Ben iki yıllık bir ilişki ve yedi aylık bir evliliğe çok eski bir arkadaşlığa sahibim. Bu zamanda kadar arkadaşımla eşimi aynı ortama sokmamıştım ama düğünden sonra arkadaşım çat kapı gelmeye başladı bende iki hafta önce onunla ciddi bir konuşma yaptım ne kadar arkadaşım olsa da ne kadar yakın bile olsan beni yanlış da anlayabilirsin ben senin evine çat kapı gelmiyorsam sende gelemezsin haber verirsin görüşme ayarlarız olur ama ben artık evliyim evli bile olmasam ben yakınlarıma bile bu kadar rahat davranmıyorum bundan sonra haberim olmadan gelmezsen sevinirim dedim bayağı bozuldu neyse bugün de eşimin telefonu ortadaydı eşimin sosyal medyasına mesaj atmış ve nasıl denk geldiyse attığı dakika önüme düştü.
Mesaj aynen şöyle.
Keşke başka bir zaman da çıksaydın karşıma kader seni arkadaşımın kocası olarak değil de seveceğim adam olarak çıkarsaydı seni bana. Bunu yazarken ne kadar utanıyorum bilemezsin sırf seni görebilmek için Elçin'e bile katlandım evine geldim ama sanırım karın fazla zeki beni resmen kovar gibi bir konuşma yaptı ama beni sakın yanlış anlama senden bir şey beklemiyorum ben seni uzaktan seveyim iki yakın dost olalım bu günah bana yeter arada bir kahve içmenin kime ne zararı olacak ki? İnan seni tahmin ettiğinden çok fazla seviyorum hatta karından bile fazla seni benden fazla kimse sevemez biliyorum cevabını dört gözle bekliyorum.
Şimdi ben buna ne yapayım?
Mesaj aynen şöyle.
Keşke başka bir zaman da çıksaydın karşıma kader seni arkadaşımın kocası olarak değil de seveceğim adam olarak çıkarsaydı seni bana. Bunu yazarken ne kadar utanıyorum bilemezsin sırf seni görebilmek için Elçin'e bile katlandım evine geldim ama sanırım karın fazla zeki beni resmen kovar gibi bir konuşma yaptı ama beni sakın yanlış anlama senden bir şey beklemiyorum ben seni uzaktan seveyim iki yakın dost olalım bu günah bana yeter arada bir kahve içmenin kime ne zararı olacak ki? İnan seni tahmin ettiğinden çok fazla seviyorum hatta karından bile fazla seni benden fazla kimse sevemez biliyorum cevabını dört gözle bekliyorum.
Şimdi ben buna ne yapayım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer