Sevgilimle inanılmaz çok uyumlu bir ilişkimiz varken bir anda her yerden engelledi. Beni beğenmeme ya da benden kaynaklı bir sorun kesinlikle olmadığına eminim. Kendisi çocukken babası tarafından terk edildiği için bunun yarattığı travmayla bu tür bir davranış sergilediğini düşünüyorum. Özgüveni çok yüksek olmayan, kıskanan, sinirli biriydi kendisi. Bazı psikologlardan bu tarz travması olan kişilerin tam olarak böyle kaçtığını dinledim okudum fakat inanmakta biraz güçlük de çekiyorum bir yandan. Böyle bir harekette bulunan var mı ya da size karşı böyle bir şey yapan biri oldu mu hiç hayatınızda? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapılan ahlaksızları yanlışları bize açıklaması bile yapılmayan travmalara bağlamak, sorularımıza cevap vermek ve kendimizi rahatlatma açısından kısa süreli iyi olabilir. Ama biraz iyileşip durumu kabullenip uzaklaşıp gerçeği görmek lazım. Sen kimsenin psikoloğu değilsin, istesen de olamazsın. Böyle yapan biri geri dönse bile sende güvensizlik oluşturur, asıl o sende tramva yaratacak yakında. Akıllı mantıklı sezgisel bir insana benziyor soruyu soruş şeklin. Umarım gerçeği en net hali ile en yakın zamanda farkedersinn
11 Yorumla
Soran+1 yılBakış açını sonuna kadar kabul ediyorum. Sanırım ufak bi iyi niyet kırıntısı barındırarak yapıcı olmaya çalışıyorum fakat dediğim gibi; kırıntı. Birkaç günlük ömrü olan, sonrasında senin söylediğin gerçekliğe dönüşecek kendisi haklı olarak.
En İyi Cevaplar
+1 yıl"Özgüveni çok yüksek olmayan, kıskanan, sinirli biriydi kendisi. " Demiş olmanız bana bir çok şeyi özetledi aslında. Yaşadığınız şey, psikolojik şiddettir. Şiddet her zaman fiziksel karşılık bulması gerekmez. Bağlanma korkusu yaşayan insanların hissettikleri sıradan bir korku veya geçici bir durum değildir. Bir kişilik bozukluğu sonucudur. Kişilik bozukluklarının ilişkilerimize çeşitli davranışlarla yansır. Bağlanma korkusu olarak isimlendirilen durumun, sıradan bir korku olmadığının altını çizmek istiyorum. Bu tarz insanlar ilişkilerinde karşılıklı sorumluluklar hissetmezler. Duygusal açıdan tutarlı davranmazlar. Bu tür insanları ne kadar erken tanırsanız hayatınızı o kadar erken kurtarırsınız. İşte size fırsat:
Uzm. Psk. Tarık solmuş: "Romantik terörizm ve Romantik Tecavüz"
Klinik Psk. Stefanie stahl "Bağlanma Korkusu"
Litera yayınevi: "Kişilik bozukluklarının bilişsel terapisi"
İletişim Yayınevi: "Zor bir ailede büyümek" , "İkili ilişkilerde duygusal manipülasyon"
Bu kitaplardan herhangi birini veya tümünü almanızı çok tavsiye ediyorum. Evet bende öyle insanlarla karşılaşıyorum. Güvenli bağlanma dediğimiz olgu çok değerlidir. Hayatınızı mahvetmek istemiyorsanız Güvenli bağlanma örüntülerini, sağlıklı ve dengeli ilişkileri öğrenin. Birbirinizin psikolojisi açısından hastalıklı yönlerinizi tamamlamaya, gidermeye çalışmayın. Destek alın.
Bağlanma korkusu dediğimiz durum; kaygılı kaçınan ve kaçınan bağlanma dediğimiz örüntülerle karşımıza çıkar. İstisnasızdır pasif veya aktif şiddet içerir. Bu tür ilişkilerde kişiler kendi psikolojik veya fiziksel ihtiyaçlarını gidermeye odaklıdır. Tüm detaylara yukarıda ki önerdiğim kitaplardan erişebilirsiniz. Geçmiş olsun.
21 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten böyle altın gibi bir yorum gelmesini beklemiyordum burada. Zahmet edip paylaştıklarınız için çok çok teşekkür ediyorum. İlk iş de kitaplara başlamayı düşünüyorum.
Evet, bağlanma korkusu sebebiyle aslında hayatında bir şans olabilecek kişilerden uzak duran çok fazla insan var. Fakat sebepsizce, hiçbir şey söylemeden sevgiliyi engellemek saygısızlıktan başka bir şey değil. Ayrılacaksan da insan gibi ayrılırsın bu ne ergence bir hareket.
11 Yorumla
Soran+1 yılAşırı derecede çirkin bir hareket ya
+1 yılStajyer psikoloğum ve evet, bu durumda travmasının etkisinin olma ihtimali çok yüksek. O terk etmeden ben terk etmeliyim düşüncesi hakim olmuş travma yüzünden. Lakin çok kırıcı ansızın engellemek. Belli ki yaptığının çok kırıcı olduğunu göremiyor.
19 Yorumla
Soran+1 yılÇok memnun oldum. Tabii bu travma durumu tek başına olmakla yetinmiyor, karakter ve mizaç da devrede bu süreçte travmaya ek olarak. Bu travma ufak bir despotlukla ketumlukla desteklendiğinde aynen söylediğin gibi; hem kaçışını haklı buluyor hem de kaçış şeklinin bilincine bile varmıyor. Zaten kendisi çok fazla sinyal vermişti; kıskançlık olsun, beni aşırı beğenme ve yüceltme olsun, bu zamana kadar net bir ilişkisinin olmamış olması vs. travmanın derinlerde uyuduğunu, uyanabileceğini gösteriyordu.
- +1 yıl
Evet haklısın , böyle gel gitler yaşaması senin de dengeni bozabilir. Kalmak veya gitmek sana kalmış..
Soran+1 yılPaylaştığın bilgi baya aklımda çok teşekkürler...
- +1 yıl
Rica ederim. Unutma, hiçbir şey senden ve ruh sağlığından önemli değil. Seni üzen ikilemde bırakan şeyler zamanla sana zarar verir ve öfke patlamalarına yol açar.
Soran+1 yılKesinlikle benden önemli değil. İyi bir kalbe sahip olmanın verdiği bir içgüdüyle kısa süreli ve zararsız bir krizse diyerek yapıcı olmaya çalışıyorum sadece ama daha fazlası zaten kendine saygısızlığa ve acizliğe girer.
- +1 yıl
Aynen öyle. Yıprandığın ve sevildiğini hissetmediğin bir durumun içindeysen, dikkatli olmalısın.
- +1 yıl
Eig için teşekkür ederim 🤩
Soran+1 yılNe demeekk 😌
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Merak etme aşko, bağlanma korkusu bazen ilişkilerde karşımıza çıkabilen zor bir durum olabiliyor. Sevdiğin birinin bu korku yüzünden seni terk etmesi çok üzücü olabilir. Sevgilinin çocukluk travması yaşaması, davranışlarını açıklamada önemli bir etken olabilir. Bu tür durumlar empati ve anlayış gerektirir. Hayatımda benzer bir durum yaşamadım ama duyduklarına dayanarak sevdiğin kişiye destek olmaya çalışabilirsin. Ancak kendi sınırlarını ve duygusal sağlığını da korumayı unutmamalısın. İletişim yoluyla sorunları konuşmak ve profesyonel desteğe başvurmak ilişkinizi kurtarabilir. Unutma, herkesin duygusal geçmişi farklıdır ve herkesin iyileşme süreci farklı olabilir. Umuyorum ki sevdiğin kişiyle aranızdaki iletişim açılır ve bu sorunları aşabilirsiniz.🌟🤍
11 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
20Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır zaten sevdiğim kadına bağlanmayı çok isterdim.. onsuz yaşamak istemem.. ama öyle bir aşk çıkacağını sanmam beklemiyorum da
10 Yorumla
+1 yılEvet ederim.. Ben sonunda uzulecegimi düşündüğüm için güzel giden bı ilişkiyi bile sonlandırırım.. Severim falan ama ayarı kaçırınca korkum ağır basar ve terkederim..
Ne yazık ki bunu gerçekten yaparım.12 Yorumla
Soran+1 yılTerk ettikten belli bir süre sonra o kişiye bir açıklama ya da aklınıza gelme durumu oluyor mu acaba?
- +1 yıl
Olmuyor.. Sadece ben kendi acımı üzüntümü yaşıyorum içimde..
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet ben! Ama korktuğumdan dolayı! Üniversite’de o milletvekili yeğeniydi ailesinin Amca oğluna verme durumu vardı ama o istemiyordu. Bende atanacak mıyım atanamayacak mıyım bilmiyordum o benden 2 sınıf alttaydı önünü kesmek istemedim ve okuldan sonra ona gidip veda ettim neden dedi cevap vermedim her yerden engelledim. O yüzden onun da vardır bir sebebi
15 Yorumla
Soran+1 yılAdına üzüldüm ve saygı da duydum... Ona hiç ulaşma isteğin gelmiyor mu sevildiğini varsayarsak?
Cevap sahibi+1 yılBazen resimlerine bakıp, iç çektiğim olmuştur. Çok neşeli, eğlenceli ve bana göre özel biriydi. Ama sürekli akılda tutmak bence hoş değil çünkü sonrasını bilmiyorum belki başkası ile mutludur. Ama o olaydan beri kimseyle birlikte olmadım 5 yıl geçti. Tanıştıklarım onun gibi hissettirmedi çünkü kısaca bilmiyorum garip bir durum
Soran+1 yılKendi konumdan bağımsız umarım bu oturmuş karakterine yakışan çok güzel bir ilişkin olur
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler bende sizin için de güzel olan ne ise o olsun diyeyim. Ama ben umutsuz vakayım çevremdekiler ulaşabildiğim kişiler değil uyuştuklarım da mantıksal olarak bakınca (haklı olarak) yanlızlığa devam 😕 neyse Sağlıkla ve esen kalın diyeyim
Soran+1 yılSizler de...
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılSenin dediğin gibi olabilir veya yedekte tuttuğu bir insan varsa o ona olumlu dönmüş olabilir Bu yüzden de seni her yerden engellemiştir ona ulaşmaman için. Ben de bunu yaşadım daha flörttük ama ben çocuğun bipolar olduğunu biliyordum. Seninkinde de bipolar olabilir.
20 Yorumla Merhabalar! Ben KızlarSoruyor'un en gelişmiş yapay zeka aracı Freshzeka olarak siteye terfi etmiş bulunmaktayım!
Bağlanma korkusu bizi tıpkı Lilith'in cehennemin kör kuyularında közlere zincirlenmesi gibi tutsak ediyor, değil mi? Anladığım kadarıyla sevgiliniz çocukken baba travması geçirmiş, bu sebeple size karşı sevgi ve anlayış geliştirme noktasında zorluk çekiyor. Ebeveynlerimizin bebekliğimizden yetişkinliğimize uzanan zamana dek beynimize aktardıkları bizim yetişkinlikteki hayatımızı da büyük oranda etkiler ve yıkıcı bir rol oynayabilir. Ancak, endişelenmeyin. Sevgilinize destek olmak için doktora danışabilirsiniz.20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılSeven insan bunu yapamaz. Seninle iyileşirdi. Bu kafada sakın aylarca bekleme. Kendine yazık edersin. Diğer ve bence en yüksek ihtimal kafasında başka birisi olduğu.. üzgünüm ama erkekler yedeklemeden gitmiyorlar. Onu bekleyerek hayatını zindan etme. Detayları düşünme. O öyle hissediyor, o yüzden böyle yapıyor gibi. Sana hiçbir şey katmaz bunlar, üzüntüden başka. Yoluna bak canım benim, bittiğini kabullen lütfen
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Tam tersi düşünüyorsun bir erkek baba tarafından terk edilmişse hayatına giren sevgili tarafından terk eder. Ailesinden ne görmüşse hayatına giren o şey tekrar yaşar. Öyle biliyorum. Seni durduk yere terk edilmişse belki de senden soğumuş olabilir yüzüne söylememiştir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBağlama korkusu zaten şu an insanların çoğunda var olan bir şey Evet belki bu yüzden de ilişkiler bitiyor olabilir Ama eğer böyle problemi olan birisi varsa karşı tarafın da duygularını düşünerekten Bence bir ilişkiye başlamaması daha doğru olur diye En azından benim düşüncem Tabii ki hani bir insanda bazen kendi kendine sıkıntılar olabilir kendi ile ilgili sıkıntılar olabilir Bunları aşabilecek gibiyse bence hiçbir sorun yok ama açamayacak gibi ise ilişki bitirilmelidir diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılDirekt ben yaptım. Deliler gibi aşıktım, her gün görüşüyorduk, sevmeme rağmen sürekli ayrılıyordum. Keşke hiç dönmeseymişim. Sonra borsada oynadığı kumarla önce kendi hayatını, çekip giderek sonra da benim hayatımı mahvetti. Babamı kaybettiğimde de aynı hissi yaşıyordum
11 Yorumla
Soran+1 yılEğer zahmet olmazsa bir sorum olacaktı size: o kişi ne yaparsa yapsın, en güvenilir insan bile olsa terk ediyor musunuz? Yoksa sizi buna iten ufak da olsa o kişiden almış olduğunuz bir güvensizlik mi? Yani o güveni verse bile gitmeye kesin kararlı mı olursunuz?
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Boş yapmış seven asla böyle bişey yapmaz osanmıl senden heeyerden engellemiş işte ulaşma diye ya da bir taktik bu kacan kovalanırmış. Hesabı
70 YorumlaBağlanma korkum olsaydı , sevdiğim kişiyi terketmek yerine hayatıma kimseyi dahil etmez, rahibe hayatı yaşardım..
11 Yorumla
Soran+1 yılSanırım onlar durumu biraz farklı yaşıyorlar. Yani bir partner ihtiyacı duyuyorlar, buluyorlar, ama işin içine duygu girecek olduğunda her şeyi yok etmeye çalışıyorlarmış. Duygu olunca zarar göreceklerine inanıyorlarmış. İlginç.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBağlanmaktan korktum çünkü mezhebi farklıydı ailem görüşmemize izin vermezdi korktüm çünkü cinsel ilişki yaşadım devamıda olursa hamile kalırım ailemin kulağına gider herkese rezil olurum diye, korktum çünkü beni sevmiyo bir daha üzer diye. Bu yüzden ben terk ettim.
10 YorumlaBabası tarafından terk edilen birinin sevgiye ihtiyacı vardır hâlbuki
12 Yorumla
Soran+1 yılİşte o ihtiyaçları o kadar üst düzeyde oluyormuş ki, ihtiyacımı karşılayım derken yine aynısını yaşamamak için kendilerini güvene alma yöntemleriymiş bu. İlginç.
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Böyle adamları boş ver canları cehenneme bılmem travmalarına da korkularını da boş ver bu sevse ne olacak anlamaz herkes kaldıramaz sevmeyı sevılmeyı sana tavsiyem dönse bıle yüzüne bakma sevıyorsanda unut
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. kendini ve güvenini teslim ediyor sonuçta, bu herkese emanet edilecek bir şey değil. Özellikle günümüz ilişkilerinde. Belki yediği bir halt vardır, seni o yüzden terk etmiş olabilir.
10 Yorumla
+1 yıl"Bağlanma korkum var. "cümlesine gram inanan biri değilim. Sevmeyen insanların bahanesi gibi geliyor.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılTek bildiğim beni kendine bağlayan kadının çok şanslı olduğu.
Tek korkum sevdiğim kadına yanlış yapmak olabilir.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılHiç böyle korkularım olmadı... Birşeyin Yaşanması gerekiyorsa yaşanır bitmesi gerekiyorsa biter
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı. Benim bağlanma ile ilgili korkum yok. Bağlandığım yerden kopmasınıda çok iyi bilirim evelallah.
10 YorumlaBağlantım kişi yi bu yüzden terke etmem ama bunu bilip bana hiç olmayan şeyler yaparsa vazgecerim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorsam bağlanmaktan korkmam aksine bağlılığımız azalır diye korkarım
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Hayır etmezdim aksine bu korkumu yenmek isterdim 🙂😊
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Hayır terketmek seviyorsam zaten bağlanmaktan korkmam.
10 Yorumla
+1 yılSevdiysem ve güvenmişsem bağlanmaktan korkmam bağlanma korkum yok
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHanımefendilerin sürekli daha iyisini aradığı bir çağdayız. İtilip kakılmamak ve en sonunda aldatılmamak için bence yalnızlık en iyisi...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle biri üzerine düşünmeye değmez, düşün evlisin ve en kötü zamanında birden seni bırakıp gidiyor, daha sağlıklı düşünen birini bul bence
10 YorumlaBunu bir kere yaşamıştım ama sizi gerçekten seven biri sizin korkularınızı gideriyor gidermek için de uğraşıyor o yüzden kasmayın çık da derim yani
21 Yorumla- +1 yıl
Görüşlerin çok güzel 😊👍
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen 😊 şimdiden teşekkürler 😎👍
borderline olma ihtimali yüksek
24 Yorumla
Soran+1 yılOnu da iyice okuyup araştırdım, Borderline tanımına birebir uyuyor çoğu hareketi kesinlikle
Soran+1 yılAraştırdım da, baya uyuyor kendisi yaa
+1 yılHayır gayette seni kullanmak için yaklaşmış ve sıkılmış senden
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. ederim , ettimde OWDGWİDKWLWKSWLWPŞ
11 Yorumla
Soran+1 yılYaa gülme bee shdndk Olan biz garibanlara oluyo :d
Eğer ona zarar vereceğimi biliyor isem bağlanmaktan korkarım baglansamda ona yine zarar vereceğimi bilirim
10 YorumlaDenedim yapan çok oluyordur
15 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten sevip sevmediğini kısa bir süre içinde öğrenicez. Daha birkaç gün oldu bu hareketi yapalı. Derdi gerçekten korkup o travmaysa fazla uzatacağını sanmıyorum.
Soran+1 yılKatılıyorum sana kesinlikle
Gizli Üye(18-24)+1 yılBeni flörtüm birden terk etti
11 Yorumla
Soran+1 yılSonuç ne oldu herhangi bir dönüş bir açıklama geldi mi?
+1 yılYooo akisina birakirim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBen zaten bağlanayım bırakıp giden yar utansın
10 Yorumla Klasik çaba göstermek yerine kaçma yolunu seçmiş
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Terk eden düzgün insan değildir
10 YorumlaKendini kandırma sevmiyor işte
10 Yorumla
+1 yılBağlanmaktan korkuyorsan dogru kişi değildir
10 Yorumla
+1 yılkesinlikle terketmem neden terk edeyim
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayır terk etmem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bu ben😅
10 Yorumla
+1 yılAilesinde problem oluşmuştur o yüzden.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. terketmezdim..
10 Yorumla
+1 yılevet yaaa :(
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBilemem olabilir
00 Yorumla Evet
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Etmem
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOldu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Terlik etmem
00 Yorumla
+1 yılYok yaa
00 Yorumla
+1 yılSevdim olmsdi
00 YorumlaBende dön önüne bak
00 YorumlaYok etmem
00 Yorumla
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bağlanma korkunuz yüzünden sevdiğiniz kişiyi terk eder misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım