Siz nasıl bakıyorsunuz bu duruma
Sosyal medyadan eş arayanlar çok düzgün olsalardı kendi çevrelerinden birini bulurlardi
Kimin kime nerede denk geleceği belli olmaz. Nasip bu işler...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Siz nasıl bakıyorsunuz bu duruma
Yani Bu işler nasip kısmet için gerçek hayatta tanıdığın da bambaşka çıkabilir sosyal medyadan tanıdığın da bambaşka çıkabilir ya da çok mutlu olabilirsin de benim abim şahsen buradan tanıştığı biriyle evlendi İlk başlarda çok iyiydi ama şu anda ben çok muhatap olmuyorum yani dolayısıyla hangi insanın nereden iyi veya kötü çıkacağını bilemezsin bunu sosyal medya ve gerçek hayatta herhangi bir ilgisi yok. Aynen sosyal medyada iyi insan da karşına çıkabilir kötü insan da karşına çıkabilir gerçek hayatta iyi insan da karşına çıkabilir kötü insan da karşına çıkabilir
Bir arkadaş grubunda şöyle buna benzer bir diyalog geçti. Bar gibi bir yere gidiyor bir kızdan hoşlanıyor bizimkilere açılıyor. Bizimkilerde şey diyor bar da bulduğun kız kasardir hayır gelmez vs. Bana sordu cevabım sen iyi bir insansın bara gittin güzel kardeşim mi oldun hayır. Kız iyi bir kızdır bara gitti kaşar mi oldu hayır. Olay zihniyet orada bulunma amacı. Aynı şey bu sosyal medya platformları için geçerli. Sosyalleşmek için var adı üstünde. Fikirlerini ve horuslerini begendigin kişilerle iletişime gecip bu muhabbeti ilerletmekte bir sakınca görmüyorum. Ayrıca twitter dan tanışıp evlenen ve çoluk çocuğa karışan mutlu bir cift tanıyorum.
Olmaz İnternetteki ilişkiler seks için yapılan ilişkilerdir kimse buradan evlenemez aptal bir uygulamadan konuşarak kimse kimseyle tanışıp da ben seni çok iyi tanıdım sevdim diyemez kişiyle uzun süre vakit geçirmen lazım ama bunu işte algılayamıyorsunuz falanca kişiler evlendi bende evleneceğim hiç bir yaşanılan olayın detayına inmiyorsunuz hep süslü püslü anlatılan olaylara inanıyorsunuz hiç kimse evlenmedi evlenemez
Şimdi şöyle bir durum var sanal ortamda daha fazla insan tanıma durumu var anlaştığın insanla da buluşursun eğer anlaşırsan seversen de evlenebilirsin.
Yani sonuçta sosyal medya üzerinden sözleşme imzalamayacaksın reelde basıl olsa tanıyacaksın
Sanaldan tanışıp reel buluşup tanımadan olmak isteyenler var
Akıllı insanlar İçin geçerli beyin özürlüleri ne faktörde nerden tanışsada tanımadan her kakı yiyebilecek meyilde
Cevap
19Cevap
Nasip bu işler neden olmasın ki
Bence olabilir ama gerçek de bile doğru düzgün kişi yokken bulunmuyorken sanaldan daha zor olur bu ama mümkün
Bence insanın kafa yapısı uydu mu gayette olur özellikle birbirini görmeden önce rahat rahat tanımak lazım kaybetme korkusu yokken insan kendini daha rahat ifade eder diye düşünüyorum
Olabilecek durumlar, tanıştıktan bir süre sonra yüz yüze buluşma durumlarını biraz arttırarak bir tık tanıma fırsatın olabiliyor.
Ama şunu unutmayalım 5 sene hayatında olan insanı tanıyamıyorsun
1 sene hayatında olan kişiyi de tabiki
Biraz şansına kalıyor gerisi
Zor ama imkansız denemez çok kişiyle tanışmıştım bazısı cinsellikten yana konuşuyordu hep çaktım engeli geçtim gerçekten seveni bulmak zor
Reelde düzgün biri bulunmuyor ki sosyal medyada bulunsun. Herkes göstermek istediği tarafları gösteriyor.
Eşimle ortak arkadaşlarımız vardı sosyal medyada tanıştık normalde aynı yerde yaşıyoruz ama ben şehir dışındaydım üniversite için 1.5 sene sanal görüştük ☺️
neden olmasın benim uzman çavuş kuzenim buldu evlendi ve çocukları bile oldu ama bana nasip olmadı kameralı konuştuğum bir tane sevgilim vardı sanaldan ama fazla uzun sürmedi
evlenilir hadi evlenek. su anda cok pis cilgin moddayım.
Sosyal medya dan tanışıp evlenen ve şimdi bi çocuğu olan arkadaşım var. Hayat bu hersey olabilir
çok saçma. dışarıdan tanıdığın birinin de sosyal medya hesapları var. veya sosyal medya hesapları olan biriyle dışarda da tanışmış olabilirsin. ha dışardan tanıdın ha sosyal medyadan. ne farkı var ki
Günümüzde çoğu ilişki bu şekilde oluyor. Reel olup birbirinizi iyice tanırsanız evlenebilirsiniz bence neden olmasın?
Yani sosyal medyadan tanışıp evlenen çok insan var demek ki evlenilir ki evleniyorlar
neye niyet neye kısmet bencede nasip
Olabilir, artık teknoloji devrindeyiz
Güvenmek çok daha zor istediğim bi şey değil…
Oyundan tanışıp evlenen arkadasim var bile
Evet neden olmasın 🤔
Kısmetin nereden geleceği belli olmaz
Kimin kime nerede denk geleceği belli olmaz
Bence evlenilmez
Evet, insan her yerde insandır.
Olumlu bakmıyorum
Evlenilir
nasip...
Zannetmem.
Nasip bu
Günümüzde artık normal bu?