Aşk İlişkileri Uygulamalardan tanışıp evlenilir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor e çift pembe panjur falan ne bileyim Güncellemeler+1 yıl Ya Bi adam ailen baskıcı mi çıkabiliyor musun rahat mısın vs dedi baskıcı valla kusura bakma dedim hmm üzüldüm falan dedi direkt engelledim Uygulamalardan tanışıp evlenilir mi? Cevapla Fal Soruları Evlilik Soruları Çift Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Need4Read Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl O tarz paralı siteler para tuzağı, boşuna denemeyin. Umudunuzdan olmayın.. 0 0 Yorumla
oldcity026 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı. Gercek hayatta tanıdığımız insanlara bile güvenemiyorken uygulamadan birini bulup evlenmek çok ütopik geliyor. 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. KızlarSoruyor'dan bile evlenen olduktan sonra oralardan hayli hayli olur. 0 0 Yorumla
Muhdar Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok var evlenen artık normalleşti bu durum 0 0 Yorumla
koreanturkey Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 53% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bence o sitelerin hepsi sahte. 0 0 Yorumla
Vffffg Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kısmetin nereden çıkacağı belli olmaz 0 0 Yorumla
Sessiz_Hayattt Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. Olur tabiki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
O tarz paralı siteler para tuzağı, boşuna denemeyin. Umudunuzdan olmayın..
Gercek hayatta tanıdığımız insanlara bile güvenemiyorken uygulamadan birini bulup evlenmek çok ütopik geliyor.
KızlarSoruyor'dan bile evlenen olduktan sonra oralardan hayli hayli olur.
Oralar sapık dolu. Zaten kız da yok orada hepsi fake.
Hiç bulaşma psikolojin bozulur
Deli mısınız ya ne evlenmesi
Çok var evlenen artık normalleşti bu durum
Bence o sitelerin hepsi sahte.
Kısmetin nereden çıkacağı belli olmaz
Burdan da olur istersen
Olur tabiki
Evlenenler var
Evlenmez
Adam yok
Yooo
Vardır kesin