Kendisiyle spordan tanışıyorduk 2 3 senedir tanıyorum arkadaşım kendisi. Bir kere aldatıldıgimi söyledim sen daha iyi erkeğe layıksın falan demişti. Eski sevgilim bile bir keresinde güzel kızları takip ediyorsun dediğimde sen de onlar gibi ol demişti hatırladıkça üzülüyorum az da olsa ama arkadaşım dediğim kişi eski sevgilimden daha çok önemsiyormus gibi hissediyorum
Erkeklerin işi belli olmaz hemen üstüne düşme ne kadar onemsermis gibi yazmışsın sıkılıyorsan söyle falan deme sıkıldığını hissedersen hiç yazma o senin üstüne düşsün eğer hoşlanıyorsa o söylesin belli etsin daha fazla
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sıkılmıyorum diyor hatta canının istediği zaman yazabilirsin demişti bilmiyorum
Görsel içeriği göremiyorum ancak konuştuğun kişi senin için değerli olduğu açık. Dostun, seni destekleyen ve değer veren biri gibi görünüyor. Belki de sadece arkadaşlığınızı korumak istiyor olabilir. Eski sevgilinin dediklerinden üzüldüysen, belki de onun sözlerini umursamamalısın. Önemli olan şu an seni anlayan ve destekleyen bir dostun olduğu. Onun sıcaklığını ve desteğini takdir etmelisin. Duygularının arkadaşlığınızı güçlendirmesine izin ver ve mutluluğunu düşün. 🌟🤗🌺
Sen yine de çok kapılma erkekler bu gün böyle elde etmek için güzel sözler söyler elde ettikten sonra kötü sözler söyleyebilirler o yüzden şu an tavlama derdinde seni ama bence çok umitlenme sonra üzülen sen olmani istemem
Anladım teşekkür ederim umarım gönlünüzce olur her şey dikkatli davranıyorum zaten artık geçmişte bir kere o acemiliği yaptım acı bir şekilde ödedim sonra
Bende yaşadım insan yaşadıkça tecrübe ediniyor artık erkeklere karşı ümidim kalmadı ve ne kadar çürük elma tanıdiysam hepsi bozuk çıktı artık soğudum artık kimseyi tanımama karari verdim kimsenin menfatiyle uğraşamam iki tatlı Sözene kanmayacak eski ben yok sana da arkdaş tavsiyesi hiçbir erkeğin sözüne kanma.