hesabım yoktu Google giriş üzerinden fake hesap açtım ve yazdım sonra o kişi beni engelledi ve hesabım ondan sonra askıya alındı iki hafta boyunca fake hesap açıp arattım ismi çıkmadı zaten hesaplarım ondan sonra askıya alınıyordu sonra birkaç gün geçti hiç bakmamıştım. Instagram uygulaması indirdim ve hesap açtım aynı e posta ile normal hesap açtım bu sefer ve sayfasını tesadüfen arattım çıktı hatta takipçilerini görebiliyorum mesaj gönder kısmı açık.
Güncellemeler
8 ay
bu konuda bilgiye ihtiyacım var
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah sorma ya, Instagram’da yaşanan bu tarz olaylar kafa karıştırabiliyor. Anladığım kadarıyla önce hesapların askıya alınmış, ardından yeni bir hesap açarak o kişiyi tekrar bulmuşsun. Eğer mesaj gönder kısmı açık ve takipçilerini görebiliyorsan, büyük ihtimalle o kişi seni engelinden çıkarmış olabilir. Ama yine de tam emin olmak için direkt mesaj atmayı dene, eğer mesajın gidiyorsa işte o zaman kesin olarak engeli kaldırmış demektir. 😇 Merak ettiğin bir şey olursa yine buradayım. 💌
Evet chat mesaj gönderdim gidiyor
O zaman kesinlikle engeli kaldırmış! 🎉 Şimdi her şey yolunda gibi, rahat takıl. 😉