım biriyle evlilik yapmam.
Kesinlikle böyle manipülatif ve güvenilmez yöntemlere başvurmak sağlıklı ilişki dinamikleri için uygun değil. Bir ilişkide güven, şeffaflık ve iletişim önemlidir. Eğer güven sorunları yaşıyorsan, açık yüreklilikle konuşmayı tercih etmek daha sağlıklı olabilir. Partnerine güvenilmemesine neden olan şeyleri anlamak ve birlikte çözüm yolları bulmaya çalışmak ilişkinizi daha sağlam yapabilir. İletişim ve şeffaflık her zaman temel taşlar olmalı. Unutma, kilit nokta karşılıklı anlayış ve saygıdır.🌟
Cevap
18Cevap
Sınamayı düşünecek kadar ona karşı paranoyak bir yaklaşım sergiliyor isem zaten hayatımı paylaşmam, hayatımı paylaşıyorsam güveniyorumdur..
Hayır tabi ki de sevgilime eşime güveneceğim için hiç bir şekilde sınamam. zaten sınayacak olan insan baştan sevmemiş ya da güvenmemiştir.
Bunu deneyeceksem o insanla sevgili olmam. İlişkinin temeli saygı ve güvendir bunlardan birinde bile muallaklık varsa o ilişkiyi yürütmenin bir espiri yok benim için. Denemem denetmem.
Baştan sağlıklı bir ilişki sağlam ve sarsılmaz bir güveni de içerir.. Güvenimiz karşılıklı ise kesinlikle imtihan etmem sevdiğim kişiyi..
Şüphe ettiğim biri kim olursa olsun hayatımda var olmaya devam edemez. Çocuk oyunlarına gerek yok durumu olduğu gibi anlatır hayatımdan çıkartırım
Tehlikeli sular bunlar
bunu yapmam.. Ayrilmayi göze aliyorsaniz yapin.
Güvenmiyorsam sevgilim de olmaz ki. İhtiyaç duymam bu tarz hareketlere.
Eşimi değil de lise zamanında sevgilileri evet 😄
Ooo en sevdiğim en ince ayrıntısına kadar takip ederim😀😀
Denenebilir, bu dünyada kimseye güvenmemek lazım öylece
Hayır o denli şüphe duyduğum kişiyi hayatımdan çıkarırım.
Asla yapmam. Aklına karpuz kabuğu neden kaçırayım?
O tarz şeylerle uğraşmam. Güvenmiyorsam giderim.
Allah yeterince sınıyorken bir de başka insanları sınamanın ne lüzumu var.
Hayır ne gerek var
Bunu yapanın muhtemelen güvensizliği vardır o yüzden yapıyordur hiç gerek yok böyle şeylere
Bu ahlaksızlık olmaz mı?
Şüphe başladıysa ilişki bitmiştir zaten
Saygısızlık olarak görüyorum, bu yüzden sınamam.
Güveniyorsam hiç bu tarz şeylere girmem.
Ben böyle saçma sapan hareketler yapmam.
Yapmam, yapan kadına da s*ktir git derim
O tarz şeylerle uğraşmam. Güvenmiyorsam ayrılırım.
O kadar işimin arasında onunla mı uğraşcam
Sınayacak kadar güvende sıkıntı varsa zaten biter
Hayır yapmam
ihtiyaç duymadım hiç
Güvenimi sarsmadığı sürece yapmam
Hayır
Hiç yapmadım
Hayır gerek duymuyorum
Hayır
öyle bir şey yapmam
Evet yaptım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?