İzindeyken abisi yengesi ve yengesinin kız kardeşi ( sevgilimden 1 yaş küçük) beraber tatile gittiler kıskanmam gereken bir durum var mı ben mi abartıyorum
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence evet. Yengesinin kız kardeşi ne alaka. Onuda sevgilinemi alacaklarmış?
Bende o yüzden rahatsız olup kavga çıkardım sadece ailece gidilen tatil olduğunu hiç aralarında öyle bir gereksiz samimiyet olmadığını söyledi
Kız memur atanmış bir tatil şehrine abisiglle beraberde orada kalıp tatil yapmaya gittiler
Tamamen saçmalık. Yapmaması gerekirdi. ya da gitmeden sana danışmalıydı. O ne öyle. Resmen çift tatili olmuş
Ayynen öyle bende böyle dedim
Yazın oldu ama hala sindiremiyorum içime yumru oturuyor
Sonuna kadar haklısın. Senin ablanın eşi ve erkek kardeşiyle tatile gitrigini düşünsün bakalım ne hissedecek. Gerçi empatiden yoksun biriyse bunuda düşünmes
Abisi tesis ayarlayacakmış ayarlayamamış orada kalmışlar sonra kızla sadece aileden olduğu için ortak ortamda bulunurlarsa görüştüğünü söyledi aralarında hiçbirşry olmadığına dair büyük yeminler etti
Bide kızın evindemi kaldılar
Valla halimden anlayan bi hemcinsimin olması iyi geldi
Evet bana tesis ayarlıycak abim demişti yer bulamamışlar kızda tek kalıyo diye orada kalmışlar
Vur kıçına tekmeyi gitsin. Yengesinin kardeşi. Kendi bacısi değilya. Hiçte normal değil. Ahlaki değerlerede uygun değil. Onlar orada ne yaşadı nerden bileceksin
Kız 8-5 çalışıyor bir de bana hep mesaj atıyordu her akşam arıyordu o konuda sıkıntı yok
Ama aynı yerde olup tatil yapmaları canımı sıktı bende ona böyle dediğimde istersen abimle yengemle konuşturayım ailemden kimle istersen ara sor dedi
Ben güvenemezdim. Istemezdimde. O ne öyle. Kan bağı olmayan birinden tabiki kıskanacaksın
Birebir ona söylediğim şeyleri söylüyorsun sen de
Ailece olması beni ilgilendirmez sonuçta bi kan bağı yok ortada dedim ben de ve kız yaşıtı yani
Hep aynı hikayeler. Böyle diyolar diyolar sonra gidip o kızla evlenirse şaşırmam
Kızla mesajlarını okudum bunlar aile evinde beraber denk geldiklerinde ikiside ailesinden gizli sigara içiyo kız sigaraya benim sevgilimide çağırmış aşağiya markete gider gibi inip sigara içelim mi diye ama genel konuşmalarına baktım öyle sohbet yok bi şey falan olduğu zaman yazmış kız sevgilimin cevaplarıda hep soğuk monoton
Ben bu işte bi 💩 luk sezdim. Hiçte haz etmedim bu durumdan. Sevgilin orada kalmamalıydı. Hadi kalmasını geçtim bu ne sigaraya çagırmalar vs. Çok saçma. Ya başka mesajlarıda varsa sildiyse. Ya ayak üstü sigara içerken 2 muhabbet dönderdilerse. Erkeklere güven olmaz. Bu çok net bir şey. Asla kimseyede 100 de 100 güveniyorum deme.
İşte bu düşünceler benide mahvediyor elime kadar stresten buz kestim şu an zaten kaygı bozukluğum var direk nefesim daralıylr titriyorum şu andada çok kötüleştim
Güvenmiyorsan birlikte olmanın bi manası yok. Sevgilinle güzel bi konuşma yap ve yengesinin kız kardeşinden rahatsız olduğunu. Onunla arasına mesafe koymasını güzel bi dille rica et
Annesinin ölüsüne yemin etti benim düşündüğüm gibi hiç bi şey olmadığına
Konuştuk zaten çok nadir denk geldiğini anca tüm aile toplanıp doğumgünü vs. Yaparsa bir araya geldiklerini söyledi o da kendide izinde olursa
Yemini herkes ediyor. Yemin etmek nefes almak gibi bir şey.
Ama annesine çok düşkün annesini katmaz bence öyle düşünüyorum
Ah gülüm kıyamam sana. Umarım oyledir ve sende sonradan üzülenlerden olmazsın
Hiç bunun gerçekten söylediği gibi sorun teşkil etmeme ihtimali yok mu peki
Valla çok kötüyüm hala titriyorum
Ateş barutu yan yana koy yanmazsa vardır ihtimali
Ne kadar kaldı orada
5 gün kaldı
5 az olmuş 7 gün kalıp bi hafta yapsaymış hıyar
Çok saçma ya. Kalcak yermi yok. Abisinin evi olsa neyse
İşte abisigile uymuş o sadece izine çıkınca çağırmışlar
Planı kendi yapmamış yapılana uymuş o da bilmiyomuş o kızda kalcaklarını
Üff s**lak mı aklı yokmu sorsaymıs. Ayrıca madem o kızda kalacaklarını bilmiyormuş yengesi ve abisiyle niye tatile gidiyor. Bıraksın onlar baş başa gitsin. Oda senle yani sevgilisiyle gitseymiş
Abisi polis tesis ayarlıycam demiş önce
Bende anlamadım abisiyle yengesinin derdi ne yani başbaşa gezin siz evlisiniz dimi
Ben evli olsam eşimle çift olarak tatile gitmek isterim durmadan izne mi çıkıyo sanki
O zaman biz daha bir aylık sevgiliydik o tatilden sonra yanıma gelmişti zaten
Belki o zaman bi aylık sevgilisiniz diye önemsemedi. orada yengesinin karfeşiyle takıldı gezdi tozdu. Sonradan arasına mesafe koydu. Bilemeyiz
Offf
Şunu düşün sonra karar ve. Eğer sen diyelimki bi ablan var. Ablan enişten ve eniştenin senden bi yaş büyük erkek kardeşiyle tatile gidip onun evinde kalıyorsun. Eğer sevgilin bunu normal karşılayacak biriyse sende sorun etme. Ama öyle değilsede kişi kendinden bilir işi diye düşün derim
Yemin ederim aynısını ona söyledim haklısın ama ben gerçekten kardeşten başka bi şey gözüyle bakmadığım için sorun görmediğim için gittim dedi yoksa yengem kardeşinin yanına beni de yaklaştırmszdı güvenmeseydi dedi
Klasik erkek yalanı
Sence bu durumda yapmam gereken bi şey var mı yani nasıl emin olabilirim başka nasıl kanıtlatabilirim yengesiyle konuşsam kendi kız kardeşine laf mı kondurcak sanki ve beni daha tanımıyo ne kadar kıskanç takıntılı kız diye düşünsün istemem
Kardeş gözüyle falanda bakamaz. Arasında en ufak bir bağ bile yok
Bu çocuk seni üzer. Başka bh tarz davranışları var mı. Veya normalde samimi kız arkadaşları var mı
Hayır hiç yok hem de o yüzden bu kadar sarstı beni
Ooo. O zaman bi oturup düşünülmeli. Normalde yok ama yatıya kalıyor yengesinin kardeşinde.
Yengesiyle konuşmak saçma olur. Haklıyken haksız duruma düşersin
Aynen öyle öz kardeşine etiket yapıştırmaz ki sen ne diyosun der bana
Başka ne yapabilirim bilmiyorum
Aklıma abisiyle konuşmalarını okumak geldi tatil zamanı ve öncesinden hani oraya gidicekleri falan belli miydi diye bana haberim yoktu dedi ya
Ya kabullenip devam edeceksin ya da ayrılıp yoluna bakacaksın. Kaç ay geçmiş ama hâla içinde bir yer ediyorsa demek ki bir şeyleride sezmişsin
Ben genel olarak kaygı bozukluğu yaşıyorum ama her şeyden bir şey bulma kapasitesine sahip olduğum için
Buna emin olmak istiyorum sadece
Kendisi tamam unutma ama ilerde ailemleyken aynı yerde denk gelirsenis anlıycaksın zaten aramızdaki iletişimin nasıl olduğunu dedi
İlişkinizin ilk ayında gitmiş. O zaman seni şu an önemsediği kadsr önemsemiyor olabilir. Yalan söylemiş olabilir. Okuman pek hos olmaz bence istemediğin şeyler görüp iyice üzülebilirsin
Bilmem gerekiyor ama
Maalesef bu hep içinde bi yara olarak kalacak. Ilerde dahada fazla kafaya takacaksın aynı ortama girdikce. Birde evlendiginizi dusunsene?
Aynı ortamda olursam ve gerçekten tehdit hissetmessem geçmez mi ama
Geçmiyor. Tecrübeyle sabit
Sana da mı böyle bir şey oldu
Yani bu tarz bi olay değil ama. Yenge kız kardeşi dolayı bizimde bir kavgamız olmuştu
Gerçekten mi nası bir şeydi
Genelde kız kardeşlerinide diğer oğullarına düşünür aile fertleri
Anlatmaya gerek yok. Ayrıldık
Yooo gayet normal 😂😂
Yengesinin kız kardeşi mi?
Evet
Ooo ona yürüyecek