Yazın sevgilim izindeyken abisi yengesi ve yengesinin kız kardeşi beraber tatile gittiler ben kavga çıkardım niye söylemedin diye aralarında farklı hiçbişey olmadığına sadece ailece gidilen tatil olduğuna yeminler etti ama ben sindiremiyorum kızı düşündükçe sinirim bozuluyor ne yapıcam
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bunları tanıştırmak için tatile çıkarmışlar seninki de sazan gibi gitmiş
Abisi 6 senedir evli birbirlerini zaten tanıyorlar
O zaman çıksınlar tatile sen de sorun etme boş ver
Niye etmiyim
Canım sen anlamadın galiba arkadaş diyor ki kız ile seninkini tanıştırmaya çalışmışlar. Yengesini tanıyıp tanımadığını demiyor
yengesi kardeşini senin sevgilinle evlendirme peşinde
Anladım bende diyorumki kızla zaten abisi evlendiğinden beri tanışıyorlar 6 senedir
Bu olay yazın olmuşsa sen kaç kez bunu sevgiline dedin? O bıkar ama çok dersen. O kızın davranışları nasıl peki sevgiline karşı. Sürekli karşı karşıya gelmek zorunda oldukları ortam var mı
Yeğeninin doğum günlerinde ya da işte yengesille beraber sevgilimin ailesine gittiklerinde bir araya geliyorlar
Önemli olan onların tanışma süresi değil. Önemli olan onların senin sevgilin ile o kızı birlikte yapmasınlar
Bu tatil olayı oldu bi de kızı birebir görmedim ama mesajlarını okudum sevgilim hep monoton düz cevaplar vermiş ama kız hep böyle bi cıvık samimi olmaya çalışan mesajlar atmış gibi bi tanesinde sevgilimden 100 tl istemiş maaşım yatmadı diye sonra yattı tamam demiş ben onada sinirlendim ne alaka senden istiyo diye
Eee seni biliyor mu ailesi
Erkek arkadaşına söyle kızı da tehdit et uzak dur. Diye
Ohaaa kıza güvenmedim. Ben daha kendi sevdiğim kişiden almaya utanıyorum kaldı yengemin eşinin kardeşinden isteyeceğim. Daaa seninkinde de hata o yüzü bulmuş üstüne numaraları niye var
Ailesi biliyor bu tatil olayı olduğunda bir aydır çıkıyorduk sonra yanıma geldi zaten o zaman söyledi beni
Ne samimiyetle borç istiyor birde yüz TL işte samimiyet kuracak öyle öyle ne fena kızlar var ya hiç gurur onur kalmamış insanlarda
İşte bunun için büyük kavga çıkardım sevgilim de ağladı ben de büyük yeminler etti aralarında o türden bişey olmadığına dair kızın mizacının öyle olduğunu samimi olmadıklarını söyledi
Görürsen anlarsın sende falan dedi
O kız sevgilisi olduğunu bilmiyor mu
Biliyor şu an
Yengesi abisi o kız ve sevgilimin ortak whatsapp grupları var sevgilim mesaj atmıyor mesela kız hemen nerdesin sesin çıkmıyor yazıyor
Numarası niye var.
Bunlar beraber oyuna falan giriyorlarmış dördü ordan oyuna falan gel diye yazmış kız
Ney anlamadım
Şu kızı bulup saçından Tutup yere yapistiracaksin bence gruba seni de alsınlar çok eğlenceli olur
Sevgilisi olduğunu bildigi halde yılışık yılışık hareketler
İşte sonunda duygularıms tercüman oldun
Bu tavırlarına rağmen mesela sevgilim kızın başka anlamda yaklaşmadığını söylüyor kendisine ama ben inanamıyorum işte
Sevgilin senin rahatsız olduğunu biliyor sonuçta o gruptan çıkması gerekti
Aile grubu işte lafta ama bunca senedir çıkmamış şimdi sevgilisi olunca çıktı diyicekler ailesi daha beni tanımadan ne takıntılı kıskanç kız diyecekler
Kız bildiğin yürüyor yenge de çomak tutuyor merak etme sevgilinin annesi almaz o kızı yengesi nasıl bir karakter öyle yılanın basi
Saflık var sevgilin de kızlar böyle şeyleri daha çok anlar hisseder. Sen de onun anlamasını sağlamak için aynı şeyi yaşat ona
Evet banada öyle geliyor bi de yengesi beni ilk öğrendiğinde durmadan beni sorguluyordu işte resmini göster nerde okuyor ne yapıyor gibi bende niye bu kadar benim üstüme düştü diye sevgilime sormuştum
Sevgilime durmadan aktifsin önceden instagrama bu kadar girmezdin falan demiş onu bile takip etmiş
Ayyy bacım Allah yardımcın olsun. Böylelerinin çok pis bakışları olur nazar eder
Teşekkür ederim kötü düşünceleriyle kendileri kalır bize yansıyamaz İnşallah
Kim demiş bunu takip etmiş yengesi mi
Evet yengesi
Seviyorsan sevgilini bu durumdan da rahatsız isen boş ver ne düşünürse düşünsünler sonuçta deveye diken yaranir o da gruptan çıksın evet hanimciyim evet kilibigim desin seni seviyorsa şayet he yok ayıp olur yok vs bilmem ne hiç cevap bile vermesin sevgilin cevap verip konuşuyorsa o da istiyor demektir o zaman şal gitsin zaten yengesi büyü bile yaptırır ben soyleyim
Yok gruba yazmıyor zaten sevgilim o yüzden o kızda sesin niye çıkmıyor falan diyor
Evet canan doğru demiş. Bazen fedakar olmak gerek sevgilim rahatsız oluyorsa o konu benim için bitmiştir
İşte bu konu için çok tartıştık ve büyük tartışmalar artık yeniden konuyu açıp gruptan çık demek istemiyorum
Yengesi nasıl biri kapalı mı peki açık mı
Açık
Sana şunu diyeyim ki grup gene basit kalır. Sen evlenip gittiğin de o insanlar ile muhatap olacaksın hep. Büyü bile yapar veya ayırma imalari yapar sana tavsiyem hiç yüz verme bunlara ve bunlara yakın yerde oturma evli olunca
Yok yakın olmak istemem ama sevgilim diyoki aramızds bişey olcak olsa 6 senedir tanıyorum mutlaka olurdu diyor
Tamam sende artık bu kızı açma. Çocuğun aklında yoksa bile sürekli yok onunlasın dersen öyle olur
Belli olmaz o isler
Bu tiplere numaranı bile verme
Sevgilin kaç yaşında mesleği ne kızın yaşı ne mesleği ne. Seninki de
Kız bir yaş küçük sevgilimden kız sağlıkçıymış ama mesleğini bilmiyorum
Canan acaba o da mı kıskandırsa belki anlar
Yok ya o saçma olur bence aleve körükşe gitmek gibi
Korkma tamam mı canım benim. Çok korkarsa o gerçek olur eee sen ne okuyorsun? Sen kendi bakımına hayatına bak hep aklından çıkar meşguliyet olsun
Sadece moralimi bozuyor işte aklımdan çıkmıyor kızı parçalayasım geliyor içimi soğutamadım yarın bi gün aynı ortamda bulunursak nasıl davranırım bilmiyorum
Böyle tıp kızlar ve yakınları hep olacak önemli olan sevdiğimizin tepkisi. Ki meydanı böylelerinr bırakma sevgilini sen kap
Yok bence kıskandıracak bir şey yapmasın direkt birde erkekler öyle yılışık kızları sevmezler kolay ve basit bir kız belli yani o basitleştikce sen asilles hiç yoklarmis gibi davran kendine bir hobi edin mesela spora git hem sağlığına iyi gelir hem de seni kıskanır biraz
Yani kızdan nefret ettiğimi belli etmeyim dimi aynı ortamda bulunursak
Kıskandırmak derken mesela çalıştığı bir ortamda desin ki atıyorum gruba davet ettiler kabul ettim ama iş sonuçta desin o da aile demiş yaaa
Belli etme ve kıza da üstten bakış at ilgilenme ama çokta umursamaz olma
Evet sen asil ol onun basitliği ön plana çıksın iyice
Bi kere kızlarla beraber otururken orada bi kızın sevgilisi vardı yanımızda telefonda oğlanın sesini duydu onu bile kıskandı niye sizin aranıza sokuyo falan diye
Sevgilim haklısın diyor zaten benim kıskanmam sorun etmemi hoş olmadığı için durum
Bu kadar kıskanıyorsa kendi de öyle davranmalı kendisi tatile, gruba girmesini biliyor
Abisigilide anlamadım ikisi evli çift bi izinleri var niye kardeşlerini alıyolar ki başbaşa gidin işte
Eşi bir şekilde ikna etmiştir onu
Aralarında bir şey yoksa bile sen yüz kez bunu diyerek onun aklına sokma
Yenge eltiyi yabancı almıyor işte ne bağırıyon
neler dönmüştür şimdi orada
bakıyodr her yerıne