Sizce bunun nedeni nedir?

benim sinifimda hoslandigim bir cocuk var bayadir. dershane basladigindan beri hosuma gidiyor cocuk. (kasimdan beri, bu son 4 aydir hoslaniyorum) her neyse bu 4 ayda belirli zamanlarda ruyalarima girdi. bugun de gordum ruyamda bu 3. gorusum sanirim ve ruyada egleniyoduk falan beraber. her neyse ama sorun şu cocukla ayni siniftayiz ama hic konusmadik kendi erkek arkadaslariyla takılıyor ve hic konusmadik yani ama konusmayi cok istiyorum. bir garip olan sey de şu kiz arkadaslarimda otururken ben bu cocuktan hoslandigimi boylemistim ve o cocuktan bahsederken kafenin asagisindan onun gectigini gorduk cok garipti ve bir garip olan sey de dershaneye giderken ayni otobuste onu gordum ya sadece ayni otobuste olmamiz sacma geldi ve onun o gun dershanesi yoktu. ya bilmiyorum belki tesaduftur bunlar ama cok garip geliyor. iste ruyamda gormek sonra ondan bahsederken onu gormek falan VE COCUK SUREKLI AKLIMDA AKLIMDAN CIKMIYOR surekli dusunuyorum. ya aslinda surekli degilde dershane gunu bittiginde cok aklimda oluyor acaba oda beni boyle dusunuyo mudur hoslaniyor mudur diye dusunuyorum ama sonra hoslansa yazardi konusurdu diyorum. iste bu sekilde. ikimizde konusmadik birbirimizle ama bu olaylarin nedenini anlamiyorum sizce neden? sizce oda beni dusunuyor mudur?
Sizce bunun nedeni nedir?