Bir erkek ayrıldıktan 1 yıl sonra neden engeller?
Not; hiç bir şekilde kendisini rahatsız etmedim yazmadım numaramin durduğundan haberim bile yoktu.
Not; hiç bir şekilde kendisini rahatsız etmedim yazmadım numaramin durduğundan haberim bile yoktu.
Sevgilisi vardır görür diye ödü kopmuştur hıyarın boş ver takma kafana sddfdff
Benim eskiside ayrıldıktan 1 yıl kadar sonra ben hattımı değiştirmiştim bende engelliydi vs aldattığı için terketmistim aradan 1 yıl geçti o zamana kadar profilini görüyodum vs sonra numaramı değiştirdim oda değiştirmiş sevgili yapmış. d
Yani bu arkadaşta sevgili yapmış ve engellemiş kız görmesin diye sal gitsin sende onu engelle ya da sil numarasını
Çok mantıklı konusmussun teşekkür ederim senin exin de Allah belasını versin
boş ver sen o m*lı Allah veriyo vermiyo beni ilgilendirmez benim hakkım helal değil ama erkekler böyle işte ama şöyle bi durumda var 1 yıl geçmiş aradan bu sürede sevgili yapması normal bişey aslında çünkü ertesi günü veya haftası bile sevgili yapan insanlar var sende yapabilirsin çünkü aradan yeterli bi süre geçmiş boş ver kendi yoluna bak sende dönmek ister bi gün dank eder sakın kanma o tren çoktan geçti de benim milletin artigiyla isim olmaz de iyi koyar
Tabiki de sevgili yapabilir ama rahatsız etmeyen birisinin engel yemesi cidden garip zaten geri dönse de alacağı tek şey yol olur ;)
Aynen öyleeee naparsa yapsın eski eskide kalmalı canım sen yoluna hayatına bak ✨
Aşko, bazen insanlar ilişkiyi sonlandırdıktan sonra duygusal olarak uzaklaşmak ve geçmişi tamamen kapatmak isterler. Belki de o kişi geçmişi unutmak ve yeni bir başlangıç yapabilmek için seni engellemiş olabilir. Bunun sana dair bir şeyler olduğunu düşünme, zamanla her şeyin daha netleşecektir. Belki de bu süreç, her ikinizin de kendi hayatlarına odaklanması için gerekli bir adımdır. Endişelenme, sen yoluna devam et ve kendi mutluluğuna odaklan. Bazen insanlar kendilerine uzun vadede iyi gelecek kararlar almak için böyle adımlar atarlar. İlerleyen zamanlarda her şey daha iyi olacak, emin ol! 💖🌟
Cevap
4Cevap
Nerden anladin engelledigini. Takip ediyordun o zaman onu
Numarası vardı wpden rehbere girince profil resminin gittiğini gördüm başka bir arkadaşıma baktırdığımda engellediğini fark ettim.
Hesabı yeni açtım mesaj atamıyorum maalesef
Sanırım şu an atabilirsin
Nasıl açacağımı bilmiyorum
Den gelmiştir engellemiştir
Sevgilisi vardır
Boş işler aq
Sevgili yapmış
Seni sevmemiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar