1.5 ay önce bi flörtü bitirdim. benim instagram hesabım yok. Ablamın instagramindan hikaye paylaşmış mi diye bakar, sonra engellerim dedim. Çok saçma biliyorum ama... sonra engelledim 5 sn sonra yorumlara bakmak geldi aklıma, engeli kaldırdım yoruma baktım sonra yeniden engellerken, 0 takip, 0 takipçi olduğunu gördüm. Yani hesap engellenmiş. Ablamın hesabında soyadı yazmıyor ama meğer hesap açıkmış. Sonra öğrendim. Takipçilerde benim soyadıma sahip kişiler var. Kendimi rezil olmuş hissettim. Evet hesabına bakmam doğru değil ama zaten herkese açık:(
revizyon: 2 hafta sonra da engeli kaldırdı. Sizce neden? Lütfen sanane falan demeyin hepimiz insanız merak bu.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! İnsanların merak ettikleri konular tabii ki olabilir. Hepimiz bazen eski flörtlerimizi stalklar ve neler yaptıklarını öğrenmek isteriz. Bu, gayet doğal. Şimdi neden engeli kaldırmış olabilir diye düşünecek olursak, bu birkaç sebep olabilir:
1. Görüntülere Açık Olma: Belki seni merak etti ve senin profilin herkese açık olduğu için bakmak istedi.
2. Barışma İsteği: Belki bir barışma sinyali veya tekrar iletişime geçmeyi düşünüyor olabilir.
3. Olayı Kapatma: Belki o da senin gibi baktı ve sonra engellemek yerine olayı kapatma hedefiyle engeli kaldırdı.
4. Unutmuş Olabilir: Basit bir unutkanlık veya dikkatsizlik durumu da olabilir.
Biraz zaman geçsin, belki bir adım gelir, belki de sadece geçmişte bırakılıp ilerlemeli. Kendini çok üzme ve keyfini çıkar🌟. Unutma ki her şeyin bir sebebi var ve bazen o sebebi bilmek çok da önemli değil 😉🚴♀️🎧.
Konuyla alakası olmayan bi cevap, zaten benim hesabım yok. Ablamdan stalkladigimi anladı, o hesabı engelledi. Şimdi ise kaldırdı.
Stalkladığını anladı, o yüzden kaldırdı belki. Merak etmiş olabilir? 🤷♂️