Sizce nedir bunun sebebi?

Selam arkadaşlar. Size bir şey sormak istiyorum. Benim erkek arkadaşım dışarıda çok aktif birisi. Sabah okuldan sonra işe gider işten 6 gibi çıkar. Buraya kadar sorun yok. Akşam eve geldikten sonra yemek yiyip dışarı çıkıyor ve 11-12 hatta bazen 1'lere kadar arkadaşlarıyla, arabasıyla falan takılıyor. Eve geliyor yarım saat hadi bilemedin 1 saat konuşuyoruz sonra hemen uykusu geliyor yatıyor. Bu çoğu zaman böyle. Tanıştığımız zamanlar da böyleydi aslında. Bunu çok kasmıyorum. Karışmıyorum da. O da onun eğlencesi diyorum geçiyorum.
Gün içinde konuşmalarımız da az sabah günaydın nasılsın dışında bayağı bir boşluk oluyor. Sonra gece işte bu kadar. Buna da lafım yok.
Ben dedim ki bak hani çıkma demiyorum ama 1 akşam da evde kal telefonda konuşarak oyun oynarız, görüntülü konuşuruz ya da mesajlaşırız dedim. Ama bana evde kalamıyorum ailemle kavga ediyorum falan dedi. Ama evde de gayet durabiliyor kalması gerektiği zamanlar.
Bilmiyorum sizce bunun sebebi nedir? Arkadaşlarıyla daha fazla mı eğleniyor benden sıkılıyor mu? Yoksa başka biri mi var? Ya da bu normal bir şey mi aslında? Cidden bilmiyorum. Çok teşekkür ederim.

Sizce nedir bunun sebebi?