Arkadaşlar 1 aylık bir aylık flört her şeyi konuşmak istiyor evlilik konusunu bile açtı ilk haftalardan bana hediye gönderdi sonrasında ise çiçek ben buluşmadan sevgili olmam dedim ancak bugün de ilk buluşmaya babamla gideceğimi söyledim bunu da kabul etti bilerek onu denemek amacıyla bu şekilde davranmıştım çünkü dün evlendiğimiz gün neler yaparız diye konuşmuştuk o bir anda yatarken de giyersin dedi o yüzden niyetinden şüphe ettim dün gece bu sebeple bugün bilerek o tarz konuştum / kısacası ilk 2 SS düne ait diğer ikisi bugünkü konuşmamız ben gerçekten onun niyetini anlayamıyorum sizce niyeti nedir fikri olan var mı ben artık onu anlayamıyorum çünkü?
1 aydır konuştuğum flörtüm dün gece gerdekte ne giyeceksin diye sorarken bugün ailemle tanışmak istiyor?
1 aylik flortüne de gerdekte ne giyecegini sormazsin Allahin abazası
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Erkek bu yükselmiş , kaç sevgilisi oldu , kaçından ayrıldı , aldattı mı , galerisinin fotosunu iste pazı mazı varsa karıya kıza hala yazıyodur vs. ÇÖZ BU İŞİ. BABAMLA GELİRİM BAİTİNİ YEMEMİŞ TECRÜBELİ.
Emin misin nereden bilsin ki babamla gelmeyeceğime falan anlamış mıdır diyorsun iki sevgilisi olmuş bunu n daha öncesinde ikisi de uzun süreli ancak üniversitede bitmiş şu an adam 27 yaşında
23 yaşında ki kızlar neden saf diyecektim ki yazının sonunu okudum 27 yaşında ki adam senin onu yemlediğini denediğini anlamadığını mı düşünüyorsun. BU yaş farkı şaka değil. Ben acı tecrübelerimi aktarıyorum. 1 ay da gerdek gecesi konuşulmaz.
Saf olmaktan değil aslında biliyor musun saf olsam şu an niyetini bile sorgulamazdım ben kaç gündür ne yapmaya çalıştın anlamaya çalışıyorum gerekirse buluşmamı konuşmayı da bitiririm yani sıkıntı değil
Bilerek öyle yaptım amacını sınamak için çünkü dün konuştuğu konu hiç hoşuma gitmemişti gerçekten ne giyeceksin ne be sabaha kadar cevap vermedin hiçbir mesajına zaten ertesi gün de özür mesajları falan atmıştı
Neden Öyle dediniz ki ben de böyle düşünmüştüm ancak ailemle tanışmak istediğine göre kafam biraz karıştı bu arada bu adam 27 yaşında aramızda 3 yaş var
Evet çünkü hiç görüşmedik Ben görüşmeden ona sevgili olmayacağımı söyledim çünkü güvenemiyorum evlilik muhabbetlerini açıp duran da kendisi Ben zaten pek fazla oralı olmuyorum kendimi ağırdan satmaya çalışıyorum
Ya kardeşim ben buraya Exper kassam ne olacak umurumda mı zannediyorsun kaç ayda bir kullandım uygulama burası gelmiş boş yapıyorsunuz ya benim amacım bugün bir şeyler danışmak buraya bak bakalım kaç aydır yokum Allah aşkına ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
1 aylik flortüne de gerdekte ne giyecegini sormazsin Allahin abazası
Erkek bu yükselmiş , kaç sevgilisi oldu , kaçından ayrıldı , aldattı mı , galerisinin fotosunu iste pazı mazı varsa karıya kıza hala yazıyodur vs. ÇÖZ BU İŞİ. BABAMLA GELİRİM BAİTİNİ YEMEMİŞ TECRÜBELİ.
Emin misin nereden bilsin ki babamla gelmeyeceğime falan anlamış mıdır diyorsun iki sevgilisi olmuş bunu n daha öncesinde ikisi de uzun süreli ancak üniversitede bitmiş şu an adam 27 yaşında
23 yaşında ki kızlar neden saf diyecektim ki yazının sonunu okudum 27 yaşında ki adam senin onu yemlediğini denediğini anlamadığını mı düşünüyorsun. BU yaş farkı şaka değil. Ben acı tecrübelerimi aktarıyorum. 1 ay da gerdek gecesi konuşulmaz.
Peki ne yapmalıyım konuşmayı mı bırakayım
Saf olmaktan değil aslında biliyor musun saf olsam şu an niyetini bile sorgulamazdım ben kaç gündür ne yapmaya çalıştın anlamaya çalışıyorum gerekirse buluşmamı konuşmayı da bitiririm yani sıkıntı değil
Sen bilirsin ya erkekler bir garip aldatmıyosa azgındır ama seviyodur da diyebiliriz
He desen adamın karısı olacaksın hala flört diyorsun ksjrkd
İşte ben de ondan korkuyorum ya kahjsjkts
Ne giyeceksin nedir bee. Ben bu çocuğu sevmedim. Gözümde tutmadı. Babanda sevmez annende. Yinede hakkında hayırlısı olsun.
Hiç bir yazmis onu gectim kimseyle boyle konusmadim falan demis bundan olmaz
Bunun öncesinde iki sevgilisi olmuş ikişer sene falan sürmüş cnsllik yaşamamış öpüşmüş falan en fazla
Bu seni yeme, sonra da tekme atma derdinde birisi
Çok abartmışsın çocuk gayet normal davranıyor baban ne alaka daha dün 1 bugün 2
Bilerek öyle yaptım amacını sınamak için çünkü dün konuştuğu konu hiç hoşuma gitmemişti gerçekten ne giyeceksin ne be sabaha kadar cevap vermedin hiçbir mesajına zaten ertesi gün de özür mesajları falan atmıştı
Bence sorabilir hayal kuruyosunuz bu kadar kasmaya gerek yok
Sence gerçek niyetini nasıl öğrenebilirim peki niyeti ciddiyim yoksa takılmaya mı çalışıyor
Zamana bağlı
ablam sırtlan erkek bu
Neden Öyle dediniz ki ben de böyle düşünmüştüm ancak ailemle tanışmak istediğine göre kafam biraz karıştı bu arada bu adam 27 yaşında aramızda 3 yaş var
yeme bence
Peki sence bunu anlamanın yolu var mıdır
bu kadar rahat sorması normal değil. senden hoşlansa utanır, ar damarı çatlamış. şimdikiler anne babayla tanışmaktanda korkmuyor.
Kesinlikle haklısın Çok rahatbu kadar rahat olması bana da normal gelmiyor insanda biraz utanma olması gerekir
Sen bu adama flörtüm mü diyon hala
Evet çünkü hiç görüşmedik Ben görüşmeden ona sevgili olmayacağımı söyledim çünkü güvenemiyorum evlilik muhabbetlerini açıp duran da kendisi Ben zaten pek fazla oralı olmuyorum kendimi ağırdan satmaya çalışıyorum
Kızım yatak muhabbeti yaptığın adam flörtün değildir ne istediğini bilmiyorsun sen daha
Yatak muhabbeti yapmadım ki o mesajına cevap vermedin dün geceden sabaha kadar mesaj yazmadım sabah da dile getirdim özür falan yine de işte
Yapmışsın kızım işte ne yapmadım diyorsun sabah engelledim demiştin şimdi hala flörtüm diyorsun böyle takipçi Xper falan kasamazsın haberin olsun.
Ya kardeşim ben buraya Exper kassam ne olacak umurumda mı zannediyorsun kaç ayda bir kullandım uygulama burası gelmiş boş yapıyorsunuz ya benim amacım bugün bir şeyler danışmak buraya bak bakalım kaç aydır yokum Allah aşkına ya
Ya sabah engellediğim dediğin adamın engelini açmışsın sonra kafam karışık diyorsun o da sende dengesizsin kusura bakma
Hayalle rbüyük
bas nikahı bas
Yok ya daha erken 😂
Ben gerdekte canlı yayın yapacağım 🤭
Büyük Abaza
Kesss
Dertlere bak mk yaaa