1 aydır konuştuğum flörtün dün gece gerdek'te ne giyeceksin diye sordu bugün ise babanla tanışayım diyor amacı ne?

Arkadaşlar 1 aylık bir aylık flört her şeyi konuşmak istiyor evlilik konusunu bile açtı ilk haftalardan bana hediye gönderdi sonrasında ise çiçek ben buluşmadan sevgili olmam dedim ancak bugün de ilk buluşmaya babamla gideceğimi söyledim bunu da kabul etti bilerek onu denemek amacıyla bu şekilde davranmıştım çünkü dün evlendiğimiz gün neler yaparız diye konuşmuştuk o bir anda yatarken de giyersin dedi o yüzden niyetinden şüphe ettim dün gece bu sebeple bugün bilerek o tarz konuştum / kısacası ilk 2 SS düne ait diğer ikisi bugünkü konuşmamız ben gerçekten onun niyetini anlayamıyorum sizce niyeti nedir fikri olan var mı ben artık onu anlayamıyorum çünkü?
1 aydır konuştuğum flörtün dün gece gerdekte ne giyeceksin diye sordu bugün ise babanla tanışayım diyor amacı ne?
1 aydır konuştuğum flörtün dün gece gerdekte ne giyeceksin diye sordu bugün ise babanla tanışayım diyor amacı ne?
1 aydır konuştuğum flörtün dün gece gerdek'te ne giyeceksin diye sordu bugün ise babanla tanışayım diyor amacı ne?